לא רז ולא נעלים!

DoronHerman

New member
לא רז ולא נעלים!

מירה אלוש, המתמודדת לתפקיד היו"ר הינה רק 3 חודשים בנוער הליכוד ולכן נסיון רב אין לה. במידה ורז יבחר לתפקיד יכהן תקופה של חודשיים ולא יותר עקב גיוס. ולכן רק רובי יונה יכול להיות היו"ר הבא של נוער הליכוד. חשבו על זה

Zack DA

New member
מירה אלוש בליכוד בערך שנה ../images/Emo70.gif

אגב, אני אתמודד בעצמי ביחד עם מירה. פרטים בהמשך. ומי שצריך להיות יו"ר ארצי - הוא לאוו דווקא מי שיש לו הכי הרבה ותק. לידיעתך. רובי יונה הוא פעיל שטח מצוין אך לעניות דעתי - להנהגה הארצית הוא פשוט לא מתאים. והנקודה הזו - כך אני מקווה - תובהר בעתיד. אני לא רוצה להגיד מה אני חושב על הדרך שבא הבחירות האלה מתנהלות ולכן אסכם באיחולי הצלחה הן לרובי והן למירה.

OfirLLL

New member
רז לוי מתגייס רק בעוד 9 חודשים!!!

חברים נכבדים, מסכת שקרים שלמה מופצת בפורום ע"י רובי ומקורביו. מספר עובדות: 1. רז לוי מתגייס רק בעוד תשעה חודשים, ולא בעוד חודשיים כפי שפורסם. הסיבה לדחיית הגיוס, הוא גיבוש לשייטת 13 שרז אמור לעבור. 2. רובי דאג להבהיר לחברי הפורום וליו"רים, כי הבחירות כבר גמורות ומסוכמות, וכי ג´יימי אישר את מה שרובי הציע. גם זה שקר, היות וג´יימי לא אישר עדיין את תהליך הבחירות כפי שרובי רוצה שיהיו. 3. לפי רובי, על כל מספר חברי סניף מסויים, יהיה נציג לסניף שיבחר את היו"ר. עניין זה הוא פוליטיקה מלוכלכת, שכן ידוע כי סניף מעלה אדומים, מעוז מובהק של הימין, חברים כ- 260. בערים אחרות, בהן לא קיימת שליטה כה מובהקת של הימין קטן יותר מספר החברים. לכן, רובי, שתיכנן גם את שיטת הבחירות, ידע כי לפי שיטה זו התוצאות ידועות מראש והבחירות מכורות למעשה. הליך זה אינו דמוקרטי. היו"ר הארצי אמור להיבחר אך ורק ברוב קולות של היו"רים השונים, והם יהיו הנציגים היחידים.

מי אתה?? אתה לא מתבייש?

קודם כל מי אתה? בנאדם שאומר כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת, מן הסתם צריך להזדהות. ראשית, אני בחיים לא אמרתי שרז מתגייס עוד חודשיים, אני אישית יודע מרז שהוא מתגייס באוגוסט - מאיפה הבאת את העניין הזה שאמרתי כך - אין לי שמץ של מושג. שנית, הבחירות אכן סוכמו כבר, כנראה שאתה לא כ"כ מעודכן, טוב , מן הסתם עדיין לא הבנתי את השם שלך. לגבי שיטת הבחירות - אכן, אני כתבתי את ההצעה, אך את ההצעה כתבתי לפני כחצי שנה , לפני שידענו שיוקדמו הבחירות, ובמשך כל החצי שנה האחרונה אני דאגתי לקבל את האישור של היועץ המשפטי של הליכוד לעניין, עשיתי לא מעט טלפונים לעו"ד שונים שיעברו על ההצעה ויתקנו אותה אם יש בעיות משפטיות - כל זה כאשר אתה לא טורח אפילו להרים טל´ ולראות איך אתה יכול לעזור להכניס את נוער הליכוד לחוקה. שלישית, עיקרון הנציגות על פי מספר מתפקדים הוא עיקרון הדמוקרטיה, מצטער שעדיין לא שמעת עליו, כך הדבר עובד גם במפלגת הליכוד ובכל מפלגה אחרת בעולם, כך שזה לא רעיון שלי (הלוואי וזה היה). זה שאנחנו עבדנו קשה וצירפנו 260 אנשים, ואתה לא עבדת, זה לא אומר שמגיע לך את אותה נציגות כמו שלי. אני מבין שקשה לך שלא יהיו לכם הרבה נציגים במרכז נוער הליכוד - אבל חבל לשקר ולהכפיש בגלל פוליטיקה.

