לא רוצה ציצי

לא רוצה ציצי../images/Emo7.gif

כבר 7 שבועות שבני(כרגע בן 4 חודשים) מקבל בקבוק חלב שאוב פעם ביום. בבוקר אני שואבת לו,ובסביבות 1-30 או 2 כשאני חוזרת,יונק שוב,ושוב עוד פעמיים עד שאני הולכת לישון.בלילה יונק פעמיים או שלוש . כבר שבוע שמטרידה אותי התגובה שלו כשאני חוזרת. הציצים שלי מלאים והוא לא רוצה למרות השעה. מוצץ אצבעות אבל כשאני מקרבת את הציצי מזיז את הראש הצידה או שתופס ומושךךךךך. הגיע חג השבועות והייתי איתו 4 ימים רצופים בבית וקיבל רק ציצי, אבל גם עשה בעיות ביניקות של היום (לא בלילה, שינק ללא בעיה). היום היה השיא. הראה סימנים שהיה רעב,וכשקרבתי לו את הציצי, בכה(הוא ילד שלא בוכה כשרעב, רק מוצץ אצבעות) והזיז את הראש הצידה. הייתי צריכה להכניס לו את הציצי למרות רצונו וכל פעם שנכנע ינק במרץ עם הפסקות של התנגדות הסטרית עד שינק זמן ממושך ונרדם. קקי ופיפי עושה כרגיל, ובלילה יונק ללא בעיה. #יכול להיות שמעדיף בקבוק? אבל יותר מחודש לא עשה בעיות עם זה!ומקבל בקבוק אחד בלבד (או לפעמים עוד קצת אם רעב ולא יכול לחכות). #יכול להיות שהשיניים צומחות לו?
 
גיל 4 חודשים המפורסם!

מה שאת מספרת זה תופעה מוכרת הגיל הזה. זה יעבור מתישהוא, ובינתיים הדבר החשוב ביותר זה לא לותר ולא להתחיל לתת לו יותר בקבוקים. גם תינוקות שלא מקבלים בקבוקים לפעמים משנים דפוסי הנקה בגיל 4 חודשים, אולי זה באמת בגלל השיניים. העיקר שהוא יונק מספיק בסך הכל, ביום ובלילה. לפעמים בתקופה הזו נותנים יותר הנקות מתוך שינה, כי אז התינוקות יותר רגועים. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה
 
אורית../images/Emo140.gifהרגעת אותי לגמרי

מרגישה נורא כל פעם שמניקה אותו בכוח. טוב לדעת שזה אופייני לגיל ,שזה יעבור ויום אחד בהיר יאהב את הציצי כמו בהתחלה... תודה!
 
למעלה