לא רוצה בקבוק

shiramor

New member
לא רוצה בקבוק

בתי שי בת חצי שנה ועד לפני שבוע יונקת בלבד. בגיל שלושה חודשים הסכימה כמה פעמים לבקבוק, (שאוב, כשנסעתי, וכשהייתי חולה) ואחרי זה החלה לסרב. לא משנה לאיזה חלב, לא משנה עם איזו פטמה( אוונט, דנטאלי, לטקס) כרגע בשבוע האחרון היא מוכנה לאכול מכפית דייסה או ירקות. אני מחפשת פתרון לשעות הבוקר בלבד, אני לא מעוניינת להפסיק לגמרי להניק. תודה

at her age

she can drink from a cup easily. Of course someone will have to hold the cup, but the same is true with a bottle. also, if she starts solids, you can replace one feed with a meal of fruit. someone else should give her the bottle in a positio that is very different rom breastfeeding. Let her sit on the person facing away from him/her and give her the bottle . Or let her sit in a salkal.​

shiramor

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

כבר ניסיתי את הבקבוק עם פיה במקום פטמה, לפעמים היא קצת משתנקת, אבל היא לא מתנגדת. לפחות זה מעודד. המון תודה שירה

shiramor

New member
עוד שתי שאלות :א.כוס ב.כמות../images/Emo92.gif

א. הכוס של מדלה, האם אפשר לקנות אותה בארץ או חייבים להזמין דרך האינטרנט ב. החלטתי להפסיק לבוא מהעבודה להניק אותה באמצע היום כך שמשעה 8:00 עד 16:00 בערך היא לא יונקת, אלא מקבלת כוס עם חלב שלי וירקות. הבעיה שהיא כמעט לא אוכלת. מאז יום שני היא מסתפקת ב 50 CC של חלב וחצי כוס ירקות, ומשלימה את זה אחר הצהריים בצמידות נוראית לציצי. שתי בעיות: אני לא פותרת את בעיית היציאה מעבר לשעות העבודה ( ערב למשל) ואני מניקה בכמויות(שש ארוחות בערך חוץ מהבוקר) אני מרגישה כבר חלשה מאד אני לא מעוניינת להפסיק להניק, רק להרגיש קצת יותר חופשייה.

למעלה