לא רוצה חניה.

bloomy

New member
לא רוצה חניה.

תמיד מגיע השלב הזה, שמתקרבים לסוף של שיעורי הנהיגה ומתחילים דיבורים על טסט. לכל אחד יש את הנהיגה שלו- זה אחלה בהשתלבויות, זו מעבירה הילוכים בדיוק בהתאמה מדהימה, וזה חונה אחלה. אני אישית, מרגישה שהנהיגה שלי אחלה, אבל חניה משום מה מלחיצה אותי. ואז כמובן- שהיא נדפקת. אז מה עושים? מה עושים כדי לנטרל את הגורם המלחיץ, ולא לדפוק טסט על שטות?!

adidas88

New member
כמוני כמוך

אני גם נורא ושנאת חניות ואני מפחדת מזה-המורה שלי אומר לי שזה ממש טוב כי כמעט ולא מכשילים על חניות...וזה לוקח יחסית זמן מהטסט. מה שכן אני עשיתי 2 טסטים בעיר ובאף אחד מהם לא ביקשו ממני חניה ככה שאל תפחד כ"כ...

bloomy

New member
תודה על העידוד!

אני אכן מקווה שאני אפול על טסטר שלא דורש חניה. כי הבעיה שלי היא לא שאני לא יודעת לחנות, אלא שעצם זה שאני צריכה לחנות- זה מלחיץ אותי. נקווה שיהיה בסדר!

bloomy

New member
תודה על התיקון :)

אבל לא תמיד החניה היא בסוף הטסט. הלוואי שתלך החניה בקלות...אבל אני לא בונה על זה.

NewUser4

New member
מה עושים.

בטח שלא מקווים שלא יהיה חניה בטסט וניגשים לטסט ללא יכולת לחנות. זה מתכון לכשלון. בקש מהמורה לתרגל חניות. תקדיש לחניות אפילו שיעור שלם של תרגולים וכך בטוח שיכולת החניה תשתפר.

bloomy

New member
ברור שלא!

עשיתי היום שיעור-כפול של חניות, וגם מחר. נקווה שזה ישתפר. והתכוונתי שאני יודעת לחנות. פשוט נלחצתי מהחניה, אז היא נדפקה.

bloomy

New member
תודה רבה!

הלוואי שילך טוב בטסט...כנראה שרק נותר לחכות ולראות אם ילך חלק.

למעלה