לא רק החרדים....

אני לא מכיר את הדברים

אבל אם אכן קרה כדבר - שטייס מסוק לא חסם את ציר חוטפי החיילים לדעתי מגיע לו מאסר עולם. קשה לי להאמין שהמערכת הצבאית לא העמידה לדין על סירוב פקודה את אותו הטייס. משהו כאן מריח לא טוב. ולגבי אל"מ שוחט - גם אם דרך הסרבנות פסולה בעינייך ובעיני לא הייתי מעז לכנות אותו לא ציוני. לדעתו הוא עושה את המעשה הציוני בכך ש(לדעתו) הוא מציל את המדינה מבחינה מוסרית.

בר בי רב

New member
"אם זה נראה כמו ברווז - זה ברווז"

התועמלנים האנטי-ציונים בישראל תמיד משדלים אותנו לפעול ברוח האנטי-ציונות בתרוץ של "אני ציוני, אבל רק אם ישראל תהיה מוסרית, כלומר תפעל לפי המתווה האנטי-ציוני". כשאדם, עפ"י מבחן התוצאה, פועל ברוח תעמולת האויב האנטי-ציונית - הוא אנטי-ציוני אם לא הוכח אחרת. כפי שאומר הפתגם הידוע, "אם זה מתהלך כמו ברווז ונראה כמו ברווז - זה ברווז". להזכירך, אותו יגאל שוחט עמד מאחוריה ותמך ביפה ירקוני אם כלתו כשדיברה בעד ירידה מהארץ, וכשהיא דיברה על כך היא כיוונה לילדיו. כמו שאמרת, זה "מריח לא טוב", זה נראה לא טוב וזה גם נשמע לא טוב - זה לא טוב.

מחמת הספק והעייפות

מכיוון שאינני מכיר את המקרה לאשורו ולא אכפת לי עד כדי קח אקח את המילה שלך.

ציינתי כבר את העייפות

את תפקיד אבשלום קור לך ותעשה במקום אחר. יש כאן אנשים שמקלידים עיוור ובמהירות וטרודים בדברים אחרים (מה לעשות שלא כולנו פנסיונרים משועממים).

בר בי רב

New member
אם אינך רוצה שאתקנך - לא אעשה כן

אעפ"י שאני חושב שהתיקון חשוב הן לרמת העברית שלך באופן ישיר והן לרמתי שלי באופן תקיף. אם אין פועלים כנגד ניפוץ חלומות לא ירחק היום בו יתעלמו מרציחות לאור היום.

../images/Emo41.gif תגיד לי אתה שפוי..

עם כל הכבוד לך הטעויות הרנדומליות שלי בעברית נובעות ממהירות ההקלדה וממידת ריכוז נמוכה לעיתים. וד"א - באופן תקיף או באופן עקיף?
רק שלא תלך לרצוח לי מישהו על הבוקר...

noam amit

New member
שיהיה לך לבריעות - ותתכן את הקול

עם התא כושב שכשרושמים מהר צריך לסים לוו להקול התא -תוהא וקוור איום אני מתהלם מרציכות אנאשות להור יום אם מדובר על כישול כשבונוט בהולם הפשא נוהם

בר בי רב

New member
ואם קוראים את הפורום הזה ילדים

בתחילת שנות העשרה? יש להפעיל מעט חשיבה חינוכית ואחראית כשכותבים בציבור.

Secular

New member
הצחקת אותי!!

קודם כל,גם אם הם לומדים זה לא פותר אותם משרות צבאי, הם יכולים ללמוד את כל המצוות שלהם גם אחרי או לפני שירות צבאי, זה לא פותר אותם מחובתם למדינה. דבר שני,זאת בדיוק הבעיה שהם לא לומדים בעצם,רוב בחורי הישיבה משתמשים בזכות המפוקפקת שלהם להשתמשט כדי לא לעשות כלום,פשוטו כמשמעו! הם בכלל לא הולכים לישיבה!

לדעתי אתה מדבר בהתבססות על שטויות

כי: א. הנתונים הוצגו בפורום מרץ ומי יודע עד כמה הם מהימנים...(ראה נ.ב.) ב. אם יש לי במשפחה 5 ילדים וכולם אנלפבתים, ובשכונה יש 1000 ילדים ו6 מתוכם הם אנלפבתים, זאת אומרת ששיעור האנלפביתים הוא דומה??? אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר??? אם (*המספרים להמחשה בלבד)יש 20,000 חרדים ש99 אחוזים מתוכם לא מתגייסים לעומת 200,000 חילוניים ש40,000 מתוכם לא מתגייסים, זה לא אותו דבר בכלל!!! נ.ב. בקשר ל40,700 משתמטים, צריך לברר באיזו תקופה, יכול להיות שבמשך 5 שנים ויכול להיות במשך 20 שנה, אז הנתון שהובא הוא טיפשי ומגמתי, תבקש בפורום מרץ לדעת באיזו תקופה מדובר (ותבקש הוכחות לפני שאתה בא אלינו עם שטויות).

כבודו.

הנושא דוין פה ברבים ונחרש שעות ע"ג שנים הדבר היחיד שאני אומר הוא: ממש לא משנה האחוז אלא ההשתמטות ואין להקל ראש בכל השתמטות באשר היא.

בועז שעירא, אנא ציין מראה מקום.

שלום בועז זעירא, האם תוכל לציין קישור לדברים שאתה מציין? אני מתלבטת בין מרץ לשינוי וברצוני לראות את הקישור כדי לקרוא את הדברים כהוויתם. תודה

למעלה