תודה ניצנוש וליטלוש!:]
מ מאיוש לאב מאיה New member 12/5/06 #14 ../images/Emo176.gif איזה מתוקה מאיה../images/Emo9.gif שמחה בשבילך דיקוש!!!:]
ד ד י ק ו ש New member 12/5/06 #22 חחחחחחח אין מה להיות שמחים בשבילי חמודים אתם .. חחחחחחחח רק שיחה חחחח .. זה פשוט מצחיק חח העולם קטן.. !!! מאיה הייתה חמודל'ה.. פספוסים זה ב=17.5 חברייה פרטים בערב...
חחחחחחח אין מה להיות שמחים בשבילי חמודים אתם .. חחחחחחחח רק שיחה חחחח .. זה פשוט מצחיק חח העולם קטן.. !!! מאיה הייתה חמודל'ה.. פספוסים זה ב=17.5 חברייה פרטים בערב...
מ מאיוש לאב מאיה New member 12/5/06 #26 יום אחרי היומולדת שלי!!!:] נקווה שאני אצליח לשכנע את אבא לקחת אותי.
S sonioosh New member 12/5/06 #20 איזה כיף לך!!! איזה מתוקה מאיה! חולה עליה! ואת יודעת אולי איפה זה מועדון ה"דום"? הוא בתל אביב?
ס סהרוש מת על מאיוש New member 12/5/06 #31 יואו דיקלה תודה קודם כול מזל טוב על שאח שלך מיתחתן ותודה תודה שנוכל לבוא לאולפני פיספוסים! אבל בהמשך תגידי הכין המקום ותוידיע מתי זה סהר
יואו דיקלה תודה קודם כול מזל טוב על שאח שלך מיתחתן ותודה תודה שנוכל לבוא לאולפני פיספוסים! אבל בהמשך תגידי הכין המקום ותוידיע מתי זה סהר
E eladkalimi New member 12/5/06 #32 מזל טוב דקלה אני חושב שזה שאמא שלך פגשה את מאיה זה מאלהים אמא שלך זכתה לראות את מאיה במציאות