לא שלם

arik371

New member
לא שלם

איפה הכל מתחיל, כנראה לפני 18 שנה בגיל 19. אני אף פעם לא אשכח איך ראיתי אותה לראשונה בברכה של המלון. אבל הזכרונות כל כך כואבים שאולי כדאי שאצמד לעובדות. בגיל 19 הכרתי את המלכה שלי, את אשת חלומותי את החצי השני שלי את חיי. התחתנו בגיל 22 ובגיל 24 נולדה מיכל האור של חיי. איפה הכל השתבש אני לא יודע רק זוכר שלפני 6 שנים חזרתי עם מיכל מהסופר ואישתי לא הייתה שם. השאירה פתק שהיא לא יכולה יותר שהיא עוזבת לארצות הברית... נשברתי, ורק מיכל היא זו שגרמה לי להמשיך. השנים עברו היום אני בן 37 טכנאי ברדיו, מיכלי בת 13 בכיתה ח'. מאז המשבר לא יצאתי עם אף אחת, ויתרתי מראש כי ידעתי שלא אמצא עוד אחת כמוהה, טובה כל כך יפה כל כך רכה כל כך... לפני שנתיים הודיעה מיכל חגיגית כי יש לה חברה, לתינוקת שלי יש חבר, כיתה ו' סך הכל. אמרתי לה שאני רוצה להכיר את המשפחה שלו וככה הכרתי את אמא שלו לילך היום בת 33 (אז 31). לילך היא אמא חד הורית שנכנסה להריון מאחד המרצים באוניברסיטה בלאגן. היא אחות שפעם למדה רפואה עד שנכנסה להריון... היא התאהבה בי ומיכל אמרה שזה נחמד אם ניתחתן כי אז היא והחבר שלה מארק יגורו באותו בית. כך או כך מצאתי את עצמי יוצא עם לילך, מעולם לא התאהבתי בה באמת, אני דואג לה, מחבב אותה, נמשך אליה, אבל היא לא מושלמת כמו אישתי. והנה עברו שנתיים, שנתיים של זוגיות טובה עם לילך, בלי אהבה מטורפת יותר אהבה שקטה. ויום אחד אני מבל טלפון, והקול הרך של אישתי על הקו, היא חזרה, היא מאופסת והיא מתגעגעת למיכל. דיברתי עם מיכל, סיפרתי לה שהאמא האובדת שלה חזרה, והיא הסכימה להיפגש איתה. ראיתי את הגוף המשגע שלה, את הרוגע, את הרוך וכמעט בכיתי.... עברו שלושה חודשים מיכל נמצאת בקשר עם אמא שלה אני עם לילך כרגיל, אבל כל רגע אני חושב עליה על אהבתי הראשונה, על האשה הסקסית והמדהימה. היא מוכנה שנחזור אחד לשני אבל כואב לי לעזוב את לילך, אני בטוח בה, באהבתה אלי, וגם אני אוהב אותה מצד שני אישתי אני נושם אותה וחושב עליה כל דקה פנויה. מה עושים?

האם התגרשתם באופן רשמי?

לא ציינת דבר לגבי כך. זה יכול לשנות את התמונה לגביך. חוץ מזה, המשפט היחידי שציינת מפי אשתך זה שהיא מאופסת ומתגעגעת למיכל. מה בקשר לרגשותיה כלפיך? לא ציינת שהיא אמרה דבר בעניין, חוץ מ"מוכנה שתחזרו אחד לשני". נשמע כאילו היא מוכנה לבלוע גלולה מרה כדי להיות עם מיכל. אתה מוכן שכך יתייחסו אליך, בייחוד כשיש לך את לילך שמתייחסת אליך אחרת? יש לך הרבה לעבד עם עצמך, במצב המבלבל הזה. הייתי מציע לך לשקול ייעוץ אישי - זה יכול לעזור לך לעשות סדר בראש ולשים את עצמך במקום ראוי בסדר העדיפויות שלך. בהצלחה

seeyou

New member
?אשת חלומותי את החצי השני ???

היא עזבה אותך ואת הילדה!!!!!!!!!!!!!!!! לזה אתה עוד חושב במונחים של..."על האשה הסקסית והמדהימה"? 6 שנים התפרפרה בחו"ל(היא מאופסת והיא מתגעגעת למיכל)... אני לא הייתי נותן בה אימון-גם אם יש לה גוף סקסי! ברור שאתה תחליט מה שטוב לך ולבת שלך בהתאם להבנה שלך- אני הייתי נשאר עם לילך(שנתיים של זוגיות טובה עם לילך, בלי אהבה מטורפת יותר אהבה שקטה) אהבה מטורפת זה מקור לבעיות- אהבה שקטה,כבוד הדדי זה מקור לחיים טובים אלו הדפוסים שלי לחיים... איך שנסדר את המיטה כך נישן בה!

