לא רוצה לינוק

מירב41

New member
לא רוצה לינוק

הבן שלי בן חודשיים וחצי ניזון בחודש וחצי הראשונים בהנקה בלבד. יש לו בחיה מסוימת שדרשה ניתוח ובשבוע שלפני הניתוח הועלה 70 גרם בלבד. לאחר ייעוץ עם הרופא שלו ויועצתהנקה הוחלט לתת לו תוספת של סימילאק פעמיים ביום. לא ניתן היה לשקול אותו לאחר הניתוח מכיוון שהוא היה מגובס בשתי הרגליים במשך 3 שבועות. ביום ראשון הורדנו את הגבסים ומאז הקטן מסרב לינוק. ברגע שהוא מרגיש את הפיטמה הוא מתחיל לצרוח ואז אין סיכוי שאני יצליח להניק אותו. אני שואבת ונותנת לו מה שיוצא, אך לא יוצא לי מספיק חלב.אני ממש בדיכאון ולא יודעת איך להחזיר אותו לינוק. חשבתי לקנות פטמת סיליקון ואז אולי הוא יסכים? אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות.
 

d i n o l e

New member
מי היועצת הנקה שתפגשי איתה?

האם היא מוסמכת? כי אם כן אולי שו הלהפגש שוב. תנסי להניק אותו בחדר חשוך בלי חולצה שניכם כך שתיהיו עור לעור. תנסי אולי באמבטיה.
 

d i n o l e

New member
את יכולה לכתוב את השם שלה כדי

שנוכל לאמר לך אם היא אכן מוסמכת IBCLC
 

ציפיק2

New member
מכבי

לא ידוע שיש לקופת חולים מכבי יועצת הנקה ובכל אופן הם בכלל לא מכירים ביועצות הנקה
 
I doubt that you saw a real

yoetset hanaka, IBCLC. It is nor usual that the first line of defense is to give your baby artificial milk. That is the last choice after you have tried everything else, such as pumping, even giving 5 spoons of bresat milk from each breast after every feed, or feeding more often with a better latch. I would suggest that you see a real yoetset hanaka, or at least one who better understands how to help you and your baby.​
 
למעלה