לא רוצים לגדול.........

אריסטו m

New member
לא רוצים לגדול.........

אנשים יקרים...... אולי מספיק כבר עם המשחקים האלה של מי מתקשר למי אחרי הדייט הראשון.. נשים חביבות....אני מבין את תסביך הנסיכה בו רבות {לא כולן....(מנגב את הזיעה...יופי שביטחתי את עצמי מהסתערות...)}מעדיפות שהגבר יהיה זה שיזום אותה ויספר כמה נפלא היה.... לאן נעלמות כל אותן הפמיניסטיות במצבים כאלה......??? מה קרה..??? כבר לא ממש רוצות שיויון...??? נו מה יקרה אם גם אתן תתקשרו ותביעו את דעתכן על הפגישה (כן,גם אם לא ממש בא לכן על המשך הקשר.....מה יש? קצת כנות לא תהרוג אף אחת...כך אני חושב...
) אולי כך גם תחסכו לעצמכן את אותם ימי ציפייה מלאי סימני שאלה ?
?
ומי יודע אולי "תיפלו" על איזה גבר שלא יפרש את כנותכן כ:"מה הקטע שלה? מה היא מיואשת או משהו כזה...?" אולי תתקלו בהבעת הערכה אמיתית על הכנות...... לדעתי מה שאתן עושות(שוב אינני מתכוון באופן גורף)זה פשוט להיפגע בתשלומים....כן פשוט כך (ע"י ימים של ציפייה ואכילת עצמכן על:למה הוא לא התקשר...?) מותר להרים את השפורפרת,לחייג....ולסיים או להתחיל את הקשר בתשלום אחד! מבלי לסחוב יותר מידי את ה-נו...וה-אולי.... זו דעתי! אריסטו....(נו שתתקשר כבר....נמאס לי לחכות....כבר יותר מחודשיים..
) ליל מנוחה לכם/לכן....

שיויון מי ביקש שיויון?

לא אני האישה שמבקשת שיויון, אך הדברים משתנים בחברה ודורשים זאת בכל מקרה מבלי שנסכים או לא (עזוב לא לעכשו עייפה מידי) ובקשר לשיחות טלפון, שאלתי כי אני לא הגעתי למצב שהיה לי הצורך לעשות זאת , ואם יהיה אז אם ארגיש שאני מפסידה אתקשר ואם לא אז לא, אולי אם אגיע לגשר שכזה אנהג במידת הצורך נכון לאותו הרגע.

*יערית

New member
לא מעידה על עצמי כפמיניסטית

אך לא רחוקה במעשיי
צודק בהחלט..... שתתקשר כבר אחרי חודשיים למה ליבש אותך כך?
תשובה נאותה ארסטו.. יערית-רצה להתקשר לחלל

למעלה