לא רוצה לשרשר

kedeman

New member
אני מתקן את עצמי!!!

הסולם של הגיטרה זהה לסולם של הפסנתר מודולציה זה אומר להתאים סולם של משהו לכלי שיש לו סולם אחר (אם אני לא טועה גיטרה ופסנתר הם בסולם C לעומת זאת סקסופון הוא Eb)

yotamstei

New member
טרנספוזיציה

יש כמה סוגים של טרנספוזיציות....הבולטות הן: concert: מתאים לגיטרה, באס טרומבון, פסנתר ועוד. משאירים את התווים איך שהם. Bb: מתאים לחצוצרה, סקסופון טנור ועוד איזה שני כלים שאני לא זוכר. מעלים את התווים בטון אחד למעלה. Eb: מתאים לסקסופון אלט, סקסופון בריטון ועוד. מעלים את התווים בסקסטה למעלה (דו הופך ללה, רה לסי וכו...). מקווה שזה ענה על השאלה.

kedeman

New member
אני חושב שכן..

למרות שבדרך כלל אני חושב שמורידים בחמש וחצי טון

שקסי

New member
אני מבינה!תמיד לשירותך...בכל עיניין

מה את צריכה בובה???

נ ו ם

New member
היא צריכה אקורדים לפסנתר לשיר

"my heart will go on" של סלין דיון

שקסי

New member
וואי אני ידעתי את זה בע"פ פעם ...

שניייה אני יחפש אצל חניכה שלי-בטוח יש לה! (בשביל מה יש חניכים)

פסנתר זה לא ממש התחום שלי

אני יכול אבל להביא לך אקורדים לגיטרה
אני בטוח שיש לי אותם איפשהו אבל בעצם זה לא כזה יעזור אז לא משנה

מצאתי שני דברים

אחד התווים, מצורף קובץ שתיים: אקורדים שאולי יעזרו, תבדקי איך זה נשמע בפסנתר:
Intro: C# B A B C# B A B E B Every night ... A E B I see you I ... E B A that is how I ... E B Far across ... A E B and spaces ... E B A you have come to ... C# B A B Near, far, where ... C# B A I believe that ... C# B A B Once more, you ... C# B and you're here ... A B E my heart will ... B Love can ... A E B and last ... E B A and never let go ... E B A E B Love was when I loved .. E B A In my life we'll ... C# B A B Near, far wher ... C# B A I believe that the ... C# B A B Once more, you ... C# B and you're here ... A B C# B A and my heart will ... Bridge B C# B A F Eb Db Eb You're hear ... F Eb Db and I know that my .... F Eb Db Eb We'll stay ... F Eb You are safe ... Db Eb F Eb Db F Eb Db F and my heart ... Outro : Eb Db Ab Eb Db Ab​

Princess 1

New member
לך לך תיראה מלך האריות בעברית../images/Emo13.gif

הממ כן אז כמו שנעם אמרה אני רוצה את התווים של My heart will go on של *פסנתר* ולא של גיטרה בחייכם מה לי ולגיטרה? אני לא באמת מוכשרת
איתמר תודה רבה על התווים שקסה זכרת את זה בעל פה?! גם ילדה מהמושב זוכרת את זה בעל פה אבל הדפוקה הפסיקה ללמוד כי המורה שלה הסריחה משום תמיד וכי היא לא יכלה לקרוא תווים (למען האמת, גמני פרשתי בדיוק מאותן סיבות בכיתה ד') אבל היא באמת דפוקה כי היא ממש מוכשרת. נעם תודה ממש עזרת לי!

kedeman

New member
גם לגיטרה זה טוב לך!!!

אני לא זוכר מה המילה הנכונה לזה אז אני אסביר את זה בערך המודולציה שעושים בשביל פסנתר ובשביל גיטרה היא אותה מודולציה לכן אקורדים שטובים לגיטרה טובים גם לפסנתר ואפילו לבס

למעלה