לא רוצה לישון

keren200

New member
לא רוצה לישון

בני בן 4.5 חודשים (הנקה מלאה - שאיבה לזמן העבודה) עד לפני חודש היה ישן בלילה מ 22:00 עד 6:00 בבוקר לפני כחודש הצטנן ולא הצליח לאכול הרבה מדי ואז החל לאכול מנות קטנות (מעט זמן של ההנקה 5 דקות במקום 10) והתחיל לקום בלילה ב 12:00 2:00 4:00 6:00 ואח"כ עושה טובה ואוכל ב 10:30 בבוקר והאוכל הבא הוא ב 2:00 בצהריים שאלתי מה אפשר לעשות כדי להרגיל אותו לאכול יותר ביום ולא בלילה כי אני מתמוטטת מעיפות

הנקות יזומות ../images/Emo185.gif

זה מה שאני עשיתי ... אוף זה קשה כשהקטנים האלה משנים את דפוסי השינה שלהם. וזה קורה ללא קשר להנקה או תמ"ל או דייסה או לצורך העניין כל תפריט אחר...
קודם כל אני מחזקת את ידייך, אוחחח אני יודעת כמה זה קשה ומתסכל השינה הטרופה הזו. כל שעתיים השכמה היתה מנת חלקי תקופה לא קצרה... וזה עובר. פתאום זה עובר. אני עדה. אבל לעניין ריכוז (או לפחות ניסיון לריכוז) של מירב הארוחות במהלך היום, הייתי פשוט נוקטת בשיטת של הנקות יזומות מצידי. פשוט מציעה לבייבי ארוחה גם אם לא היה קריאת תיגר מצידה. במשך היום לא נתתי לה למשוך יותר מ3 שעות בין הארוחות. מאאאאקסימום. ותשתדלי (עד כמה שניתן) להחזיק אותו ער ביניהן. ככה הוא גם יתעייף וגם יפתח תאבון... אל תפחדי שאת "דוחפת לו אוכל", אם הוא לא רוצה הוא לא יאכל, אל תדאגי. ושוב, כולנו עברנו (או עוברות) את זה. אני מבטיחה שזה עובר. תתפסי אותי במילה

keren200

New member
תודה על התגובה המהירה

הנקות יזומות - הנסיך הקטן לא צריך ברגע שאני חוזרת מהעבודה (2:15) הוא אוכל כל שעתיים שלוש (עד 10 בלילה) כך שאני לא רואה מתי אפשר לדחוף לו עוד אוכל הוא עלה יפה במשקל בשקילה של 4 חודשים שקל 7.200 ק"ג יש לך עוד רעיונות????

אז אולי ...

הקטנצ'יק לא מתעורר מרעב. יכול להיות שהוא פשוט משלים "שעות אמא" (אם הבנתי נכון חזרת לא מזמן לעבודה). הוא מתגעגע אלייך ...
הקטנטנים האלה כ"כ חכמים.... במשך היום את לא בבית ? אין בעיה. אבל בלילה אני רוצה אותך. כל הזמן. וקרוב... מה את אומרת ? יכול להיות ?

sagitlaleche

New member
מחזקת את אמא של פיצית ../images/Emo20.gif

באמת נראה כי הוא משלים שעות אמא שהלכה לעבודה, או שבמקביל יש גם את עניין השיניים שמתחילות לצמוח.

למעלה