לא רע, אבל

s h o o s h a

New member
לא רע, אבל

איך אפשר להסביר את ההרגשה הזו? כשלא רע לך בכלל, אבל מאידך, גם כל כך לא טוב לך? מרגישה מין חוסר אונים כזה לנוכח המצב הבלתי מוגדר הזה, כי לא יודעת לענות בכנות לשאלה פשוטה כמו "הי שושה, מה המצב אתך?" מה איתי באמת? טוב לי מעצם העובדה שמתאוששת מהמפולת שכמעט וקברה אותי תחתיה, שמצליחה לטפס באיטיות מעלה ולבנות את עצמי. ועדין, למרות הטוב הזה ... לא יודעת, לא טוב לי, יש את ה"אָבַל" הזה, הלא ברור אז דיברתי לפני כמה ימים על העצב ודיברתי על הלבד ואולי כל הלא טוב הזה הוא שילוב של הכל יחד בעצם ואני רוצה ואני מבולבלת ואני כבר ילדה גדולה ועדין כל כך קטנה וטוב לי ולא טוב לי וקוראת כאן ומתחברת הרבה פעמים לכל כך הרבה דברים ופשוט לא מצליחה להוציא מילה מהפה ולפעמים, לא מצליחה לסתום אותו. ואיך אומרת שרית חדד "אנשים חושבים שאני קצת משוגעת..." (ואם לא דייקתי, מניחה שזיהיתם את השיר ואת הכוונה) אוטוטו בת 40 וצריכה עדין להתמודד עם המון לא יודעת כבר אם נותר בי כוח העצוב הזה הלבד הזה השילוב הזה של רע וטוב, טוב ורע ובעיקר - הבלבול הזה ... ואני חושבת שכל מה שאני מנסה בעצם להגיד הוא, כמו רבים מאיתנו, שאינני שונה, גם אני רוצה אהבה, כזו שתהיה רק שלי, שאוכל לחלוק אתה את הטוב והרע שלי, שתהיה שם תמיד בשבילי, בכל זמן ובכל מצב ...

יהודה א

New member
שושה

בוקר טוב אישה יקרה לכולנו יש זמנים כאלה ואני בטוח שגם זה יעבור לך היי חזקה ושימי לב לעצמך ולא למה שאחרים אומרים שתהיה לך שבת נפלאה ומופלאה

עוף כנף

New member
מה איתי

ומתנגן לי עכשיו שירם של (מילים ולחן: שמוליק קראוס, שלום חנוך, אריק איינשטיין וג'וזי כץ. ) "מה איתי, מה איתי, מה איתי לא מסתדר עם עצמי מה איתי, מה איתי, מה איתי איפה שכחתי את שמי לא יודעת למה לא יודעת איך, איך ומה רק רוצה לברוח, מה זה קרה לי טוב לי או רע לי, תגיד לי. מה איתי, מה איתי, מה איתי בטח הוא שם לא שקט מה איתה, מה איתה, מה איתה מה היא רוצה באמת לא יודע למה לא יודע איך, איך ומה רק רוצה לברוח מה זה קרה לי טוב לי או רע לי, תגיד לי. מה איתי מה איתי, מה איתי, בטח היא שם לא שקטה מה איתי, מה איתי, מה איתי איפה שכחתי אותה." תקופה של בלבול כשהחיים לוקחים אותנו ואנחנו לא ממש מנתבים אותם כרצוננו עליות ומורדות ואינסוף התמודדויות. רק לצבור כוחות אנרגיות חיוביות ולנסות לטפס. (עפרה, שמרגישה כמעט את אותו הבלבול)

ואולי זה בכלל

משהו עם הכוכבים? כמו שחופשיה אמרה? צריך לבדוק עם המיסטיקנים הסינים... מין כבדות כזאת שעוברת על כולנו כאן משהו שלא כל כך אופייני כמו שהספקתי להכיר אותנו... הכל מבולבל ומבלבל הצורך העז באהבה ומצד שני רצף של אכזבות עצבות מתפרצת לא יודעת...

