לא שותה מים

לא שותה מים../images/Emo10.gif

למרות הנסיונות המרובים שלי, עידו לא שותה כמעט מים, כך שיוצא שאחרי ארוחת מוצקים, הוא כמעט לא קיבל נוזלים. ובימים חמים שהוא מזיע , אני די חסרת אונים, ולא רוצה לתת לו עוד מטרנה בשביל הנוזלים. יש איזה רעיון איך להרגיל למים, או איזה תה מומלץ שיכול להחליף?

galzil

New member
תה היפ

יש תה שומר שטוב לעיכול ויש כל מני טעמי פירות וכו. יבואו אלו שיגידו, מה פתאום וזה סתם לדחוף סוכר, אני ממש לא מסכים איתן. סוכר זה חלק ממה שגוף האדם צריך ותינוק במיוחד, ולתת לתינוק כפית של תה על 100 מ"ל מים זה ממש לא נורא (שוב זאת דעתי האישית)

יש הרבה אפשרויות...

בעצם הכל חוץ מכל הסודה למיניהם. תה קמומיל, שומר, מיץ פטל, מיץ תפוחים, תפוזים, ענבים...וכו'...

את יכולה לשים נענע במים.

ולמה לא מיצים בעצם? במיוחד עם את סוחטת מיץ בבית (וככה את יודעת בדיוק מה יש בפנים).

POOH*

New member
שיראה אתכם שותים...

ובאותו זמן להציע לו לשתות גם... לנסות לתת לו מכוס ולא מבקבוק.. גיא בהתחלה הסכימה לשתות מים רק מכוס רגילה. אז חצי או יותר היה נשפך עליה אבל רק ככה היא הייתה מסכימה לשתות. אח"כ עברנו לכוס פטנט כזו.. והיום היא שותה או מכוס פטנט או מבקבוק מים מינרלים או מכוס רגילה. אבל אני גם מסתובבת תמיד עם בקבוק מים צמוד וכל פעם שאני שותה היא מיד הולכת ושותה גם.. POOH

צ ב י ה

New member
אם המוצקים הם רסק פירות / ירקות

הם מלאים במים ואת לא צריכה בינתיים לדאוג, רק להמשיך להציע. לא הייתי מתפתה להוסיף מיצים/ תה ממותק. את יכולה להוסיף למים שקדיה, אולי זה יהיה לו טעים יותר, ובטח שמזין. אם מדובר על לחם ודברים יבשים יותר, הייתי עושה מאמץ נוסף (...להציע יותר פעמים, שהבקבוק תמיד יהיה זמין, גם כשמשחקים וכו').

עד לפני שבועיים בר לא רצה מיים

בכלל. פתאום יום אחד שתה ומאז לא מפסיק!ממש שותה הרבה... אולי גם לך זה יקרה פתאום תמשיכי לנסות

למעלה