לא רוצה להתחפש

פלגיה

New member
לא רוצה להתחפש

ילד בת שמונה שלא מעוניינת להתחפש בפורים - עד כמה כדאי לדעתכם להשקיע מאמץ כדי לשכנע אותה כן לבחור תחפושת?

אני לא הייתי משכנעת

אבל כן מכינה כמה אביזרים נגישים ופשוטים שתוכל לבחור מהם בבוקר. וכמובן, מבררת, מה מקור חוסר הרצון. מה היא אומרת?

KallaGLP

New member
לא הייתי מתעקשת, אך הייתי מחזיקה

תחפושת בהיכון למקרה שתשנה את דעתה.

בחירה

לדעתי בנושא זה כמו בנושאים אחרים בחינוך ילדינו אנו יכולים לאפשר להם בחירה.הרי יש להם יכולת לבחור ואף אחת מהאופציות לא תפגע בבטחונם, בריאותם או בערכים החשובים לכם כמשפחה. אני הייתי יורדת מהעיניין ואומרת לה ממקום של כבוד שהבחירה בידיה. אם יש לכם ארגז תחפושות, איפורים ישנים או כל דבר אחר הייתי אומרת לה ומראה לה שזה קיים ויש לה את הזכות תמיד לבחור בפריט, באיפור או בכל דבר אחר. דינה חג פורים שמח ומלא שמחה ואושר.

לא עושה מאמץ לשכנע. מציעה לה.

אם לא - אז לא. יש משהו לאלתר בבית אם היא תשנה את דעתה פתאום? אצלינו רוב התחפושות הן מאילתורים. מעולם לא קניתי תחפושת. רק אביזרים משלימים (למשל פומפונים למעודדת, כנפיים לדבורה - וכל השאר מבגדים ואביזרים שיש בבית וכמובן - איפור.)

פלגיה

New member
אחרי שיטוט בחנויות

שעשה לה קצת יותר מצב רוח, קנינו שמשיה יפנית, והיא תתחפש ל"לא החלטתי למה להתחפש" תחפוש שכוללת: מכנסי פו הדוב כנפיים של דבורה כובע ליצן שמשיה יפנית. שיהיה.

r i n i

New member
גדולה הילדה שלך ../images/Emo6.gif

האמת שאני הייתי מנסה לשכנע בעדינות ואם גם זה לא עוזר, אז עוזבת... עכשיו אני צריכה להכין: 1 נווד - קלי קלות 1 "ווילי וונקה" - מאיפה אשיג חליפה כזו? ומי בכלל ידע שהוא ווילי וונקה, צריך יהיה להדביק עליו עטיפות של שוקולדים (הזדמנות להתנפל על שקית ממתקים
)

לפני כמה שנים היתה בגן של הבת שלי

ילדה שהתחפשה לכלה דייגת . אז התחפושת שלכן - בהחלט מקורית.

hag70

New member
לא הייתי מתאמץ בכלל

זה מה שיצא אצלנו בסופו של דבר.

פלגיה

New member
כן, חשבתי את זה כשקראתי אותך

אז היא הודיעה חגיגית שבשנים הבאות היא לא תתחפש בכלל. וזהו.

למעלה