לא רע בכלל הPA50

לא רע בכלל הPA50

התחדשתי לי ב1 כזה
סאונד חמוד לא תוקפני,בין ימהה לרולנד.תחושה של עומק בנגינה. בהמשך נתעד בתמונות ב"נ את טקס פתיחת האורגן החדש:) קניתי ב"כלי הזמר של מינה" בעיר הקוידש טבריה.לפי מה שנכתב בספר הקדוש,רצוי לעשות גיבוי לפני שמתחילים לשנות סאונדים פרמטרים ושות',זה לקח לא פחות מחמישה דיסקטים. הEXR5S נמכר היום
הוא היה מצויין
אבל נדרשים לי יותר פתיחות-מעברים-סיומות והרשמה חיצונית. ההסתפקות בין הE50 של רולנד שעולה 1000 ש"ח יותר לבין הPA50 של KORG הייתה ועברה לה. היו צדדים לכאן ולכאן. בחרתי בסוף באופציית הPA50 ככלי שני.בבית ישבתי משו כמו 3 שעות והכרתי עולם חדש.מרגע לרגע, המסקנא שבבחירת הKORG התבררה כנכונה. אולי גם בגלל האוזניות האיכותיות החדשות של AKG שנותנות סאונד לא מהעולם הזה.אולי... המקצבים האוריינטלים המובנים,מזכירים קצת את הקטרון X1 שהיה לי פעם. הבס שונה ממה שהכרתי עד כה. לא נשמע כזה בשום כלי שהיה לי.החצוצרות מפתיעות לטובה.הפסנתרים, בין ימהה לרולנד.האורגנים מצויינים.התופים,גם משהו באמצע. אוקצור...מרתק
האורגן עושה רושם אמין וחזק עם 10 מגה זיכרון פנוי (20 מגה סך הכול) למרות המקצבים שניתנים למחיקה ושינוי.מה עושים עם כ"כ הרבה זיכרון
למה ימהה-רולנד לא נותנים זיכרון בנדיבות כזאת בלי צורך בכרטיסים ושאר ירקות למה
הפולקה-דיסקו70 והמקצב האוריינטלי המובנים,גורמים לי להסתפק אם בכלל צריך להוסיף משו מבחוץ כמו הפריילך וההורה של חלילית למשל. נו שויין...נבדוק את זה בהמשך
יש אפשרות לנעול את הטמפו ללא צורך ביוזר פרוגרם.זה דבר חשוב מאוד
הדיליי בMFX עובר את רולנד וימהה גם יחד.הוא מצויין
שאר האפקטים עוד לא עברתי כמו שצריך. המסך ענק ונותן תחושה קריאה מאוד
אם העסק ישמע טוב בהגברה,הרי שמדובר באוצר של ממש כי המחיר ממש לא בשמיים. המשקל 11.25 ק"ג חורג קצת ממשקלי האורגנים מהסדרת הבינוניות.עובר אתPSR3000 כמעט בקילו ואת הE50 של רולנד בכמה קילואים טובים אבל עדיין זה בתחום הנסבל. עד כאן שידורי האיש הישיש

קצת יותר מקרוב

אפ'פם לא עשיתי את זה.תנסו גם אתם כשאתם קונים אורגן חדש.50 אחוז מהתשלום זה הכייף שבפתיחה.תתעדו את זה.זה נורא נחמד להיזכר בזה לאחר מכן

יש לכם הנחה

בכלי הזמר של מינה בטבריה. אתם מקבלים את האורגן כולל תיק של חברת rockbag בשווי 190 ש"ח בהנחה משמעותית. סיפרתי למינה על הפורום. אני לא כותב כאן מחירים כי נתבקשתי לא לעשות זאת מחשש לשבירת השוק. אתם מתקשרים לכלי הזמר של מינה בטבריה.מבקשים לדבר רק עם מינה. מספרים שהגעתם דרך איש הרוח מפורום אורגנים בתפוז. ההנחה היא כדאית ומשמעותית.מעבר לכך,לצערי אינני יכול להוסיף

RUN9

New member
לאיש הרוח יש לך

את E 80 אם אני לא תועה אז למה קנית את PA 50 . הרי ה E 80 בהרבה יותר טוב, לא?

אין בכלל ספק שהE80

מכנס אתהPA50 בכיס הקטן. לא לכל מקום נוח להסחב עם הE80.כמקלדת שניה לחלטורות קטנות,אני אוהב שיש לי כלי נוסף

P s y 4 l i f e

New member
תתחדששש...

איש, אחלה של קלידים... אני מתכנן עליהם גם בקרוב ככל הנראה.

רועיroi

New member
תתחדדדששש!

איזה יופי. אני מבסוט בשבילך. תחרוש עליו היטב ואז תעלה לנו לאתר איזה דף טיפים ושטיקים הא? תהנה!!