Zack DA

New member
רובי, ידידי

בל נכנס עכשיו למסכת האשמות. אני מסכים עם רוב הדברים שכתב אופיר, ואתה מרמה בין השאר את עצמך כשאתה מתעלם ממה שאומרים לך וממה שמגיבים אחרים על ההצעות שלך. בקרוב נארגן פגישת יו"רים ארצית - ונוכל להתווכח על הכל שם... בעזרת השם. צחי

דרך אגב..

אני צריך לאחל לך מזל טוב - אתה חבר כבר חודש בנוער הליכוד. מתי שאתה תבין שהתואר יו"ר - משמעותו היא לא רק תואר, אלא גם לפעול בשטח אתה מוזמן ליצור איתי קשר.

Zack DA

New member
למה לרדת לרמה הזו ?

נכון, אני נמצא בנוער הליכוד רק חצי שנה, פלוס מינוס. מתי תבין שלא מדובר כאן בתואר, אלא בקונספציה שלמה - מהי הנהגה ארצית אמיתית ! וזו לאו דווקא פונקציה של ותק בנוער הליכוד ! צחי

מה רק חודש?../images/Emo12.gif

רק חודש אתה בנוער וכבר אתה מרשה לעצמך לדבר ככה? תן כבוד לותיקים ממך! ואני מבינה שאתה תומך במירה אבל בתור מנהל פורם אתה צריך לשטוק ולהגיב על דעות של אחרים ולא להשמיץ אותם! לא?

OfirLLL

New member
רובי היקר, אל תנהג בחוסר הגינות

רובי, אתה מתנהג בצורה מאוד לא הוגנת. אתה טוען כי אני לא מעודכן, וכי הבחירות כבר סוכמו. אם כך, כולם חייבים לדעת, שסיכמת את הבחירות והשיטה בינך לבין עצמך. הדברים לא הובאו כלל לחברי נוער הליכוד וליו"רים, אלא לאחר שכבר סיכמת בעצמך ולבדך את הדברים, או אז התקשרת ליו"רים כדי לקבל את תמיכתם. לא חשבת לפנות לחבריך לדרך, ליו"רים ולמתפקדים לפני שאתה פונה ליועץ המשפטי ולעו"דים? מה תעשה כשתיבחר? תנהל הכל לבד?! דבר נוסף. כשאתה אומר: "זה שאנחנו עבדנו קשה וצירפנו 260 אנשים, ואתה לא עבדת, זה לא אומר שמגיע לך את אותה נציגות כמו שלי." האם אתה מתכוון שאני לא עבדתי, או שרז לא עבד? אני לא עבדתי משום שאני בסך הכל חדש בעסק, והצטרפתי רק בזמן האחרון לסניף כפ"ס, שעושה מאמצים אדירים לפקוד עוד ועוד מתפקדים חדשים. אם כוונתך שרז לא עבד, טעות גדולה בידך! רז עושה ימים כלילות בפעילויות שונות למען הליכוד והמדינה. אני מתאר לעצמי שרז יפרסם פעילויות אלו בהמשך. עוד משהו. כשאתה אומר שעבדתם קשה, וצירפתם 260 אנשים, כדאי שנציג לחברים את כל האמת. מעלה אדומים היא מעוז מובהק של הימין, לעומת כפ"ס מעוז מובהק של השמאל. דווקא משום שרז יו"ר כפ"ס, הוא עושה עבודה קשה הרבה יותר ממך, שהרי לא קשה לפקוד לימין במקום שמספר הימנים בו כמעט מוחלט... וזה מה שאתה עושה. אולי אתה זה שצריך להתבייש? אני בכלל מציע לך להירגע ולמתן את הטון, אנו לא רוצים סכסוכים בגלל הבחירות.

שוב.. אתה פוחד להזדהות?

אני תורם כאן כבר שלוש שנים בנוער בעוד ואתה חדש ביותר בעסק, אז אין לך זכות לבוא אליי בהאשמות. אני מניח מן הסתם שלא היית בסמינר, כי אם היית אתה צריך לדעת, שג´יימי אמר לכל מי שיכול לעזור בקטע של החוקה לפנות אליי, והיחיד שאמר שיעזור זה דורון הרמן מנצרת עילית! חבל שאתה מודע רק לחצי מהאמת ומשתמש בסיסמאות. אני מציע שתלמד את העובדות לפני שאתה מדבר דברי שקר!

