לא רוצה.......

לא רוצה.......

לא רוצה להילחם בתחושה שקולך מפזר בין נימי נפשי רוקם לי תמונות פאר של שנינו בערפול סערת רגשות אשר נושקים בשפתינו הלוהטות .... תן לי להתפרע עם תשוקתי על גופך לנשק שביל דמיוני היורד מגרונך אל עבר החזה לנגוס פטמתך ולהמשיך מסעי אל מותניך מותירה שובל לחלוחית באגנך.... לא רוצה להסביר פעימות לב מואצות עת אהבתי קוראת בשמך ללא הד החוזר מקירות חשופים ודמותך עומדת מולי מתבקעת כעשן הנר שכבה... תן לי להביט בעינייך בזמן שעושה אהבה עם גופי בלהט עוד ביאה מגיעה ושדיים יבקשו פיך לסגור עליהן ורחם יתאווה אל מיצייך שיתפזרו בו ונשמתי תרווה את השלווה שאותך אהבתי בהשלמה עם רעדה בכסות זכה......
<הלכתי להליכה ... היו טובים...
>

אחחחח איזה שירים

ממש תאווה לאוזנים שכך שומעות יהיה מה שיהיה רק בלי "איקים"

רוצה...

רוצה לשמוע שוב את קולך מרחוק אני אליך הולך, בראשי מצטיירת לה תמונה איך בתוכי את טמונה. תני לי לשחק עם תשוקתך לשוני אותך כמו סכין חותך, זורם על אשדות התאווה עד שמגיע לפרי האהבה. הנר שבחדר לאיטו גווע ואני בתוך תשוקתך טובע, מראה על הקיר משקיפה מהצד לא שואלת מדוע, למה או כיצד. עיניים מביטות מלאות תשוקה בנתיבי גופי את עסוקה, כמו הר געש בצעקה פורץ ואת גורלי בשלך חורץ.

רוצה......

רוצה שתחשוב רגע לאן נסחף לבך אל תוך מערבולת אישה ללא קצה שנראה ברקיע נושק לים חיים...... רוצה שתחשוב שוב במגעים של גופות התערטלות נשמות במחול פעימות ליבנו שנרקד אל תוך סערות איחוד נדיר.... רוצה שתחליט בשבילך ... האם מוכן להילחם בגלים העכורים שעוד יגיעו , נגועים ברגעים של צחוק ודמע , במגעים שבהם אולי תזלוג דמעה על לחי לאחר ביאה מענגת על גופך שנכרך בגופי.... רק אז .... תבוא אצלי ... כדי שאוכל לומר לך את שחשבתי עליו בך , שאוכל להראות לך ללא מילים רק בנשימות הסוגדות לפעימות הלב בכמיהתי לך....
<חזרתי ...ההליכה עזרה>

רוצה...

רוצה להתערטל במחול הנשמות להגביר עוד את קצב הפעימות, לרקוד עד אשר לא נדע עד אשר נחוש את המגע. כמו מזח הנושק אל ים עורג אליך כמו אל סם, שולח ידי אל תוך המערבולת מותח עצמי את קצה גבול היכולת. מוכן לשוט על בדל של עץ בים עויין שיהיה לי לרועץ, כי יש לי מטרה וגם אמצעים בסוף הדרך לחוש את המגעים. אבוא אליך עם דמעה על לחי דמעה מאושר ולא מבכי, אכרוך אותך בתוך גופי הזמני יפנה מקומו לסופי.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
רוצה

והגוף צמא למגע ידך והלב זועק כשאני איתך רוצה לחבוק רוצה לאהוב רוצה שנאהב לעד ואתה לא מבין וממשיך בשלך לו רק הלכת בעיקבות ליבך היית אז בא נותן נשיקה והייתי שלך לעד

הייתי רוצה...../images/Emo9.gif

הייתי רוצה את אותה התשוקה שבוערת בליבנו, מלבבת את רצון רגשותינו, לאהוב.. להרגיש... להעניק.. הייתי רוצה - רק לגעת בך, להעביר ידי בשערך, להחזיקך קרוב אליי. לחבקך וללחוש לך, בקול סקסי בטירוף- אני אוהבת אותך!!!! ולתת לה את אותו חיוך אוהב בטירוף.......

למעלה