לא שקטה

עדיליי

New member
לא שקטה

אני לא יודעת מה לעשות שיגרום לי להרגשה טובה יותר ... החרדות האלה . אני יודעת שזה החרדות והפחדים . ואין לי סיבה להיגרר לזה . כל דבר מפחיד ומקפיץ אותי . לא יודעת מה יגרום לי להרגיש טוב יותר , למרות שאני חושבת על דברים טובים , וגם עושה . זה לא עוזר .

פשוט לטפל בהן../images/Emo115.gif

אנו מטפלים בחרדות שונות, את מוזמנת ליצור קשר במסרים אם זה רלוונטי.

לחרוד ולהמשיך לחייך

אם היית מאמינה באמת ומכל הלב שיש אלוהים היית מסלקת את החרדה ומצליחה לתת אותה לבורא עולם מאחורי הפחד והחרדה מסתתרת אהבה גדולה אל תפחדי מהפחד ואל תפסיקי להאמין לרגע שיש בורא לעולם הזה ולא הכל בידיך תשחררי בקיצור תזרמי עם הנהר כי החיים ממשיכים ואיו ברירה אנחנו כבר בתוכם צריך לחיות אותם בלי פחד או להעמיק בפחד עד שיתגלה האור|

עדיליי

New member
אני מאמינה באלוהים

אבל לא כמו שהדתיים מאמינים בו . ויותר מאשר אני מאמינה בו , אני מאמינה בעצמי . אחרת לא הייתי פה כבר ממזמן .

מי זה העצמי?

ומי זו את? ולמה את פה? ואם את בתהליך הרוחני של החיים האם את מבינה שזה כולל גם נפילות ושבעצם מהנפילה מגלים את הניצוץ מדברת מתוך עצמי שהייתי בנפילות גדולות מאוד שבסופו של דבר חיזקו אותי ולימדו שאני רק צינור להעברת האנרגיה האלוהית היום אני אפילו מצליחה להעביר את זה הלאה לאנשים אחרים אשמח לשוחח איתך בטלפון ולחזק את האמונה כי לא יכול להיות פחד אם מבינים שאלוהים דואג ושתמי ד תמיד יהיה בסדר

נראה לי שעבודה עם מטפל/ת יכולה

לעזורה לזה מאד
וגם יותר קשב לגוף, יותר מוכנות לשמוע מה הגוף שלך רוצה, מדיטציות בהן את מתחברת לעצמך ולגוף, ועוד!

למעלה