לא רציתי להקפיץ..

נורית30

New member
לא רציתי להקפיץ..

את השרשור שלי. סליחה שאני לא מגיבה למה שאתם כותבים כאן. אני פשוט מרגישה במצב נפשי חרא, ובטח לא יכולה לתת לכם עצות חכמות במיוחד. אתמול החלטנו לחתוך את זה (הכהן ואני) כי זה ברור שזה לא יכול להוביל לשום מקום. (אנחנו דתיים ולכן האופציה של נישואים אזרחיים יורדת מהפרק). לא בכיתי ככה מאז שבעלי הודיע לי שהוא רוצה להתגרש, ואני יודעת שגם הוא בביתו, מרגיש אותו דבר, וזה רק גורם לי יותר לבכות. אמרו לי, שיכול להיות שחלק מההרגשה היא דווקא בגלל שזה משהו שלא מושג.. אבל זה לא עוזר לי כרגע. אני רק מרגישה שכל אחד שאני אנסה לצאת איתו עכשיו אנ אחפש בו אותו.... וזה כל כך כואב

האלי

New member
לא יכול להיות

שהדת היהודית שמצאה פתרונות לבעיות יותר סבוכות מגבר שאוהב אישה והאישה אוהבת את הגבר, לא תמצא פתרון לבעיה שלכם. אבל אני, מה אני מבין ביהדות אני? שלך, האלי.

maof

New member
נורית .............

הבחירה היא שלך ............. אם כל הכאב שאת מרגישה .......את יודעת מה טוב עבורך קשה לומר לך אין דבר יהייה אחר שיכנס לליבך...... אבל חישבי לרגע יש דברים שפשוט לא צריכים להיות והחיים מאותתים לנו בצורות שונות ....לפעמים בצורה חד משמעית ולפעמים בסימנים שאנחנו לא מבינים אותם....... אבל לכל דבר יש את הסיבה לו.......... ואם בצורה כזאת היתפתחו הדברים ואת אומרת ...שאת מאמינה..... אז תנסי לראות את הדברים בצורה שונה....... מעוף

../images/Emo7.gif עצוב

אבל זאת הדרך אותה בחרת בחיים דרך הדת ואם הבחירה שלך שלמה עלייך לקבל את חוקיה ולכן מלכתחילה היה ברור שאת משחקת באש והאש שורפת.... אז עכשיו נורית איספי את עצמך ורק תזכרי שאת לא בהכרח יודעת רק הכרתם פגישה אחת ואף אחד לא יודע לאן זה היה מוביל אולי יותר טוב כך מי יודע?

michaly43

New member
זוכרת את השופט חיים כוהן?../images/Emo88.gif

הוא התחתן עם גרושה.... שמעת על קפריסין? יש נישואין אזרחיים, ויש הסכם נישואין אצל עו"ד, מה רק מה שהרבנות קובעת, זה מה שצריך לקראת? מה חשוב הכתובה? ומה הסטטוס שלך או שלו (ייתכן שרק סטטוס של ילדים יהיה קריטי), ונניח יכולת לבצע את מה שנאמר למעלה, איך היית רואה את החיים שלך איתו? כי את יודעת מבחינת חתונה/חיים יחדיו , שה אפשרי: תחפשי חומר על השופט חיים כוהן...... קשה אהבה אבודה, ואין לי מה לומר חוץ מזה שכואב ליקרא את מה שכתבת... לפעמים קשה לחיות עם החלטות מסויימות, אך אם קבלת אותה, תשלימי איתה... בהצלחה

*יערית

New member
פרח קטפתי ל....../images/Emo140.gif

יש משפט שתמיד אני לוקחת אותו ברגעים קשים שכאלו "כל עקבה לטובה" תראי שבסוף יסתדר לך... {כמו בספרים שקראת בבית ספר..
ריקי גל} אני מאמינה שמה שלא צריך לקרות לא קורה..ומה שצריך לקרות יקרה! הכאב מובן.....תני לו מקום ומשם תתחזקי ותמשיכי הלאה.

Lonely In Blue

New member
נורית

יש לי בעיה בתור אדם לא דתי להגיב לך. כי מלכתחילה כל הגישה שלי שונה. אני חושב שניתן לקיים זוגיות יפה, על סמך הסכם, אפילו ללא נישואים אזרחיים ובוודאי שלא נישואין רבניים. יתכן ויכול להימצא פתרון הילכתי. בתור אשה דתיה, את צריכה להיוועץ עם רב. אם לא, אולי מסגרת רפורמית או קונסרבטיבית תספק אותך. זאת עדיין דת. רק קצת יותר מודרנית. קצת יותר פתוחה. אבל אם אין פתרון הילכתי, ואם אינך מוכנה לשום דבר אחר מאשר נישואים אורתודוכסיים, אז לפי דעתי את פשוט צריכה לשכוח ממנו. מבחינתך הוא דבר בלתי אפשרי, ודבר בלתי אפשרי, פשוט משלימים עם זה שהוא בלתי אפשרי ושוכחים ממנו.

נורית30

New member
תודה לכולכם

אני מגיבה, שתדעו שאני קוראת הכל. אין לי כרגע יותר מה להגיד. חתכנו את זה. וזה קשה!

למעלה