לא רז ולא נעלים!

OfirLLL

New member
כלומר,

אתה מודה, רובי, שהודעת ליו"רים רק אחרי שכבר סגרת על לו"ז ועל הפרטים לבד... על אף, אני שמח שמתכנסת בקרוב פגישת מתמודדים שיקבעו מה תהיה שיטת הבחירות, וזו דמוקרטיה! ( לא סגירת עניינים בינך לבין עצמך). ידוע לי היטב מה תפקידו של ג´יימי במערכה, וידוע לי שהוא הבן אדם המתאים כמובן, רק ראיתי לנכון לציין שהוא לא יו"ר נוער כדי שמי שלא מכיר את ג´יימי לא יטעה חלילה שמדובר ביו"ר. אשמח לעזור לנוער הליכוד ולרז, וגם לי נותר לאחל לך הצלחה בהמשך הדרך ובלבד שתהיה הוגנת ודמוקרטית.

Zack DA

New member
אבל מה הקשר ?

ראשית, עד כמה שידוע לי משיחותי עם מירה, היא בכלל לא התלהבה (בלשון המעטה) מלוח הזמנים שלך. שנית, נניח שמירה הסכימה, התלהבה וקפצה עד השמיים. זו החלטה שצריכה להתקבל בהיקף הרבה יותר רחב - הייתי אומר בישיבת יו"רים ארצית. צחי

תגובה לאופיר

לגבי תאריך הגיוס של רובי, נוכחתי לדעת שרובי רוב הסיכויים יתגייס לפחות חצי שנה מאוחר יותר מהתאריך הנוכחי, ולגבי השיטה אתה שוב פוסל את השיטה שרובי מציע מאותן סיבות שליליות שאתה טוען שבגללן רובי הציע אותה. אני שוב אומר לך ששהצעה שלכל סניף יהיו צירים נכונה יותר, מפני שלא הגיוני שסניף עם 2 חברים בלבד יהיה בעל כוח שווה לסניף עם 200 חברים. זה לא הגיוני ולא דמוקרטי, כל סניף צריך להשפיע לפי הגודל שלו, זה גם יאתגר אנשים להגדיל הסניף שלהם.

OfirLLL

New member
תגובה לבני

אם כך שנינו מסכימים שאנחנו לא מסכימים על שיטת הבחירות... אני מברך על כינוס היו"רים לפגישה בזמן הקרוב, והם יחליטו החלטה דמוקרטית על שיטת הבחירות. שבת שלום

Zack DA

New member
בני, אל תצחיק

אם זה היה תלוי ברובי הבחירות היו מתקיימות עוד אתמול, ובכלל החיבור הזה בין ניסוח החוקה ובין התמודדות מריח קצת לא טוב. אני מציע לך להוריד את סוודר התמימות ששמת עליך ולהתחיל להבין מה קורה סביבך. אגב, בני, אני לא יודע כבר מה קורה לך. אתה מקצין את דעותיך מדקה לדקה. צחי

חוצפה!

דורון, ראשית, צחי צודק, אני למעלה משנה חברה בנוער הליכוד. שנית, דווקא ממך לא ציפיתי שתרד לרמה שכזו,לאור העובדה, שדווקא אתה הסכמת איתי(בפורום שלך!!!), שכדאי שהבחירות הללו לא יהיו מאבק אישי וירדו לפסים אישיים. שלישית,וותק אינו מדד לנסיון.שכן, אף על פי שאני סה"כ שנה חברה בנוער הליכוד, אני כבר 3 קדנציות יו"ר מועצת תלמידים בבית ספרי, גזברית במועצת נוער ישובית כשנתיים וחברה במועצת נוער אזורית - צח"ר (צפת, חצור, ראש פינה) כשנה.(לא תיכננתי למנות את פעילותי בקהילה, אך ע"מ להוכיח אותך - עשיתי זאת.) רביעית, דורון, דווקא אתה יודע, שוותק (וניסיון לשיטתך) אינו מדד,כפי שציינתי, שכן אתה עצמך,דורון, די חדש בנוער ליכוד ולאור השתלבותך המהירה, היה עליך להסיק שאין אתה צריך להיות ארבע שנים בנוער הליכוד ע"מ להיות מעורב ומספיק טוב לקחת חלק מרכזי בנוער הליכוד. חמישית, אומנם הצהרתי על מועומדתי לנוער הליכוד, אך ברצוני להבהיר שאין אני רצה לבד, אלא יחד עם צחי דבי - אהרון. אין בכוונתי לאמר שאני המועומדת לסגנות והוא ליו"ר או להיפך, אלא שאנו רצים יחד, ובשלב שלא יהיה מנוס מהכרעה - נחליט. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. מירה אלוש.