אשת חלומות

אולי היא אשת חלומותיך אבל סליחה.... היא כל כך "נהדרת" שבלי התרעה היא קמה נטשה אותך ואת בתך הקטנה ונסעה לארצות הברית, פתאום היא חזרה, הסיפור הזה נשמע לי "עקום" סביר להניח שהיא חיה שם עם מישהו במשך השנים האלה, נגמר הסיפור היא "נבעטה" החוצה מהזוגיות נשארה בלי כלום, ובמקום להישאר זרוקה בשום מקום, היא "נזכרה" שבעצם יש לה לאן לחזור הרי היא השאירה כאן משהו, ופשוט החליטה לחזור ... נראה לי שעד הודעה חדשה.

ANGEL82

New member
מממממ אני לא בטוחה בתשובה שלי אבל

זה מה שאני הייתי עושה, אני חושבת שעליך לקחת את "אישתך" לשיחה שבה תסביר לה את כל מה שאתה מרגיש - את כל החששות ואת כל מה שעבר עליך מאז שהיא עזבה - את הפחד שלך לתת לה עוד צ'אנס, את חוסר הביטחון שלך בה - כשהיא תדבר ותסביר תתן לעצמך ולתחושות בטן שלך לדעת האם כדאי להאמין במה שהיא אומרת... תראה עצם זה שאתה מוכן לסלוח לה על כל מה שהיא עשתה אומר הרבה וגם זה שאתה ממשיך לראות אותה באור של החצי השני שלך- לי היה קשה לוותר על רגש כזה , מה שלא אמרת זה האם היא אוהבת אותך - היא חזרה מאהבה? ובכלל מה היא אמרה למה ברחה לכם כך? תראה אתה צריך להיות בטוח האם אתה באמת סולח לה על כל השנים האלו שהיא עשתה חיים ואתה לא חיית בכלל וגילדת את ביתכם , אין שום טעם שתחזור אליה ותשמור לה מירמורים וכעסים למשך שארית כל חייכם מאחלת לך המון בהצלחה בכל מה שתחליט..

ANGEL82

New member
אני לא יודעת מה איתך אבל

אותי לימדו שאסור לשפוט שום בן אדם לפני שהייתם בנעלים שלו... ולגבי השאלה שלך - הגיחוך, כן יש מצב שאחרי 6 שנים היא חזרה מאהבה , אולי הבינה שהיא עשתה טעות , ובעצם את האהבה שהרגישה אליו לא תרגיש לעולם....!

סתוית2

New member
angel82

אותי לא צריך ללמד לשפוט. תאמיני לי יש לי ראיה מאוד בריאה ולא משוחדת. הגיחוך........ את כנראה שלא קלטת את המסר מותק ציניות צניות. אנגל אמא לא נוטשת את הבת שלה. ולא משנה מה המחיר.אפילו אים הזוגיות היתה דפוקה לא נוטשים ילדים לא רוצה להיות נשואה. נשבר לה . החיים בזבל.אים היה לה כוח לקום וללכת למקום רחוק. יכלה לקחת את הילדה איתה.ושלא יספרו סיפורים.לא רצתה לנתק את הילדה מאבא שלה. מותק היה לה יותר נוח ללכת לבד. ובקשר לאהבה כנראה את\ה חיים בטנובלה המציאות אומרת אחרת. אים אין אהבה כשגרים ביחד נוטשים ילדה מאחור ולא רואים את הילדה .אז לא יודעים אהבה מה זה אין דבר יותר חזק מאהבת אם לילדיה. אז לישפוט חחחחחחח ועוד אייך.

מלון

New member
למה באגרסיביות?

סתוית, לא שהדעה שלך לא מעניינת או חשובה. אבל למה להגיד את הדברים בכזאת צורה תוקפנית ומתנשאת? ("אתם חיים בטלנובלה", "לא קלטת את המסר, מותק" ועוד פנינים). בן אדם משתף בקשיים ובלבטים שלו. למה לא להראות קצת אמפתיה? זה לא נעים לקרוא את זה.

