לא רוצה לינוק!!!!!!!

rach81

New member
לא רוצה לינוק!!!!!!!

בתי בת חודש, לפני כשבועיים הפטמות שלי היו כ"כ פצועות שלא יכולתי להניק, שאבתי לה חלב במשך יומיים ונתתי לה ומאז היא לא מוכנה לינוק מהשד אלא רק מבקבוק וכך מצאתי את עצמי כל היום שואבת חלב בנוסף כמות החלב השאוב אינה מספיקה(בין 80-100 מ"ל) ואני משלימה לה בתוספת של סימילאק (ל 120 מ"ל) האם יש איזושהי דרך להחזיר אותה לפיטמה?? אני מוכנה לנסות הככל כדי להחזיר אותה לפיטמה האם זה בסדר שאני מוסיפה לה סימילאק לחלב אם? תודה, רחלי

1טלטלים

New member
חזורים לינוק ../images/Emo182.gif

רחלי היי, בהחלט מבינה את הרצון...בוודאי קיימת דרך לחזור ולהניק ישירות מהשד,תדרש אומנם עבודה רבה ושיתוף פעולה עם יועצת הנקה מוסמכת (צמוד)! בינתיים,תמשיכי לשאוב (לפחות 8-12 פעמים ביום) על מנת להבטיח ייצור החלב ולהמשיך לספק לקטנטונת חלב אם.באיזו משאבה את שואבת?כמה פעמים יוצא לך לשאוב? (מצרפת רשימה של יועצות הנקה +קו חם של ליגת לה לצ'ה 1-700-700-254 ! במה את יכולה לעזור? להמשיך להציע שד (לא בכוח ,בנועם),,,תנסי לחמם חדר ולהישאר איתה צמוד צמוד (רצוי ללא חלק עליון),שתמשיך להריח אותך ולהיזכר שלאמא יש ציצי חם וטעים...,מנשאים מומלצים מאוד(קנגורו),המון מגע (אף פעם לא מזיק)). לגבי שאלתך האחרונה--->עדיף לתת בנפרד...אם את נאלצת להשלים בתמ"ל ,תמיד עדיף שתאכילי אותה בחלב אם (אגב היא לא צריכה יותר מ120 עד150 מ"ל לארוחה,שימי לב שקצב זרימה בבקבוק הוא איטי ,עשי הפסקות יזומות כל כמה מ"ל על מנת שתשחרר גראפס,תסדיר את נשימתה/דופק)) ורק אח"כ (אם נראה לך שהיא לא שבעה)לשהלים בתמ"ל. למה?----> הגיון במתן תמ"ל/חלב אם בנפרד הוא בסיבה שתינוק יקבל את כל יתרונות שיש בחלב וכך תמנעי מבזבוז מיותר של חלב אם (כאשר לא מסיימים את כל הכמות לארוחה). מתנצלת מראש על השגיות (מקלידה עם יד אחת...שניה עסוקה מאוד!!!
המון הצלחה ואל איוש! מחזקת את ידייך...
ענק! לילה טוב, תעדכני איך הולך-

למעלה