לא רוצה להיות לבד.

ye44

New member
את מה זה

מרשעת לפחות את מודה
על תסריט כזה אפילו היצ'קוק
לא היה מסוגל לחשוב מה זה אומר עלייך ?

ye44

New member
להשתעשע איתי ?

אם זה היה קורה היית כבר מזמן במחלקה הקרדיולוגית
בתל השומר

וואה?נו סארי!

בקצב של הזומבה שלי
אתה תהייה ב COMA [לא יודעת איך לכתוב את זה בעברית]

נו כבר איתך

שים

תמונה באמאשך.

ye44

New member
את זומבה את זה אני חייב לראות

מעניין, תגידי הרכיבו קפיצים להליכון שלך

אתה outdated

שמתי כבר חצאי כדור טניס זוהרים כאלו
1. הליכון שקט
2. רואים אותי בלילה אם פתאם שכחתי לחזור למעון...

Prince315

New member
ברגע שאנו שוקעים באהבתנו,

האדמה משנה את פניה, אין חורף או לילה;
כל הטרגדיות, הצרות כולן חולפות - ואף המטלות:
שום דבר אינו ממלא את הנצח המתקרב מלבד הצורות הקורנות של אלו האהובים.
- ראלף ואלדו אמרסון

Rtitan

New member
ללבד יש יתרונות נהדרים, אבל...

יש לו גם את החסרונות הקשים שלו.
אישית אהבתי מאד את תקופות הלבד שלי, כשיכולתי לעשות כל מה שבא לי, עם מי שבא לי, מתי שבא לי.
להבדיל מנשים שבדרך כלל משמורניות על הילדים, לגברים מדובר על חזרה לימי הרווקות ממש - בעיקר אם אתה עובר למדינה אחרת (3 שנים בארה״ב במקרה הפרטי שלי). אלו היו התקופות שבהן עשיתי כל מה שהתחשק, במסגרת החוק וקצת מעבר לו
.
הבעיה היא שמתרגלים מאד לחיות ככה, ואחרי תקופה כזו קשה מאד לחזור למסגרת משפחתית (כלומר מגורים משותפים כולל ילדים).
צריך לדעת מתי להחליט לעצור את הקייטנה ולבנות מערכת יחסים - לא קל אבל עם בת הזוג הנכונה, זה עונג עילאי.
אז יש עת לכל דבר - ללבד ולזוגיות
.

sigal mautner

New member
אז למה לחזור לביחד?

הי. יש להיות שייך למישהו...אפשרות קיימת. בכל מקרה, המעבר בין חיים משותפים לריק הוא מעבר לא קל. לפעמים אנחנו מבקשים את היחד מחדש כדי לא להתמודד עם העצב שבפרידה. ולפעמים זה פשוט כי רוצים אהבה חדשה. כדאי תמיד לשאול את עצמינו מאיפה אנחנו מובלים לצורך להיות מחדש ביחד עם עוד אדם. גם אם התשובה היא כי קשה להיות לבד בגלל שאריות ההרגל של הביחד והאובדן שבפרידה...זה בסדר גמור. רק צריך להיות מודע לכך שהצורך מונע משם. נואשות במה שכתבת? לא... אותנטיות במה שכתבת? כן!! אתה לא לבד בצורך הזה...פשוט להרבה אנשים קשה לבטא את זה בפשטות. שבת שלום

למעלה