תודה מתוקים../images/Emo24.gif

צריך להעלות דף טיפים ושטיקים כי הרעיון שונה לחלוטין מימהה רולנד.הצלחתי לפצח 90 אחוז מהPERFORM עם הPROGRAM אני עדיין בבדיקה. החברה שקונים בימים אלה את האורגן
לא לבצע שינויים לפני שאתם עושים גיבוי של כל העסק.לקנות שתי חבילות של דיסקטים.זה יוצא 25 ש"ח בהגזמה פראית. לא להוריד בנתיים סטים של מקצבים מהאתר או מהקישורים לפני שאני בודק ורואה איך זה בדיוק עובד. מבחינה טכנית האורגן זריז ועובר במהירות הבזק מתכנית לתכנית.בעיה קטנה נוספת: השנאי של האורגן בצד הזיכרי מתחבר לחשמל בשני פינים רחבים כמו בחו"ל.לא לשכוח לבקש מעביר של שלושה חלקים (עולה משו כמו שקל-שניים) כדי שלא תצטרכו להרחיב את השקע בבית:) לא לזרוק את הקרטון של האורגן לפני שבדקתם שהכול בחוץ! השנאי והכבל הנוסף שלו מתחבאים שם בצד ומי שלא שם לב יכול פשוט להעיף את קרטון יחד עם השנאי והכבל הנוסף.כמעט קרה לי
הספר הוא באנגלית ולשם שינוי הוא קריא ונוח. כמעט כל האפשרויות של ימהה רולנד ולפעמים אף יותר בנוגע לטיפול במקצבים-שמירת מצבים-הקלטות (סיקוונסר כפול)-הקלטת מקצבים ומה לא, קיימות ובגדול.צריך פשוט סבלנות.לאט לאט נפצח את הברנש
גירסא 1.04 שעודכנה באפריל 2006 מותקנת כבר על אורגן.לפי הפורומים בחו"ל הגירסא פתרה את כל הבאגים שצצו באורגן.כשהאורגן עולה לאחר הדלקתו,בידקו נא שאכן הגירסא הזאת מותקנת אצלכם. יש לעבור על כל היוזרים של המקצבים הניתנים למחיקה ושינוי ולרשום את המקצבים שמצאו חן בעינכם כדי שלא נמחק אותם בטעות.יש שם כמה מקצבים אורינטליים שמכוונים ביד אומן שלא נמצאים בגירסאות הPA60-80 מהסידרה הישנה. אזהרה
חלק נכבד מהסטים שיש באינטרחטא הועלו דרך הPA60-80 אם תעלו את כל הסט,ימחקו המקצבים של היוזרים בPA50 בעז"ה נעלה סט גיבוי ישירות לאתר הפורום כדי שתמיד ניתן יהיה לשחזר את המקצבים האבודים. הסטייל וורקס בגירסת ה1.99 לא שמע עוד על הPA50.הוא שמע על ה60 וה80. לכן מלכתחילה הסטים שלו שייכים לסדרות הישנות.הגירסא שכן מכירה את הPA50 היא ה2.53 היא עולה משו כמו 300 יורו.באופן כללי אין שום צורך בכלל בתוכנה כי יש מאות סטים מצויינים באינטרנט.התחלנו להעלות לאתר הפורום.נעלה עוד בעז"ה ב"נ. בגלל שמשום מה הציבור מהמזרח הקרוב קונה יותר את המקלדת,חלק נכבד מהסטים משופע במקצבים מזרחיים על כל הניואנסים שלהם. קישורי הפורום בתיקיית קורג מתעדכנים כמו כל התיקיות באופן קבוע. כדי לא להציף את הפורום אינני מיידע אתכם בכל פעם שנכנס קישור או קובץ חדש לאתר או לקישורי הפורום אא"כ מדובר בפיקוח נפש (
). אני יודע שהפורום הזה הוא באמת יחודי והמועיל ביותר בישראל בכל הקשור למידע וקבצים בעיקר לאורגנים אוטומטיים.הוא תמיד יכול להשתדרג ולעלות מעלה מעלה.זה תלוי בכולנו
הPA50 הוא בהחלט גילוי מרתק שמרחיב את האפשרויות ופותח את השוק לתחרות יותר גדולה.הוא עומד בכבוד מול הסדרות ברמת המחירים של ה5000-6000 ש"ח פלוס ונותן אפשרות של ממש למי שבאמת רוצה לנגן ולהשמע כמו שצריך במחיר שיתאים גם לברנש ה"תפרן". אנחנו נלמד ביחד איך לפצח אותו טכנית.איך להפוך את עורו לחסידי או לכל ז'אנר שאנחנו קרובים אליו וניתן אפשרות והזדמנות לעוד כלי מחברה שאין לה תמיכה של ממש בישראל ברמה של הפורומים של חלילית למשל.לא בגלל שזה מגיע לחובבנות של מרום היבואנים שאפילו קובץ המידע בפורמט DOC על הPA50 לא נפתח באתר שלהם,אלא בגלל שהכלי עצמו בהחלט מוצלח ואין שום סיבה שהעם היושב בציון לא יהנה ממנו ולא ידע אותו על שלל תכונותיו.

haimwe

New member
אחי..

אתה כל כמה זמן מפרסם פה שאתה קנית אורגן חדש ורק שאלה אחת עומדת בפניי... מאיפה אתה מביא ת'כסף??????? הלוואי עליי!!

../images/Emo12.gif

מה פרוש מאיפו מה? הוא צומח על העצים
העניינים התהלכו כך שבזמן האחרון החלפתי כמה אורגנים.זה לא סוף העולם.זה אפילו נחמד
מאחל לך שתקנה בקרוב אורגן חדש ומתקדם יותר

MTench

New member
תציף תציף

אינטרנט כ"כ מוצפת בזבל לקרוא, שקצת חומר קריאה מועיל לא יזיק לאף אחד פה בפורום. למישהו שקורא אותי יש דעה שונה?

למעלה