סתוית2

New member
למלון

כאשר אדם ניכנס לפורום ושוטח את הבעיות והלבטים ומבקש דעה.וזה לא אומר שצריך לתת לו אמפתיה.או להזדאות איתו. כל אדם שרוצה לתת תגובה נותן אותו לפי ערכיו, דעותיו,וראית החיים שלו. אים אנו בפורום צריכים להיות נחמדים. או מגלים טיפת אמפטיה זה נטול לשיקולו של הקורא. אים לא היה נעים לך לקרוא יכולת\ה לדלג או לחלופין להתעלם. הוא שאל מה עלי לעשות? נו באמת מה עליו לעשות? את\ה חושב שהוא יתיחס למה שנציע. אז את\ה נאיבי. כי הוא משועבד לרגשות שלו ולעבר שלו.לא הוא ולא היא ידעו עים בעתיד המעשה לא יחזור על עצמו. והמחיר שישולם תשלם הילדה הקטנה והטהורה. אז לגלות אמפטיה את\ה רוצה לא בבית סיפרי. ואים את\ה רוצה לדעת איך אמא מגוננת. שומרת. מטפלת. אני מפנה אותך לנשיונל גאוגרפיק שם תיראה איך זה ניראה אצל בעלי החיים

סתוית2

New member
אריק 371../images/Emo31.gif

על איזה אישה מושלמת אתה מדבר. מה קרה .אתה לא מעריך את עצמך? הסטנדרטים שלך כך כך נמוכים? כנראה שאתה לוקה בעיורון של העבר. לא לקורס של מודעות עצמית

אשטרה

New member
אריק אתה רציני?

(סליחה שאני קצת בוטה) היא ברחה לך ככה סתם, זה לא אמור לקרות אבל קרה. היא נטשה את הבת שלכם ללא הודעה - זה כבר בלתי נסלח. לא משנה מה היו הסיבות ילד לא נוטשים. לך תדע איזה השפעות יהיו על הילדה שלך. היא נכשלה כשלון חרוץ כהורה. יכול להיות שהיא היום מאופסת - יופי לה. שתחפש פרק ב' לעצמה ושלא תקלקל את מה שבניתם אתה ולילך (ואתה עוד מתאר אותה "טובה כל כך רכה כל כך"..."מושלמת" פחחחחח..) מתקבל הרושם מההודעה שלך שאתה מבטל את עצמך לחלוטין לידה. אתה עושה מעצמך סמרטוט אם אתה בכלל חושב ברצינות לחזור אליה. זה אולי עובד בטלנובלות אבל לא בחיים. תישאר עם לילך - היא טובה לך. לך ליועץ שיעזור לך לחשוב קצת על עצמך ולא להתבטל בפני אהבת בוסר. חשוב על ייעוץ מקצועי לילדה - תמיד יש משקעים מכזאת נטישה. בינתיים תעבוד על עצמך ותוציא מהלקסיקון מלים כמו "המלכה שלי", "החצי השני של חיי", "אשת חלומותיי" אלה מילים לשירים או ללחוש בזיון. אין בהם כלום מעבר לכך. אה כן, ותשתדל לא למדוד נשים רק בגוף והקול הסקסי שלהן.

אומברה

New member
להגיד אמת נחשב לבוטות?

אני מסכימה איתך. אני נחשבת לאדם סובלן וסלחן, אבל זו ממש גוזמה. אם שעזבה את ילדתה? המקרה היחיד שעולה על דעתי לסלוח, הוא אם האם לא מוסגלת לטפל בילדתה בגלל מגבלה בריאותית או נפשית. ולא נראה שזה המצב ואם כן, אתה צריך ללכת ליעוץ מקצועי כדי להוכיח שזו אכן הסיבה, כן להוכיח, כן להעמיד אותה על דוכן העדים שתוכיח את מחלתה. יש בי מידה די גדולה של תמימות, אבל במקרה הזה אני פשוט לא מאמינה. ומה שנותר ליעץ לך - "שומר נפשו, יברח..." וחברתהך, אגב, היא לא השיקול, איתה נעים לך. השיקול הוא אישתך שתעשה טוב אם תתנה לה את חרותה גם באופן רשמי...

אילת27

New member
אתה רציני?

אם אשתך ברחה לך פעם אחת היא תחזור על זה שוב כהיא תרגיש עוד פעם חנוקה תשאר אם לילך היא אשה טובה שלא תפגע בך השיקולים הם רק שלך כמובן אבל אני במקומך לא הייתי חושבת על עזיבה

למעלה