לא רוצה שייגמר אי-אר מחר
G ~*~gaL New member 2/9/02 #2 לא! לא נגמר! לא! *מכחישה* אההההה זה כזה עצוב! לא רוצה גם... ועוד נחכה עד למרץ/אפריל בשביל העונה הבאה! זה המווון זמן!! אני כבר מתגעגעת! אגב, מיכל, אני מתה על החתימה שלך! אני נורא אוהבת את המשפט הזה ("לייפ´ס אה ביץ´ אנד ד´אן יו דיי"..)...
לא! לא נגמר! לא! *מכחישה* אההההה זה כזה עצוב! לא רוצה גם... ועוד נחכה עד למרץ/אפריל בשביל העונה הבאה! זה המווון זמן!! אני כבר מתגעגעת! אגב, מיכל, אני מתה על החתימה שלך! אני נורא אוהבת את המשפט הזה ("לייפ´ס אה ביץ´ אנד ד´אן יו דיי"..)...
מ מיכל ק New member 2/9/02 #3 זה פשוט קשה גם אין נגמר אי אר גם אין עיקר החדשות לפחות יש שידורים חוזרים לאי אר וקלטות לעיקר החדשות גם אני מאוד אוהבת את המשפט הזה, וכשדייב אמר את זה זה היה מעולה
זה פשוט קשה גם אין נגמר אי אר גם אין עיקר החדשות לפחות יש שידורים חוזרים לאי אר וקלטות לעיקר החדשות גם אני מאוד אוהבת את המשפט הזה, וכשדייב אמר את זה זה היה מעולה
מ מיכל ק New member 2/9/02 #5 נכון ג´ימי אמר את זה אני למדתי מהפעם הקודמת והקלטתי כל פרק עד שהם ביטלו
ש שירה דיווידסון New member 2/9/02 #9 לא נגמר לא נגמר לא נגמר |שכנוע עצמי| איך תמיד כל הסדרות שאני אוהבת יורדות ביחד?!