לא שוב

לא שוב

חיים חרא אנשים חרא בני זונות סובבים את העולם. כולנו מגיעים לאותן המסקנות עם הזמן אבל עדיין הכל נראה בדיוק אותו חרא לפעמים יש הפתעות חיוביות רק לפעמים רוב הזמן, לא משהו בכלל. צריך לעבוד קשה כדי שהתוצאות יהיו כמה שיותר קרובות לחלומות שלך. הרבה פעמים אחרי שכבר משיגים את החלום הוא כבר לא כזה נוצץ. אז מי בכלל צריך תפאקין חלומות האלה? כן אני מקללת והרבה. יש לי הרבה זעם לפרוק. האנושות מצליחה להגיע אלי כל פעם מחדש. אם רק הלב שלי לא היה כזה רך דברים היו נראים אחרת אולי היה לי סופסוף יציבות נפשית אין לי. ואני מנסה להתגבש לעודד את עצמי לדבר אלי לדבר עם אלוהים. אני לא רוצה לאבד את האמונה בו אני אשאר בנאדם חלש. אבל אולי יכאב לי פחות קשה לי לסחוב כאב זה נראה שלי יותר קשה מלאחרים אני בטוחה שזה מה שהם חושבים על עצמם. כשנופלים , הכל מתחיל להתפורר צריך להתעשת מהר על מנת שלא לגרור אכזבות נוספות. איזו הרגשה נוראית היא האכזבה הרגשה שלא מגיעה לאף אחד. בטח שלא דחייה. אסור לי לאבד את עצמי. אני לא מרשה לעצמי. אני אמשיך לנסות תמיד תמיד ושוב ועוד פעם ושוב והתקווה היא לא תגמר אף פעם כי אני לא מפסידנית אני לא מוותרת אני אגשים את זה כל מה שאני רוצה כל החלומות הרחוקים ככה זה בחיים כשמעיזים עדיף להעיז שייט אני בוכה מאשר להמשיך להישאר מאחור ולהרגיש ניוון חרטה פספוס הזדמנויות ויש אנשים שעושים לך טוב רק חבל שיש להם תיכולת לעשות לך בדיוק את ההיפך וזה בא ביחד בחבילה ויש כל כך הרבה בני זונות כל כך הרבה חראות אין לזה סוף אני חושבת עכשיו שהעולם אכזר אבל הוא הרבה יותר אכזר ממה שאני מסוגלת לראות כרגע. אני לא מוותרת. לא מתאבדת מגיע לי יותר ואני אדאג לקבל את זה. אני אהיה מאושרת זאת הנקמה הכי טובה שלי.

omritoto

New member
אין לך חרוזים בגרוש...

ועוד טיפ קטן, אל תיהיה כל כך ישירה ! תנסי להלביש מטפורות וכאלה, כי זה זול וקיטשי ככה.... נ.ב- כן גם השיר הראשון שלי "צדק" הוא קצת ישיר , לא נורא בשאר הטקסטים זה לא ככה

musical truth

New member
אולי זה בכל לא שיר

למה לכתוב ביקורת כשאתה לא יודע על מה מדובר?

טוב..

ממתי ישירות זה דבר זול? להיפך זה צריך להיות מוערך ישירות זה דרך ייחודית להיות נוקבת זה לא מתיימר להיות שיר ראפ כתבתי מה אני מרגישה כי ככה התחשק לי ולמה להיות צפוי? מטאפורות? למה ללכת על תבניתיות תפתחו תראש לא ניסיתי להיות שנונה ומבריקה כתיבתית קצת רדוד מצידכם ,לא?

omritoto

New member
אחותי אם את חושבת שאת עמוקה אז

רק שתדעי שאל לא! ואם זה לא שיר ראפ למה פירסמת אותו פה? ובכלל, בכל שיר צריך שיהיו חרוזים.... אבל יפה שאת כנה עם עצמך....

ליב Liv

New member
" ובכלל, בכל שיר צריך שיהיו חרוזים"

אז זהו שלא אומנם ראפ כותבים בחרוזים אבל שירים בכללי.. ממש לא חייב

kodman

New member
אני רוצה לראות אותך נותן

מטאפורה אחת ברמה הכי בסיסית. תרדו ממנה.

תיהיו בריאים

באמת תודה לכל מי שמגן:) אבל תכלס. כתבתי בדיוק מה אני הרגשתי באותה שנייה וזה נתן לי להרגיש טוב אח"כ בפעם הממיליון זה לא שיר ראפ ומה קרה? אם זה לא ראפ אז אי אפשר לשים את זה ב"שירשור המגניב" שלכם? תנסו את זה פעם תראו איזה שיחרור זה

da^Lord

New member
אני לא רוצה להשמע חסר לב...

אבל, למה זה בפורום הזה? למה דווקא פה? מי את? את כותבת פה? כי מילא אם זה היה נסיון לכתוב מה שיושב לך על הלב אבל בצורת שיר או יותר מזה, בצורת שיר ראפ.. אז היה אולי מובן למה זה בפורום. אבל סתם ככה?

MooN aka asdfgh

New member
אני דוקא אהבתי!

אולי זה יותר מתאים באמת לפורום "כתיבה יוצרת", אבל אני באמת אהבתי!

לא מחוברים לצד הנשי שלכם, אה?

מה רע בקצת גיוון?:) ואני לא חושבת שיש כאן יותר מחמשה אנשים בכל הפורום הזה שהיו מעיזים להיחשף בשיר ככה. לדעת לנקוב אצבע על עקיבי אכילס למינהם פוזה יש כאן לרבים, אבל כנות, העולם שכח ממנה... אני מתה על ראפ באמת. אבל חשבתי להביא משהו שונה.. אני בעד שאנשים יביאו תחומרי מגירות שלהם זה הבסיס לכתיבה המשופרת והמנוסחת שעתידה לבוא(אם מעוניינים בהמשכיות) שממנה יכול לצמוח שיר ראפ טוב (ולא רק ראפ גם רוק ועוד) מה שכתבתי זה סתם פורקן לא משופשף,מחודד או ומעוגל בפינות. אם יש משהו שאני אוהבת זאת כתיבה שנונה ואמיתית. גם זה יבוא...

da^Lord

New member
מילא. אבל

את בעצמך אמרת - מה שכתבת זה לא שיר, זה בסה"כ פורקן. גם את לא העזת להיחשף בשיר ככה, כי זה לא שיר. אז תעשי מזה שיר ותחשפי.

למעלה