לא רצינית.....

סיינפלד

New member
לא רצינית.....

הזמנו אותך ולא פעם אחת. עכשיו הג`ינג`י עובר ליום אחר אבל את עדיין מוזמנת לבקר. אתמול TvGuy הכין כתבת תחקיר עם הסרט קון אייר (חרא סרט), ישב, ראה, קילל, קילס, גידף ומידי פעם הלך למחשב על מנת לסכם. מה קורה לו לערוץ השני ???? מה הוא מביא לנו סרטים דבילים כאלו ???

tvguy

New member
אגב קון אייר

יקירי סיינפלד, תודה שהרמת לי להנחתה כפי שאתה יודע כשמרימים לי אני אוחז את האתגר בשני ידי ונופל עליו בטירוף מה הקטע עם סרטי הפעולה הלא הגיוניים האלה? נכון, קון אייר הוא סרט מושקע עם שחקנים אדירים ( ניקולאס קייג`, וים ריימס, סטיב בושמי והמלך הבלתי מעורער ג`ון מלקוביץ) אבל איזה עריכה זבלה, איזה דברים לא הגיוניים זה פשוט מעצבן, מזכיר לי את הימים האפלים שאחרי משחק הדמים( רמבו 1) כאשר סטאלונה נכנס לאיזור שורץ עויינים חמושים והורג את כולם מבלי להיפצע פעם אחת. שני פקידים מקבלים החלטות על הזנקות והפלות מבלי להתייעץ עם שום גורם בכיר, פתיחת אזיקים עם סיכות, גילוי הקונספירציה ע``י שימוש בתמונת הסעודה הגדולה כאשר עיני הסועדים מחוררות הכל יכול להיות הגיוני אם מטפלים בסרט בצורה יסודית ברמת תסריט, עריכה, ובימוי. יכול להיות שהתסריט היה טוב אבל הפאקינג עריכה והבימוי לא משאירים אפילו מקום לספקות.

למעלה