לא שוכחת אותך!

• פותח הנושא pank
  • פורסם בתאריך

pank

New member
לא שוכחת אותך!

אולי בעצם כמו הצדפים על החוף בלובנם הזנוח הים נסוג אחורנית מותיר מרקם מלוח ואני לא שוכחת אותך רק מלאך העצב המביט עלינו מרחוק מבין את עניות המים בבואם למחוק ואני לא שוכחת אותך עדיין מבט עיניך בלתי מושג ומתגרה מייחלת למגע ידייך בידיעה שלעולם לא אזכה לחסות בצל אהבתך ואני לא שוכחת אותך

פאנק יקירתי.......

לפעמיים צריך להניח לעבר.... להניח למחשבות להניח ולא לחשוב על אותו אהוב ... להתסכל קדימה ,,,ולא אחורה....... כדי שהמחשבות יהיו עם מתוקות יותר.... תמיד בליבנו יהיו זכרונות על אהוב שלא איתנו כבר... אבל חמודה..לפעמיים צריך פשוט להניח לזה.... בכדאי שיהיה לנו יותר טוב..... ופשוט לעבור הלאה... עם כל זה שלפעמיים קשה.. יהיה בסדר.......... תאמיני לי......... שלך....................חוקרת

pank

New member
יודעת, אך לא מצליחה.....

יש לי תחושה נוראה של החמצה, כי אני היא זו שהרסה את הקשר.

את תצליחי.........

אני יודעת, אני בטוחה בזה.... גם אם היתה החמצה, אבל לא צריך לשקוע במחשבות על זה.. נכון שזה די גורם לנו לחשוב.. אבל אני אומרת. אם נועדתם להיות ביחד אתם תהיו ואם לא .. אז אני בטוחה שיש הרבה שרוצים בקירבתך....... אני אומרת שכדאי להשקיע אנרגיות לכיוון החיובי..... שלך........חוקרת

pank

New member
כשאת צודקת את צודקת!!!

מודה לך על העיצה החכמה. זה הולך ומשתפר מקווה שבימיםה הקרובים הוא ישכח סופית.

תודה חמודה.........

ותאמיני לי אני אומרת לך הכל מנסיון חיים שלייי אני גם עברתי אותו דבר..... ולמדתי להשכיל ממה שעברתי.... ומאחרים..... מכל הלב..... תמיד ומתי שתירצי........ חוקרת

PANKKKKKK !!!!!

אתמול אופוריה והיום דכאון?????????????? קיבלת קצה חוט-תשתמשי בו !!! מחכה לראות תוצאות !!

pank

New member
לא זקוקה לקצה חוט זקוקה לחבל הצלה

כי אני טובעת באוקיאנוס של יסורי האהבה הנכזבת, ולא בא לי לצוף... רק מקווה שאני לוקחת ממני עוד אנשים למצולות.

rnl

New member
אני בטוח שהחבל הצלה שלי יעזור לך

תגידי לי בדיוק איפה את נמצאת ואני אשלח לך את חבל ההצלה שלי כמה שיותר מהר.. אז קדימה, אני מחכה לך, יש לי את החבל הכי טוב בעולם..תסמכי עליי.... יש לו את הכח להחזיק ולמשוך אותך מהמים ועוד כמה אנשים ביחד....

pank

New member
ארבל! אני ואתה על המצוף

במקום חבל הושטת לי יד, נמצא את הקטע עד הסוף. והאהבה הנכזבת לפתע נראית כה לא רלוונטית וכוזבת.

רק לא על המצוף !

המצוף הוא המקום אליו נמלטת ואמנם שם את ידי המושטת תפסת, אך זהו רק קטע ביניים בשעת מצוקתך שתפסו עיניי. אל חוף מבטחים אביאך, אל הקרקע המוצקה אשאך, ושם בשיקול דעתך עד כמה שאהבה תתירך, תשמיעי לי דברי אהבתך ותשקיני ממיצי תאוותך...

pank

New member
תודה! איזו אבירות ונכונות....

אולי במקום תביא חליפות צלילה ותצטרף אלי לסיור במצולות הים...

pank

New member
ML!! האביר הימי, שמתי לב שאולי

לא הכי ברור למי מופנית תודתי, אז הרשה לי להעניק לך את מפתח העיר על מבצע הצלה נועז במיוחד, שלך פאנק.

למעלה