לא, שאני אבין.. מה זה אמור להיות יוצאים בשאלה...?
ש שחף -בת New member 19/3/02 #3 יוצאים בשאלה - הינם מפלצות קטנות ונושכות (מוקדש לאדם222) אשר הסבו דרכם מדרך האלוהים לדרך הכפירה ואף משתתפים בפורום זה (רחמנא ליצלן). עכשיו מובן??
יוצאים בשאלה - הינם מפלצות קטנות ונושכות (מוקדש לאדם222) אשר הסבו דרכם מדרך האלוהים לדרך הכפירה ואף משתתפים בפורום זה (רחמנא ליצלן). עכשיו מובן??
א אתאיסט עם ציציות New member 19/3/02 #9 אני אסביר לך... 613 זה תרי"ג כנגד התרי"ג מצוות תוריד מזה 8 כנגד שמונה ימי מילה תוריד את "אחד אלוהינו" מה יצא? 604 תוסיף 69 (דבר טוב כשלעצמו) ומה קיבלת? דתיה673
אני אסביר לך... 613 זה תרי"ג כנגד התרי"ג מצוות תוריד מזה 8 כנגד שמונה ימי מילה תוריד את "אחד אלוהינו" מה יצא? 604 תוסיף 69 (דבר טוב כשלעצמו) ומה קיבלת? דתיה673
י ייִדישיסט New member 20/3/02 #13 גאָט איז גרויס פשוט ענק! אבל איפה חשבת על זה ? בשירותים ? אסור לחשוב שם על דברי תורה, אתה לא יודע ? אין לי מילים, אלא אם כן זה אתה שפתחת את הניק הזה...
גאָט איז גרויס פשוט ענק! אבל איפה חשבת על זה ? בשירותים ? אסור לחשוב שם על דברי תורה, אתה לא יודע ? אין לי מילים, אלא אם כן זה אתה שפתחת את הניק הזה...
A adam222 New member 19/3/02 #8 את הרי לא תביני... כי כשאת אומרת: "אני דתיה" את רומזת לכל היודע... שאת מבצעת דברים מבלי לחשוב עליהן מבלי דעה משלך בענין... אז כמו שאמרתי הינך ´מקובעת מחשבתית´ או שמא ´חסרת חשיבה עצמאית´ אך שאת בטוח לא תביני! אז עזבי דלגי בבקשה לפורום הבא! (זה בצחוק)
את הרי לא תביני... כי כשאת אומרת: "אני דתיה" את רומזת לכל היודע... שאת מבצעת דברים מבלי לחשוב עליהן מבלי דעה משלך בענין... אז כמו שאמרתי הינך ´מקובעת מחשבתית´ או שמא ´חסרת חשיבה עצמאית´ אך שאת בטוח לא תביני! אז עזבי דלגי בבקשה לפורום הבא! (זה בצחוק)