לא תאמינו מה עשיתי היום!!!

S u b Z e r o

New member
לא תאמינו מה עשיתי היום!!!

ובכן, הגיע ההפסקה... נורא שיעמם לי ולחברים שלי, ולכן החלטנו לעשות מעשה... יש לנו טלפון ציבורי בבציפר. על הטלפון, כתוב המספר שלו... ולנו יש פלאפון, ועכשיו השכל הקטן שלכם כבר מתחיל להבין מה עשינו
קודם כל, צעקנו ליד המזכירות פשוט צעקות איומות, כאילו ירו במישהו, אה כן, צעקנו את זה מהקומה השניה בבציפר, שבדיוק מולה, מתחת, נמצאת המזכירות... לא משנה, בכל מקרה, אנחנו צורחים כזה, ואז המזכירה ה-לא כ"כ חכמה יוצאת כזה, מסתכלת ימינה ושמאלה מתקרבת לטלפון הציבורי, ופתאום הוא מצלצל, הטמבלית עונה, ועכשיו התחילה המתיחה!! חבר שלי עשה כזה קול, יש לו מעווט ממש מגניב, זה עושה את הקול שלך כמו בסרט "צעקה" או משהו כזה, בכל מקרה, הוא עושה לה כזה: "ברכה..." היא שואלת: "מה?" ערן: מה את לובשת? ברכה: מי זה? ערן: תעני לי! ברכה:תגיד לי מי זה לפני שאני קוראת למשטרה! ערן: תגידי לי מה את לובשת לפני שאני קורא למשטרה! ברכה: ילד, אני לא יודעת מה אתה רוצה, אבל אני מנתקת. ערן: לא כדאי לך. ´קיצור, היא ניתקה... חזרה לחדר שלה ואז חשבנו על דרך מקורית להוציא אותה החוצה, לא עלה לנו שום רעיון, אז שוב צעקנו "הצילו! הצילו!" והיא שוב יצאה!!! הטלפון שוב מצלצל, היא עכשיו התלבטה אם לענות, בסוף היא ענתה, חחחחח... ברכה: הלו? ערן: למה ניתקת לי? ברכה: תקשיב טוב! אני מתקשרת למשטרה אם לא תגיד לי מי אתה! ערן: אני רואה אותך... ברכה: למה אתה מתכוון? ערן: את לובשת ג´ינס עם חולצה לבנה. ברכה: איפה אתה? ערן: פה. ברכה: איפה? ערן: את בכלל לא בכיוון. ברכה: כדאי לך להגיד לי מי זה לפני שאני קוראת למנהלת. ערן: מי היא בכלל? ברכה: הסיוט הכי גדול שלך! מי אתה? ערן: הסיוט הכי גדול שלך! ברכה: זהו, אני מתקשרת למשטרה! ערן: לא כדאי לך! ברכה: למה לא? ערן: כי אז אני אגלה לכולם שאת בוגדת בבעלך! --- הוא סתם המציא את הקטע הזה!! --- ברכה: איך אתה יודע שאני בוגדת בו? ערן: עורב קטן לחש לי. ברכה: מה אתה רוצה מהחיים שלי? ערן: מה את יכולה להציע? ברכה: כסף. ערן: יש לי. ברכה: תגיד מה! ערן: תמצצי לי!! ואז ניתקנו! LOL. אנשים מטורפים, מה אני אגיד לכם?! ד"א, ערן זה לא השם האמיתי של חבר שלי...
תגובות בבקשה!!

nsr

New member
איזה

קרועים אתם!!!!!!!!!! פתחת אותי מצחוק!!!!! למרות שזה קצת אכזרי, במיוחד החלק האחרון.

MrJacKasS

New member
מגניב.. ../images/Emo6.gif

נשמע כאילו הוצאתם את זה מתוך סרט! יא שרוטים פחחח...

CKYGUY

New member
פפשש.....בחיים שלי לא ראיתי

אישה כל כך מטומטמת! חח

Skunk On Wheels

New member
חחחחחח ענק!!!

נקרעתי בקטע של "או שאני יגלה שאת בוגדת בבעלך" והיא עוד באמת בוגדת בו ולא ידעתם! חחחחחחח אוי ענק!!

kgblader

New member
LOLx10

פשוט קורע מצחוק, באמת נשמע כאילו לקחת את זה מפרק של ג´קאס או סרט חולני... בכל מקרה, תשמעו קטע נחמד(שעשיתי בסוכות עם חברים שלי ועם מצלמה):החלקנו על רולר במשך לילה שלם ואז נורא שיעמם לי אז הורדתי את כל הבגדים ונשארתי בבוקסר ורולר(הכל תועד ונמחק) ואז באתי לרמפה שהיתה לנו שם נסעתי קפצתי עם סיבוב של 180 מעלות ותוך כדי הורדתי את האחורה של הבוקסר, צעקתי "שניצל וויזל" ועשיתי כאילו התחת שלי מדבר(הייתי עייף).. אח"כ, בדרך הביתה, מצאנו חרא של כלב על המדרכה אז צילמנו את אחד החברים שלי וברקע אמרנו "ליאל מחרבן" וישר אחרי שאמרנו את זה הוא הביא פלוץ ענק,נאנח וקם... ואז ראו את החרא של הכלב וכולם צחקו... THE END

Reign Of Chaos

New member
חחחחחחחחחח!!!!

נקרעתי מצחוק!! איזה קטע זה היה עם זה שהיא בוגדת בבעלה! יא אללה נקרעתי! גדול גדול....

S u b Z e r o

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

ככל הנראה, יש חפרפרת בפורום!!! מישהו מהפורום קרא את ההודעה ששמתי פה, והוא הלשין למנהלת!! איזה זין! עשו לנו חקירה ועכשיו כנראה משעים אותנו!! נו טוב, חפיף! שבוע מנוחה בבית זה אחלה!

CKYEN1

New member
בן זונה!!!!!!!!

זה כזה היה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי דעתי היית צריך להמשיך עם עניין הצעקה.....

למעלה