לא רוצה!!!

R-E-L

New member
לא רוצה!!!

אני מלש"ב (מועמד לשירות ביטחון) (לפני גיוס, למי שלא מכיר) אני לא רוצה להיות קרבי! הפרופיל שלי הינו 97. אך איני רוצה להיות קרבי. אני לא רוצה לירות, ולהיות בסכנת חיים כל הזמן. אני יודע איך זה להיות קרבי, חברים שלי, שני קצינים בחיל הים, אומרים שזה סבבה. חבל שאני לא רוצה ללכת... אני פשוט לא רוצה אני ניסיתי להתחמק מזה - בלהיות נהג או כל דבר שמאפשר לי בריחה מהקרביות, אך זה לא מספיק... אם אני כבר נהג - אז נהג קרבי. תובלה - למרות שהבטיחו לי, לא יצרו איתי קשר... אני נואש. אני נחשב אינטלגנט, שקט, וחרוץ. אני מאמין שאני אתרום לצבא יותר בתפקיד לא קרבי. אפילו יש לי מקצוע עם דיי הרבה שנות ניסיון (6) אני מהנדס קול (sound man) או לפי השפה העברית הרהוטה - היני "איש צליל". תפקידי הוא לנהל מבחינת הסאונד ארועים שונים, עבדתי עם אושיק לביא ושרל´ה שרון, ועוד הרבה זמרים ידועים יותר וידועים פחות... אני ממממש טוב במקצוע שלי, ויש אנשים שזהוא תפקידם בצבא. באולפנים של גל"ץ. בבקום. ובמקומות אחרים (הופעות) אז מה הבעיה של הצבא לוותר לי וללכת למה שאני רוצה להיות???

ozzlove

New member
מה לעשות ?! לצערנו זה הצבא שלנו...

יש לך שלושה אפשרויות... או ללכת לקרבי... או ללכת ראש בראש עם הצבא (מעצר , כלא) ולצאת מקרבי לטובת תפקיד אחר כל שהוא כולל בדרך כלל יציאות רבות יותר הביתה, או ללכת לקב"ן לומר לו שאתה לא יכול (אין לא-רוצה בצבא) ותסביר לו שאתה מפחד, ונכנס לפחדים כשאתה רק חושב על זה, הקב"ן יכול לתת לך המלצה לא לגייס אותך לקרבי , וכך אתה יוצא מזה... בהצלחה אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול עוז.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
E-R-L יקר !

החשש והרצון שלך מובנים, לא כל אחד מתאים לקרבי ואפילו אם חברים שלך נהנים מזה, לך יש את האופי הייחוד והיכשורים שלך, וזה בסדר לרצות משהו שונה, יחד עם זאת הצבא הוא מערכת לא קלה תמיד, שלפעמים קשה לה לראות את היחיד ורצונותיו, וצריך אורך רוח, עקשנות והרבה סבלנות ! כדי להגיע לאן שרוצים. ונראה שיש לך מקצוע טוב, שאולי הצבא באמת גם זקוק לו ואולי תצליח לקבלו. אבל גם אם לא, תזכור שהצבא זה בסה"כ תקופה זמנית, שאחריה יש חיים שלמים שבהם תוכל לעשות ככל שתחפוץ. ופשוט תנסה להוציא את הטוב ביותר מהתקופה הזו. בהצלחה !!!

kaban

New member
kravi

the fealing that you describe is a common fealing of a lot of malshabim that face kravi service be sure that if you will go to kravi you wıll find a lot of soldıers that dont want it but as you know the army wıll take every one that can to kravı aspecıaly ın thıs tıme so ıf you wıll not prove that you cant phısıcly or mentaly (kaban) you wıll go there ıf you r realy affraıd and thınk you cant do ıt (only cant not wıll) ı advıce you to go to kaban before your servıce begın ıf he wıll fınd that you canot do ıt he maybe take your mental profıl down and you wıll not be able to be kravy but ı thınk you better go to kravy tıronut and see how ıs ıt and also be ın kesher wıth kaban for help durıng the tıronut and ıf you wıll feal that you realy cant do ıt ask the help for the kaban you wıll be ın kesher the army ıs not realy for a need for sound eng as ı know good luck

Doctor VB

New member
לא להיכנע!

לא קרבי רק לא קרבי, אל תיכנע תעמוד על שלך שום דבר לא שווה את זה! אם מאיימים אליך שלא יגייסו אותך אז תהיה רגוע בעייה שלהם... כמו שאמרת אתה יותר שווה מזה.

Doctor VB

New member
לא להיכנע!

לא קרבי רק לא קרבי, אל תיכנע תעמוד על שלך שום דבר לא שווה את זה! אם מאיימים אליך שלא יגייסו אותך אז תהיה רגוע בעייה שלהם... כמו שאמרת אתה יותר שווה מזה.

למעלה