לא רוצה לשרת

sagybp

New member
לא רוצה לשרת

אני אמור להתגייס בעוד קצת יותר מחודש. אחרי המון המון המון התלבטויות והתיעצויות עם הרבה גורמים, שקלתי לחיוב ולשלילה את כל הנתונים והחלטתי, למרות שהפרופיל שלי נמוך ומובטח לי תפקיד במחשבים, ששירות בצה``ל לא מתאים לי, לא עכשיו ולא אף פעם. אני נחוש בדעתי להתשחרר מהצבא, כנראה בעזרתו האדיבה של הקב``ן. האם מישהו שכבר עבר את זה או נמצא באותו תהליך יכול לתת לי עצות בקשר לתהליך הזה? האם לשלוח פשוט פקס ולבקש לראות קב``ן? ומה כדאי להגיד? בבקשה אל תתחילו עם ההטפות בסגנון ``אתה צריך לשרת את המדינה``. שמעתי את זה יותר מידי. בברכה, שגיא.

CAT4

New member
אתה רוצה עזרה, אז הינה

אם את הולך לקבן אז על תעשה.. אל תאים בהתאבדות אל תאים להרוג מישוא אחרת תגמור בכלא בתור התחלה אבל כן.. תדבוק באותו סיפור כל הזמן אם אפשר תתחן אותו מהתחלה וכי טוב לא לבקש ראות קב``ן אלה לשחק אותה דפוק ולחקות ששישאלו אותך אם אתה רוצה ליראות קב``ן וא לומר כן זה אם יש לך סבלנות יש הרבה דרכים 1) להתלונן על כאשב ראש 2) לאבד את הזיכרון כל 5-10 דקות 3) להיות מדוקא 4) לא לאכול 5) לא להצליח במה שאומרים לך לעשות אבל תמיד לעשות את זה 24 שעות ביממה ולבקות גם למפקדים וגם לחברים שלך על הבעיה שלך אחרת החברים שלך יבגדו בך

אני לא רוצה להטיף ...אבל...

רק ברצוני לומר שזה בושה בשבילך ובשביל הרבה אנשים כמוך ... צריך להיות לך אופי מאוד חלש וירוד בשביל גם לתכנן איך נפתרים ממשהו שרבים הקריבו את החיים בשבילו - המדינה שלך , הבית שלך ... תראה אין לי אולי את הזכות לשפוט אותך אבל לפחות תעשה את השיקולים וההתלבטיות האלה בשקט אף אחד לא צריך לדעת שיש אנשים שחיים בתוך הבועה שלהם בלבד . עצוב לי בשבילך ! אז אולי אי אפשר להתעלם ממך אבל ``להטיף`` עדיין אפשר .

balcony

New member
סליחה?!

לעשות את ההתלבטויות שלו בשקט? ממתי אנחנו סותמים פה פיות?! כל אחד זכאי להביע את דעתו, זה שאת לא מסכימה איתה זה טוב ויפה, וביקות היא בהחלט דבר חיובי. אבל מכאן ועכד סתימת פיות הדרך עוד ארוכה- אין לך זכות לומר לו לשמור את אמונותיו ורגשותיו בשק. וד``א- למה? למה למישהי בכיתה יב` יש כל כך הרבה שגיאות כתיב?

על איזה שגיאות כתיב ...

אתה מדבר בדיוק ??!!!!!!!! אין לי שגיאות כתיב ...איזה חוצפן !!!!! אולי עדיף באמת שאנשים כמוכמם משתמטים חסרי כל ערכים לא יתגיסו באמת לצבא חבל שאנשים יחנקו מהריח שנידף ממך ...ונוא בהחלט ריח מסריח... אז איש איש באמונתו יחיה אבל ...בשקט !

balcony

New member
תגובה- מקווה שתגרום לך לחשוב

בטח שלא תדעי על אילו שגיאות כתיב אני מדברת- הרי את כותבת אותן... אני קוראת את הודעותיך זה זמן רב ולא פעם נתקלתי בשגיאות כתיב. אך זהו לגמרי לא העניין: ראשית, חבל שאת משתמשת בכינויים לא בוגרים (ריח וכולי) ופשוט לא יכולה להתמודד עם דעות שלא לרוחך בצורה קצת יותר נאותה. שנית, אני איני משתמטת, והגיוס לצה``ל נמצא אצלי בראש סדר העדיפויות ללא כל ספק ולכן לקרוא לי משתמטת היה לגמרי מיותר, כיוון שתגובתי לא עסקה כלל בצידוק המשתמטים מצה``ל.כמה לא צפוי- לא הבנת את זה (אני מזהה פה קושי נוסף עם השפה העברית) הנושא אותו בחנתי היה חופש הביטוי שהפרת (או ניסית להפר) בבוטות. לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, גם אם היא אינה דעת הכלל ואינה תואמת את הפוליטקלי קורקט הישראלי. זהו בינתיים... ובתגובתך, אנא אל תרדי לרמות נמוכות והשתדלי לשמור על רמת דיבור של מישהי בוגרת היודעת לנהל שיג ושיח. יום טוב שיהיה לך. Balcony

למעלה