OfirLLL

New member
הזדהיתי כבר.

רובי... אמרתי לך כבר שאני אופיר מסניף כפ"ס, וזה כל מה שאתה צריך לדעת.כל ההאשמות שאתה מפנה כלפי לא רלוונטיות, כיוון שאני לא מתמודד על ראשות הנוער הארצית. שמעתי שאתה כבר שלוש שנים בעסק, רציתי להזכיר לך שגם רז שלוש שנים בעסק. בקשר למה שג´יימי אמר, רז שאל את ג´ימי אם הוא יכול לתרום לעניין החוקה, וג´יימי ענה לו שהטיפול נמצא בידייך ושעכשיו רק מחכים לאישור הוועידה. בכל פעם שהייתה התעניינות בנושא , נאמר כי העניין בטיפול ושאין צורך בהתערבות. אתה טוען שאני משתמש בסיסמאות ומודע רק לחצי מהאמת, ולמעשה אתה מספר לאנשים רק חצי מהאמת, ומשתמש בהודעותיך בסיסמאות... אני לא משקר, וכל הפליטות שלך לא מוסיפות לך ולכבודך. תל חי לך.

אופיר היקר

1. העובדה שרז לוי מתגייס לפני סיום הקדנציה שלו כיו"ר נוער הליכוד, משכנעת אותי שלא לתמוך בו. קדנציה צריכה להיות לפחות שנה ואם הם מתגייס 9 חודשים החל מהיום וזה אומר ש-8 שמונה חודשים לאחר שיבחר, אין שום טעם לבחור בו לקדנציה חלקית כאשר יש מועמד טוב לא פחות. 2. מדוע ההצעה של רובי שלשיטתך מוכרת לו את הניצחון היא פוליטיקה מלוכלכת, וההצעה שלך שלשיטתך נותנת למועמדים יותר סיכוי לנצח היא פוליטיקה נקיה? הרי לשיטתך שניכם מציעים ההצעה לפי שיקולים אישיים. אבל אני אומר לך אופיר ולכל שאר הקוראים בפורום הזה שרובי הציע את ההצעה הזו כי הוא משוכנע שהיא ההצעה הכי נכונה והכי טובה. ואני יכול להעיד שאת ההצעה הזו רצינו להעביר עוד בימים שאני הייתי בנוער הליכוד ורובי גם אז גיבש ותמך בהצעה הזו.

תודה על האמת!

אני שמח שיש כאן בנאדם שהיה בנער הליכוד, ואכפת לו מנוער הליכוד. לגבי זה שרז שאל את ג´יימי אם אפשר לעזור בחוקה, הוא פנה אליו רק כעת, כשכל העסק הזה רץ כבר במשך של קרוב לשנה. בפעמים הקודמות ששאלו את ג´יימי על החוקה, הוא תמיד הפנה אנשים אליי ולא אמר שזה בטיפול כמו שנאמר בדבריך - אתה יכול להרים כעת לג´יימי טל´ ולאשר את דבריי איתו.

OfirLLL

New member
בני היקר,

לגבי גיוסו של רז: אמנם רז מתגייס בעוד תשעה חודשים, אף על פי כן איני חושב כי עובדה זו צריכה להיות הגורם המשפיע לבחירת היו"ר הארצי. היו"ר הארצי צריך להיות האדם המתאים והטוב יותר. ואם כבר, רז ייאלץ להתגייס ביחד עם השנתון של רובי. זה אומר שעל צו הגיוס שרובי קיבל או יקבל כתוב תאריך הגיוס - העשרים ותשעה ביולי 2003. (רובי, תקן אותי אם אני טועה בקשר לתאריך). אוסיף ואומר כי היות וגם רז וגם רובי יכהנו לתקופת זמן זהה באם ייבחר אחד מהם, הרי שרובי עדיין תלמיד, ויש לפניו מבחני בגרות הדורשים השקעת זמן ומחשבה, בעוד שרז כבר סיים 12 שנות לימוד והוא חופשי להתעסק בעינייני המפלגה. אסכם את עניין הגיוס ואומר כי לא צריכה להיות לתאריך הגיוס כל השפעה על בחירת המועמד. זהו טיעון שולי. וחוץ מזה, שמונה חודשים הם זמן ארוך מאוד בו ניתן לשנות, ליזום ולהשפיע. לגבי שיטת הבחירות שנרקמה על ידי רובי: אני בטוח שרובי הציע את ההצעה הזו כי הוא משוכנע שהיא ההצעה הכי נכונה והכי טובה, הרי הצעה זו תסלול לו בקלות ובלי מאמץ מיותר את הדרך לראשות הנוער. רובי למעשה תפר מעיל שמתאים למידות שלו... ההגיון שעומד מאחורי שיטתי, שמקובלת גם על רז ועל יו"רים נוספים (ולא הוצעה על ידי כמובן...) היא שיטה לפיה היו"רים בלבד יבחרו את היו"ר הארצי. בפועל, היו"רים הם אלה המעורבים בהחלטות, הם היוזמים והם המובילים. לפיכך, הם אלו שצריכים לבחור. אין להשתמש בשיטת הנציגים, משום שכולנו תומכים בליכוד, ולכולנו דיעות זהות פחות או יותר, ולכן אין כאן בחירה של רעיון, אלא בחירה של איש. העובדה שרובי גר במעלה אדומים, מעוז ימני, מקנה לו תנאי פתיחה טובים בהמון ולא הוגנים על רז. בני, אני מקווה שירדת לעומק דעתי והבנת את הרציונאל שעומד מאחורי דבריי. אם בכל זאת הינך סבור כי אני טועה, אשמח להסביר לך עוד, אך אני מקווה שאין צורך בכך, וכבר הבנת שלא קונים בחירות בתכסיסים מלוכלכים ובפרוטקציות עצמיות. בכבוד, אופיר