ophra

New member
הצורך באהבה ../images/Emo23.gif

הוא אוניברסלי ונצחי. הבילבול וה"אבל" - זמניים. הלוואי וידעתי מה להגיד שושה יקרה כדי לסייע לך לפתור את הבילבול הזה... לי באופן אישי תמיד עוזר לדבר עם ה"איש החכם" שלי (שתמיד מסביר ו"מתקן" לי דברים...
) עם חברות טובות שמכירות אותי ואת חיי אפילו עם אנשים נוספים, שלא תמיד מכירים ויודעים הכל אבל יכולים לתת נקודת השקפה חדשה... מקווה שייגמר לך אי-השקט מהר ככל האפשר ושה-
יפרח וילבלב במהרה...
עפ

שושה מתוקה

זה החיים חמודה, קצת יש קצת אין קצת פתרנו קצת נותר לפתור קצת יודעים קצת לא גם אלה שחיים ביחד עוברים את כל הקשת הזאת ולנו יש גם את הלבד והכמיהות בנוסף שלפעמים שקטות ולפעמים מציקות... מלאן חיבוקים לך מפייה אחת שעוד חודש בת 47 ועדיין צריכה להתמודד עם המון...

הבלבול הזה...

חוזרת מילים ולחן: יהודית רביץ חוזרת אל עצמי למעגל שלי לאט לאט איטי אני פשוט אני נוגעת בעצמי מולי עובר מולי ולא חושבת שום דבר לא משתדלת לשום אדם ולא כואבת דבר, רק קצת מתגעגעת יושבת בחצר מאחורי העץ מנגנת שיר וקמה להדליק את המדורה שלי להתכרבל כולי ברוח הלילית מה שעובר זה העכשיו אני אוהבת את הזמן כלום לא קורה פה, רק מה, קצת מתגעגעת ואם אנ'לא יודעת מה ואם אנ'לא רוצה דבר מה ואם אני לא יודעת מה יהיה אז מה, תודי שזה יפה איך הבלבול הזה עושה לך קצת נעים הכל מלא חיים תנודות ושינויים גלים ונחשולים רעש וצלצולים

maof

New member
המבט הנכון../images/Emo39.gif

חיים יפים/איריס ארנסט דעי להביט בחלון הנכון ותראי שהעולם הוא בסדר חייכי אליו וגם הוא יחייך אלייך החיים הם יפים למרות הכל דעי לנצלם בתבונה הביטי וחייכי ותראי שהכל אחרת זכרי זאת תמיד זכרי על עצמך לשמור ובדרך הנכונה לבחור מעוף

s h o o s h a

New member
קצת סדר בבלבול

הרבה שעות שינה במהלך השבת אתם, שהייתם כאן בשבילי במילה טובה, כתף וחיבוק והמלאך שלי שידע לפזר מעט עננים שהעיבו על (את?) השמש אז לא רע, והטוב ... תמיד אפשר יותר אבל, כרגע מסתפקת במה שיש מצבי הרוח המתנדנדים האלו כנראה עוד יצוצו ויופיעו מידי פעם "...פעם אני בוכה, פעם אני צוחקת ..." וכמה טוב שיש לי את הבית הזה, באמת

ולי עכשיו מתחשק

לשיר לך "כל אחד נפגע, כל אחד נבגד, כל אחד סוחב רק את עצמו. כל אחד אוהב, כל אחד עוזב, לכל אחד יש אור, בחושך הגדול. אני יכול עכשיו לצעוק, הרי זה לא נגד החוק, יכול לקרוא שוב לעזרה, מצד שני יכול לזכור, אותו אומר לה: "תראי אור בקצה המנהרה". (שלמה ארצי) כן שושה יש שם אור בקצה המנהרה

למעלה