לא רוצה בקשר

israelben

New member
לא רוצה בקשר

אבקש את עצתכם, אני גרוש כ 3 שנים, ומאז שאני חי עם אשה אחרת ביתי בת ה-13 מסרבת לדבר או להכיר אותי. כל הנסיונות ליצור איתה קשר בעזרת מתווכים או לקבוע איתה פגישה לדון בסיבות לניתוק לא הואילו.ראוי לציין שאני מסרב לכל קשר עם גרושתי (טלפוני או מילולי). מה אני יכול או צריך לעשות.

דבורי

New member
הילדה מחקה את מה שהיא רואה

לפחות כך זה נשמע. נראה לי שהיא כועסת על יחסך לאמא שלה. אתה יודע מה התגובה של אמא שלה למצב? היא מעודדת את זה? אולי כדאי שתשקול את חידוש הקשר שלך עם גרושתך, למרות הקושי, למען הבת.

יסמין43

New member
מסכימה עם דבורי.

ייתכן שיש לך סיבות טובות לסרב לקשר עם גרושתך. אבל בכל זאת זה לא לעניין. או לפחות זה לא מפליא שהילדה נוהגת בדיוק כמוך ומסרבת לקשר איתך. כל אחד מבוצר בעמדה שלו ואומר - מכאן אני לא זז. אז אולי צריך להתייעץ איך לפרק את הביצורים ולהתחיל לנהל תקשורת.

רנית2

New member
לא רוצה להיות בקשר (תגובה)

אומנם אני לא עומדת במצב שלך אבל אני יכולה להגיד מה אני מקווה שיהיה כשהילדה שלי תגדל אני והגרוש שלי נפרדנו כי הוא הרים עלי ידיים הגירושים לא נגמרו ממש יפה אבל היום אני משתדלת לעשות הכול כדי שנצליח להיות ידידים הילדה שלי היום בת שנתיים ואני מקווה שכשהיא תגדל היא תהיה בקשר טוב עם אבא שלה למרות שלצערי הוא לא עושה מאמצים כדי לראות אותה כמה שאני מנסה לדבר איתו זה לא ממש עוזר אני לא יודעת מה סיבת הגירושים שלך אבל אתה חייב לעשות הכול כדי להיות בקשר עם הגרושה שלך זה רק יועיל לילדה אתם לא צריכים להיות חברים טובים אבל מינימום לדבר יש לכם ילדה משותפת וזה לא דבר שאפשר להתעלם ממנו ואני בטוחה שגם הילדה היתה רוצה שתהיו בקשר ככה גם במקום לשלוח שליחים כדי לדבר איתה אתה תוכל לפנות לאמא שלה שזה נראהיותר טיבעי אני בטוחה ששניכם אנשים בוגרים ולמען הילדה תוכלו להניח את משקעי העבר מאחור

למעלה