לא בדיוק

קודם כל תאריך הגיוס שלי יידחה למרץ 2004 ככל הנראה - בגלל גיוס מסויים שאני רוצה. שנית, את ההצעה לחוקה אני כתבתי עוד הרבה לפני שאתה הצטרפת לנוער הליכוד , הרבה לפני שידעתי שאני אתמודד ליו"ר והרבה לפני שהוקדמו הבחירות, כך שאין אני תופר כאן שום חליפה (אלא אם כן אתה טוען שאני נביא וחזיתי את כל המהלכים הפוליטיים מאז). בשיטה שלכם, אתה גורם לכל הפעילים המרכזיים חוץ מהיו"רים להתנתק מההנהגה הארצית - כיוון שאתה לא נותן את זכות הבחירה המותרת להם לפי כל חוק בכל מפלגה שעל סך מסוים של מתפקדים מגיע לך נציג. אכן מעלה אדומים היא מעוז ימין, אך בכל הקשור לנוער - לצערי הרב את הנוער לא מעניינת כאן כמעט אף מפלגה והאידיאולוגיה כאן בקרב הנוער מאוד ירודה, כך שאני עובד קשה בדיוק כמו כל אחד אחר. אני מבין שהסניף שלכם בעל כמו פקודים בהשוואה לסניפים אחרים בארץ ואתם מוכנים לנתק את כל הפעילים המרכזיים בסניפים מההנהגה הארצית רק בכדי שיהיה לכם סיכוי יותר טוב בבחירות - לזה אני קורא פוליטיקה מלוכלכת.

OfirLLL

New member
רובי, למה נקטת בפוליטיקה מלוכלכת?

ראשית, אני לא טוען שאתה נביא, אך אני טוען שאתה נקטת בפוליטיקה מלוכלכת, על מנת לזכות בראשות הנוער. שיטת הבחירה נכתבה על ידך. אתה קבעת את התאריכים. מה עוד שהעניין לא אושר בוועידה של המבוגרים! ואתה התנהגת בחוסר הוגנות כאשר התחלת במסע שלך לעבר כסא היו"ר, שבוע לפני שכולם ידעו על מה בכלל מדובר. הרמת טלפונים ליו"רים וקיווית לתמיכתם מבלי שטרחת לוודא קודם אם הם מתכוונים להתמודד גם. הצגת בפני היו"רים כאילו אתה ומירה הם המתמודדים היחידים, ואפילו גייסת הבטחות של יו"רים לפני שלא כל היו"רים ידעו על הבחירות, ולא הייתה באפשרותם להציג מועמדות. לזה אני קורא פוליטיקה מלוכלכת. שנית, אתה מעוניין למעשה להקים מן "מרכז" לנוער הליכוד. אך מה שטוב למבוגרים, לא בהכרח טוב לנוער. על פי הבנתי התקיימו כבר נסיונות להקמת גופים מעין אלה, גופים שלא הייתה בהם תועלת. תסכים איתי רובי, שהפעילים המרכזיים הם היו"רים... לכן היו"רים הם אלו שצריכים להיות בוועדה שתחליט מי יהיה היו"ר הארצי ורק הם. שלישית, אני משוכנע כי אתה עובד קשה, אבל קל לך יותר כי במעלה אדומים כולם ימנים, ואם שם האידיאולוגיה בקרב הנוער ירודה, היה בטוח כי בכפ"ס האידיאולוגיה נמוכה בהרבה. האם אתה מעוניין להיבחר בבחירות קלות ובלי תחרות אמיתית? או שברצונך להתמודד מול אנשים ברמתך בשאיפה שהטוב יותר ייבחר? זו ההחלטה בין פוליטיקה נקייה לבין פוליטיקה מלוכלכת, ידידי.

