לא רק נשים

kinley

New member
לא רק נשים

מחקר שהתפרסם עכשיו מוכיח שגם לגברים זה קורה אבל אטיוד לא לדאוג, המחקר שכח לציין שלמרות הירידה בכמות קיימת עליה באיכות ...

אטיוד5

Active member
טוב, אז מה שיש לי לומר הוא ...

שזקנים שופכים יותר מצעירים משום שבשנים האחרונות חלה ירידה בתפוקה הזאת אצל צעירים. לכן, גם אם הזקנים ישפכו פחות, הם עדיין ישפכו יותר מצעירים או בערך כמו צעירים. רוצה לינק לענין הזה? מצאת לך מה שידאיג אותי.

ג שם

New member
גם אני מודגת

"תמיד הפוקוס הוא על נשים שהזרע שלהם פגום" (שם, שם) פיקסתי את תשומת ליבי לכל מקום ואיבר בגופי לא מצאתי אף זרעון לרפואה, אפילו לא אחד פגום לנחמה.

מה לעשות,

נמלים אנחנו לא. ואין לנו גם את הטכנולוגיה שיש להן... (המלכה של נמלת הקציר שאורך חייה כעשרים שנה, מזדווגת פעם אחת בחייה - ואז מתמלא לה כיס ייחודי בגופה, המיועד לאגירת תאי זרע לשימוש לפי הצורך..) :)

kinley

New member
תגידי את השתגעת!?

בשביל מה את ממלאת המוח היפה שלך בכל כך הרבה שטויות ונתונים מיותרים. בואינ'ה הנמלה הזו-לפחות היא יכולה להגיד שזה הזיון של החיים שלה
פעם אחת בחייייייייייה.למות!

מציץ

New member
סופסופ

הגעתי לגיל שבו אפשר להתחיל לדאוג פחות. פעם מזמן היו הימים ימי חששות ופחדים, לא פעם קרה שמישהי התעברה ממני רק מזה שעמדה לצידי,שלא לדבר על אלו ששכבו מעלי מתחתי מאחורי ולפני. לא מעט פעמים נאלצתי להשתמש בשאלה "בטוחה שממני? אופפפפפ כמה חיכיתי לימים שלא אפרה על ימין ושמאל רק מעצם הריח.

kinley

New member
אבל אתה בהחלט פורה

רעיונות טובים. שלא נדבר על עצות

למעלה