לא שאני פרנואיד

adicto

New member
לא שאני פרנואיד

או אולי אני כן אבל כשאני רואה את התמונה של העונה הנוכחית לא נוח לי שרואים אחד במרכז כמו מנהיג או כוכב ויתר המתמודדים ממשיכים בצדדים שלו עד שכמעט ולא רואים את האחרונים. אם התמונה צולמה בסוף התכנית (לא נראה לי כי כולם מגולחים) אז נותנים כאן רמז למקומם של המתמודדים בסוף התחרות. אבל ייתכן והתמונה צולמה אחרי התכנית לפני שחזרו לארץ (ולכן הם מגולחים ויפים). אם ניקח את העונה הקודמת נגיד ... היו שמים במרכז התמונה את מיה או יואב? בספק היו שמים את דן, נעם או נעמה (אולי את מרינה או משה) help me ! תגידו לי שאני פרנואיד ושזו סתם תמונה יפה

deathly hallows

New member
אתה בהחלט פרנואיד

אני בטוחה שצילמו את התמונה משיקולים צילומיים בלבד: יפים יותר, גבוהים יותר מקדימה. עוברי מסך יותר מה שנקרא. סמוך עליי אני לומדת צילום :)

לא ראיתי את התמונה הזו ../images/Emo12.gif |פסטרמה|

ישמצב שאתה מעלה את זה לפורום? נראה לי שסידרו אותם לפי רמת הפוטוגניות, ולא את הזוכה בפרונט..

adicto

New member
אם אני זוכר נכון

את לא היית פעילה מה בפורום ... או שגם את שינית כינוי בכל אופן, נכון שנעלמתי (עזבי את הסיבות) ותודה שאת זוכרת ושכתבת מה שכתבת

שיניתי כינוי.. |פסטרמה|

אבל באמת בתקופה שאתה עזבת לא הייתי פעילה,הייתי קוראת סמוייה, היה פשוט זוועה פה! תודה לאל שנשארה פה רק האוכלוסיה הנחמדה XD הייתי neta333 נוגה וזהו

adicto

New member
באמת?

אז את נטה אני זוכר בתור מישהי מאוד מנומסת שניסתה לעשות שלום כל הזמן בין הגולשים, פעילה דווקא ושנחמד היה לקרוא אותה, אחלה, עשית לי סדר !

כמה דברים- |פסטרמה|

1. כותבים נטע עם ע' 2. אני נוגה ולא נטע D: 3. מקווה לא לאכזב אותך גם בעונה הזאת D:

adicto

New member
לא יעזור כלום

אני אזכור אותך בתור פסטרמה העונה הזו ....

האמת שאני לא אתפלא אם זה כן בכוונה,

הוא נראה כמו הנועם/דן של העונה, ומאחוריו המרינה/ויקה התורנית, מאחוריה אחד שנראה כמו העידן קפון מהשבט השני... גם בתמונה למטה הוא נראה כמו אחד שבא לפה כדי להיות סוג של נועם עם אסטרטגיה, נקווה לא לגלות שוב שדברים מכורים לטובתו. :/

adicto

New member
ההוא בסוף עם החולצה

הולך להיות המשה של העונה או הבובליל הבא, תרשום לך!

adicto

New member
אגב מישהו יודע מה זה ה

HIT IT שיש למעטה בצד שמאל של ההודעות?

למעלה