שוב - למה רק חצי אמת?

כל כך צר לי שעקב היותך זמן קצר בנוער אתה מדבר רק על חצי מהעובדות- אכן אני כתבתי את ההצעה לחוקה, יותר נכון אני יזמתי, ומי ששאל את ג´יימי מה קורה עם החוקה - תמיד הוזמן לנסות להביע את דעתו ולעזור (אבל לא שבוע לפני הבחירות שכל סניף פתאום דואג לחוקה אחרי שכל הזמן הזה הוא לא עזר בגרוש). לגבי התאריכים אני לא קבעתי לבד - אני ישבתי עם עידן וג´יימי ואסף חגואל, והתקשרתי לאחרי מכן למירה לשאול אם היא מסכימה, והיא הסכימה. אם אתה קורא לזה פוליטיקה מלוכלכת - אני מצטער, אני אשם ! דבר שלישי, כל הגופים שניסו לפעול בעבר ונפלו, לא היו בסגנון של המרכז אלא דווקא בסגנון שאתה מציע, כך שבעצם אתה שולל כאן את הצעתך ולא את הצעתי. שוב, אתה יכוללהמשיך ולהכפיש, אני הצהרתי שאני נמנע כבר מכל ההכפשות והלכלוכים על כל מועמד שהוא ודיברתי על זה גם עם אנשיי - אני הצטערתי על דברים שאמרתי לא במקום, אני מצפה שנשמש כולנו דוגמה לנוער הליכוד.

OfirLLL

New member
לא חצי כי אם האמת כולה

אכן, רובי. ישבת עם עידן וג´יימי (שאינו יו"ר נוער) ועם אסף חגואל (שכבר אינו יו"ר, שנת שירות בבית"ר). ואז הואלת לשאול את מירה, שנאלצה להסכים כאשר כבר סגרת הכל. ידידי, שלושה יו"רים (ועוד יצאתי לארג´ איתך כאן) הם לא פורום בו סוגרים החלטות כה חשובות, שכל היו"רים צריכים לדעת עליהן ולהיות שותפים בהחלטתן. אז מה בכלל אתה מתלונן שהיו"רים התעוררו שבוע לפני הבחירות? הרי כמעט לאף יו"ר לא היה מושג על הבחירות האלו, עד שהתקשרת בימים האחרונים לשאול לתמיכתם בך?! אירוני לא? אני לא מציע אף גוף. קטונתי מכך. כל שאני מציע הוא הקמת וועדת בחירות הוגנת שתורכב רק מהיו"רים השונים, שהם הפעילים המרכזיים האמיתיים ולהם יש מושג מי עושה מה וכמה. אני שמח שהצטערת על דברים שאמרת לא במקום, ואם יש ברצונך להמשיך במסגרת נתינת הדוגמא האישית לנוער הליכוד, עשה טובה לשנינו והתנער משיטת הבחירות הלא הוגנת שתפרת למידותיך.

באמת??

ראשית, אמרתי למירה שאם יש לה התנגדות משנים את כל התאריכים ובכל זאת היא הסכימה כך שהעניין הזה סגור. שנית, יום אחרי שסגרנו על לו,ז כבר הודעתי ליו"רים. שלישית, עם כל הכבוד לך, ג´יימי הוא ראש אגף סטודנטים, צעירים ונוער, והוא אחראי ריכוז הפעילות של נוער הליכוד - כך שהוא הבנאדם המתאים לדון איתו בדברים אלה. בכל מקרה, אנחנו רוצים לכנס את כל המתמודדים כמה שיותר מהר לשיחה, ולנסות לגבש שיטת בחירות שתהיה מוסכמת על כולם, כי אחרי הכל יש לנו מטרה משותפת פה, אז מה שנשאר לי לאחל לך הוא שתעזור לנו בנוער הליכוד, תנסה להמעיט ביצירת סכסוכים ולהרבות באיחוי שסעים.

למעלה