לא תאמינו מה קרה!!!

s a g s a g

New member
לא תאמינו מה קרה!!!

קניתי שני חבילות של סופר טייגר... פיצצנו בחולון הרבה.....גם חבר שלי קנה... באנו להדליק ולחבר את שני האחרונים שלי, פתאום אני רואה שיש צל מעל הסופר טייגר וחבר שלי לקח אותם ביד כאילו כלום ואז אני מסתכל על בעל הצל אני רואה מישהו גבוה שמן עם מדים ורשום לו מעל הכיס בחולצה "ביטחון"...המשך יבוא!!! חהחהחהחה.... ד"א ניסיתי פעם לשים סופר טייגר בתוך חרא? כשיש קירות מסביב? זה מגניב...יכול להיות אומנות מופשטת...

s a g s a g

New member
המשך...

חבר שלי לקח את הנפצים ושם אותם בתוך השרוול בתנועה חלקה כאילו הוא סתם מוציא גפרור מהקופסא... השוטר שאל "אהה...אתם עושים את הפיצוצים האלה?" אמרתי "לא, זה כמה רוסים שמה....אנחנו לוקחים גפרורים, בונים בניין או פירמידה מהם ומדליקים" (הכיסוי הכי מטומטם שהיה לי בחיים
) אז החרא הזה נראה לי האמין...נשאר שם קצת (20 דקות
) ואנחנו בינתיים בנינו פירמידה מגפרורים והדלקנו....והוא הלך... אני לא ממליץ על כך...(לבנות בניינים מגפרורים שעמום הורג!!!...נפצים- זה כבר סיפור אחר
)

חחחח לא גם נפצים זה דיי משעמם..

סתומרת לא משעמם.. אבל זה כמו שפירומן משתמש בצ'יטים.. זה הורס את הקטע.. כל אחד יכול לקנות נפץ ולהדליק.. הכי כיף להכין אותם ואז לראות מה הם עושים!! אני זוכר שאני ואחד בשם ויטלי מחדרה התחלנו ממזמן בכתה ז' ככה.. סתם עשינו שטויות לקחנו שקיות מילינו בדאודורט ופוצצנו.. אז איזה שקית אחת לא נדלקה (עשינו פתיל) אז אני עומד מקרוב מנסה להדליק והוא לוקח איזה 4 מטר ככה חחח(שקית גדולה!!) קיצר אז אני מנסה ופתאום היה פיצוץ! אבל לא פיצוץ של בום אלא של ווום אם אתה מבין.. קיצר נדלק לי מול הפנים חחחחחחח במזלי לא נכוותי או כלום עכשיו אני אוסף גפורורים.. תצחק תצחק.. אבל יש לי כבר בסביבות ה600 ראשי גפרורים שאני הולך לעשות איתם משו דיי גדול! הגופרית של הגפרורים נדלקת דיי מהר!! יכול להיות שאני אנסה לבנות משו שיטוס למעלה.. כבר חשבתי על כל מני דגמים לבנות.. (לא פשוט כמו שזה נשמע בכלל! צריך לחשוב על מקום לאוויר משקל פתח להדלקה שיטת ההדלקה.. )

Sonata Arctica1

New member
וואאא

נפצים זה כיף.. תלוי איזה.. זיקוק זה אחלה.. כן כן אני מכור לזה.. אבל רק בפורים!:>

JACKASS 4 LIFE

New member
אתה מזכיר לי אותי כשהייתי קטן..

נירא לי כיתה ט'.. אני וחבר היינו מפוצצים... אקיצר אני לוקח טיגר כזה וקופסאת גפרורים,מדליק ת'נפץ ואז בטעות זורק תקופסאת גפרורים ומשאיר תנפץ ביד.. זה קצת כואב ועושה צילצולים באוזניים לא יותר.. אבל זה מצחיק..בכלל כשאתה מפוצץ אחי אתה מת.. אני חושב בכיתי יומיים מצחוק.. סתם לא באמת יומיים... חחחח אההה עבדתי עלייך..פתי תמים...!

חחחחחחחחחחחחחח

וואי חבל שלא הייתי שם נשמע קורע, חח זרק תגפרורים, הם התפוצצו (בדיחה ברמה של ילד בכתה א').......חחח קיצר זה מטום וג'רי או משהו? חחחחחחח

ALFI G

New member
אם כבר מדברים על נפצים.....

מי שמעוניין לקנות חומר נפץ (הצהוב....) ואני מדבר על כמויות גדולותת!!!!! אז שיפנה אליי.... ובתמונה רואים גושים, אצלי זה מגיע באבקה... סתם לידע כללי....

למעלה