האם אתה שיכור, או שנפלת הרגע מהשמים
מתנהל כאן מאבק במשך תקופה ארוכה, אני חושב שזו לא טעות לומר עשרות שנים אני לבדי משתמש בשדה הזה משנת 1975, וכבר בתקופה ההיא רצו לסגור אותו בעוד כמה חודשים.
דרך אגב, במנהטן עצמו, יש כמה וכמה מנחתי הליקופטרים, שדות תעופה, אני אישית לא מכיר וגם ההשוואה בין מנהטן להרצליה כלל לא נכונה. מילא היית משווה חלק מתל אביב למנהטן, כי במרחק יריקה ממנהטן, יש הרבה מאוד שדות תעופה באופן יחסי כולל לה גוורדיה, קנדי, וניוארק ובנוסף, באותו מרחק יריקה, יש כמה וכמה שדות תעופה של GA שלא אמנה כאן בכדי לא לשכוח אחד או שניים (ויש יותר)
ברוב המקומות בעולם, הערים והבניינים באים אל שדה התעופה, ולא להיפך ואותו הדבר שדה התעופה בהרצליה.
לא אכנס ליותר מידי הסברים, אבל לו למישהו הייתה כוונה טהורה לתת כאן שדה תעופה חליפי, ניחא, ערימה של כרישי נדלן ובראשם מי שהייתה ראש העיר וחלמה על מיסי ארנונה במקרה הטוב ומי שעדיין משמש שר התחבורע שלמעשה הציע את שדה התעופה כשוחד בחירות (צריך לראות כמה קטעי ווידאו בכדי להבין זאת חכמוב להבין שמדובר בשקרים פתולוגיים), שרוצים רק את השלל, אבל לא מוכנים ואף מתכמנים ומרמים, רק בכדי שלא לתת חלופה מתאימה. מבחינתם, חלופה מתאימה זה רק בחיפה (שם גם ראש העיר מתנגד) או רק בראש פינה, או מגידו שגם שם לא רק התנגדויות, אלא גם התנגשויות באינטרסיים תעופתיים אחרים. נראה אותך מחנה את רכבך במרחק של 100 קילומטר ממקום המגורים שלך.
המדינה הציעה לתת את עין שמר כחלופה, אף שזה גם לא מספיק נוח והוגן לתל אביבים או כאלו שמגיעים מרשל"צ והסביבה, הסכמנו, אבל היא נותנת רק בכאילו ולמעשה, לא נותנת.
אני לא יודע מי אתה, רק מקווה, שהשבוע הקרוב תיפול הכרעה בבג"צ וכמה אנשים ביניהם כל מי שמתחזה לאוהד/חובב תעופה יתפלצו!