מירה היקרה

אין לי ספק בכישוריך להיות יו"ר נוער הליכוד, גם העשייה שלך עד עכשיו מגוונת ועשירה, אך יש כאן דילמה בין שני מועמדים טובים מאוד , מוכשרים מאוד, אחת חדשה בנוער הליכוד והאחר ותיק בנוער הליכוד שעשה הרבה למענו. ואני הגעתי למסקנה שבגלל העובדה שרובי עשה הרבה למען נוער הליכוד מגיע לו להיות היו"ר בזכות שהוא מוכשר מאוד ומתאים לתפקיד הזה.

OfirLLL

New member
בני,

אל תציג את הדברים כאילו רק מירה ורובי מתמודדים. אתה מטעה את משתתפי הפורום. הם עוד חלילה ייתנו לרובי הבטחה שהם תומכים בו, מבלי לדעת שגם רז מתמודד. מה שלדעתי... קרה כבר עם חלק מהיו"רים...

Zack DA

New member
על מה אתה מדבר ?

"בגלל העובדה שרובי עשה הרבה [...] מגיע לו להיות היו"ר" מה הקשר ?? הרי זה תפקיד שונה לחלוטין, בין יו"ר מקומי שהוא פעיל שטח (ועוד אחד כמו רובי שגר במעוז ימין) לבין יו"ר ארצי שלו תפקיד בעל אופי ארגוני והסברתי. זה תפקיד שדורש בגרות, רצינות, כושר הסברה ומנהיגות מהסוג שאני לא מוצא אצל רובי. רמת התאימות בין מועמד כלשהו לתפקיד היו"ר אינה פונקציה של ותק ! צחי

יש משפט אחד שאומר-..

"אין חכם מבעל ניסיון",צחי אתה מתחיל לטפס על עץ שלא תוכל לרדת ממנו,אז תתחיל לרדת כבר עכשיו,מה אתה מבין בכלל?,האם איי פעם שאלת את עצמך ,מה אני עשיתי בשביל נוער הליכוד?,אז בוא אני יגיד לך, כלום,רק דאגת ללכת לסמינר וזהו...ואתה עוד אומר שזה לא משנה אם רובי פעל הרבה,זה ועוד איך משנה!!! יש לו ניסיון!!! הוותק כן חשוב,ואני מסכים עם בני שיפמן בכל מילה,ולאופיר,רציתי לדעת איפה היית כשאלוהים חילק אינטילגנציה לאנשים?.?... נ.ב- רק רובי יכול להנהיג את הנוער. רובי יונה ליו"ר נוער הליכוד!

OfirLLL

New member
להב היקר,

האם אתה מצפה שאגיב על הודעה כה ילדותית, ברמה כה נמוכה? ואתה עוד טוען שלי חסרה אינטיליגנציה... מצחיק רק רובי יכול להנהיג את הנוער
הצחקת אותי... במקום רובי, הייתי מתבייש שאנשים כמוך תומכים בו. אה! ויש משפט אחד שאומר- "תבוא ברכה על ראש האדם אשר שעה שאין לו מה לאמר, נמנע מלהוכיח זאת במילים..." (ג´ורג´ אליוט). המשפט הזה תפור לך בדיוק כמו ששיטת הבחירות של רובי תפורה לו.

צחי,כמה זמן אתה מכיר את רובי?

מי אתה בכלל?..איזה חוצפן!!! אתה בכלל לא מכיר אותו,עיצבן אותי הכי זה"מנהיגות מהסוג שאני לא מוצא ברובי",אז בוא אני יגיד לך משהו,לפחות יש לרובי מנהיגות,לך לא.

אני מבין שאתה מדבר מתוך ניסיון רב..

אני עברתי מערכת בחירות אחת בנוער הליכוד כמוביל ברמה הארצית, ועוד מערכת בחירות כפעיל בשטח. ואתה יכול לשאול את כל מי שעבד איתי, על הכישורים שלי כמנהיג ארצי. וזה כולל את הרכזת הקודמת וזה כולל את הרכזים הנוכחיים. תשאל אותם את דעתם המקצועית ותחזור אליי עם תשובה.

Zack DA

New member
רובי היקר

אני מסוג האנשים שמעצבים דעתם על בסיס עובדות ורשמים מסוים ולא על ניחושים. אם תרצה, אפרט בפניך יום אחד באופן מלא ומנומק כיצד הגעתי לדעותי אלו. וכמו שאמרתי, אין מדובר כאן בהכרח בניסיון שמשפיע. בברכת יום טוב צחי

למעלה