לא רק מעגן השביט

Sinker

New member
לא רק מעגן השביט

במנו שוקלים להעביר עגינת החורף לחו"ל בעקבות הרפורמה בנמלים הושלשו תעריפי העגינה בנמלי ישראל ונראה כי הטיפול באוניות הנוסעים של מנו ספנות יעבור לנמלי יוון וקפריסין; שווי העבודות הכולל עומד על כ-15 מיליון שקל

xfwind

New member
../images/Emo269.gifנראה ככתבה סיוע למיקוח עסקי

יתכן וגם המצב הכלכלי ביוון הוריד שם מחירים. ע"ע המשפט המופרח "...ספינות נופש זרות כבר מצמצמות ונמנעות מלעגון בישראל בשל תעריפי העגינה השערורייתיים ביחס לשאר הנמלים באזור...." כל חיפאי שמעיף מידי יום מבט לנמל משתאה למול כמות אוניות הפאר הענקיות שפוקדות אותו מידי יום ועל סיפונן אלפי נוסעים. רק היום ראיתי שתי אוניות גדולות (לא עצומות....). המצחיק הוא לראות לפעמים לידם אוניה של מנו עוגנת כדי לקבל פרופורציות.

eduda

New member
אתה צודק, יש גידול של כ-35% באוניות התיירים

בשנת 2011. הכתבה למיקוח עיסקי.

URIORI

New member
מעגן שביט

יציאה לחול עים יאכטה 33.1 שלושה אנישים שלמתי 499 שח חיבו אותי פעמיים עגינה בתחנת בידוק כ חמש דקות עים מנוע פועל (לציין אין מקומות עגינה במעגן) בקפרסין חיבו אותי עבור 6 ימים 84 יורו כולל חשמל המזגן פעל 24 שעות ביום פשוט מדינה של גזלנים דיברתי עים המנהל החדש והוא טוען שזה החוק ,אין אפשרות ללכת לשרותים לקבל חשמל ומים מינהל הספנות שאחראי על חני" לא עושה דבר גם לאחר שהיתלוננתי מיספר פעמים לא עוזר , לא מספיק המצור עלנו גם המדינה עוצרת אותנו, אני חושב שהיגע הזמן לתקומם נגד הגזלנים והטיקונים של חני" שילמדו מיקפרסין קבלת אורחים צריך להגיש תביעה יצוגית נגד חני" ומינהל הספנות אורי

שלמה 23

New member
מעגן שביט

מה הפלא זה המקום היחיד שיש לעגינה ולכן הם עושים לשייטים את מה שאתה מספר .אילו היו רציפים נוספים במקום אחר בחיפה המצב היה שונה ובנוסף לכך הוגשה תביעה נגדם על תעריפי העגינה כמות האנשים שהיצטרפו היא כשליש 1/3 מהעוגנים זה הסיפור. יש לחנ"י את היכולת היות והשייטים לא עושים דבר למרות שזאת מעגנה היושבת על רכוש הציבור ולא פרטית יפה כתבת בעיניין לרנקה זאת גם מרינה ציבורית

URIORI

New member
מרינה ציבורית

בחני יושבים עסקנים שמועולם לא היו בים , מנהל המעגן משווה את מעגן הקישון למרינות הפרטיות והיקרות בחול , וטוען שהמחיר עבור חמש דקות זה בסדר במרנות המפוארות בארץ לא מחיבים עגינה אים לא מתחברים לחשמל מנסיון, הרצרליה , אשדוד, בקישון אין אפשרות לתחבר לחשמל לפי התקנה בעגינה מחויבים לספק שרותי עגינה אין להם אפשרות לתת חשמל ומקום עגינה ל 24 שעות אבל גובים תשלום, אני ממליץ לעוגנים במרכז לא לצאת מהארץ דרך הקישון המחיר יקר יותר צריך להחרים את המעגן כפי שעשו עים תנובה זה עובד , ולאלץ אותם לבטל את דמי העגינה, אפשר לפתוח עצומה נגד מישרד התחבורה וחני שאחראים על המעגן, פשוט הם אטומים שילמדו מקפריסין אך ממנהלים מרינה ציבורית, אורי

למעלה