לא רוצה אמבטיה

לא רוצה אמבטיה

ליזי בת השנה סובלת מהפרשה מוגברת של הפה כמו כן היא הילדה שמתלכלכת הכי הרבה בחצר והכי הרבה בזמן הארוחה מה שיוצר הכרח לנקות אותה יותר מילדים אחרים.לאחרונה מגלה ליזי התנגדות נמרצת להליכה לשירותים לשם החלפת חיתול וממש צריך לקחת אותה בכוח לשם כי היא בוכה וצורחת(אנחנו לא נהנות לקחת אותה בכוח אבל צריך לנקות).עצם העובדה שליזי נוטה להתלכלך יותר מאחרים אינה מפריעה לי אישית מכיון שהיא ילדה נמרצת בכל התחומים והבעתי את דעתי לפני המטפלות האחרות שדוקא ההתעסקות המרובה בניקיונה(החלפת סינור,כל הבגדים,חיתולים,אמבטיה ממש לפחות כמה פעמים ביום)המאיסה על ליזי את השהיה באמבטיה ואין צורך לרוץ איתה לשם כל הזמן אלא רק עם ליכלוך כבד(נראה לי שגם בבית בודאי מנקים אותה תדיר). מה דעתכם? שלכם חנה גונן

אפרת_ח

New member
מה עם מגבונים לחים?

אתם יכולים לבקש מהוריה של ליזי להביא קופסה גדולה, ולהשתמש בהם לניקוי ידיים ופנים.

zimes

New member
ילדי, במידה זו או אחרת, כאלה

גם הם בני שנה כמה דברים שאני עושה: - אני מחליפה לבתי חולצה רק אם היא ממש רטובה (מריר או מאוכל, כמו למשל קלמנטינה). - אני מעדיפה אוכל לא מלכלך: פסטה עם ירק ולא עם רוטב עגבניות, לחם בלי כלום והחומוס בכפית. אולי גם בגן יכולים להיות פתרונות כאלה. - החלפת חיתול נעשית כמעט רק בעמידה/זחילה. אחרי קקי, אני מורידה בזהירות את החיתול, ושוטפת את הטוסיק בכיור (תוך כדי שהם מתעסקים במה שמונח ליד הכיור). ההלבשה - אח"כ - בחדר/סלון. - לגבי בני, אם אני משאירה אותו כמה דקות ללא חיתול, עטוף במגבת, הוא יהיה נינוח יותר ויאפשר לי לחתל אותו בשכיבה. - תדברו עם ההורים - יש בגדים שיותר נוחים מאחרים להלבשה. חולצות שמלבישים מהראש הן, בד"כ, תיק פלילי. היתה תקופה שפשוט לא הלבשתי כאלה לבתי. כ"כ כדאי לשאול את ההורים מה ההרגלים של הילדה - איך היא אוהבת שמטפלים בה. - אולי פשוט עדיף לבחור זמן אחר - אולי היא באמצע פעילות? אולי יש לה צעצוע ביד, ומה שגורם לבכי זה שלא לוקחים את הצעצוע לאמבטיה? - לגבי מגבונים - אפילו אם תתנו לה טישיו לשחק בו בעצמה, חלק מהריר יספג בו. אני מקווה שמשהו מזה יעזור לכן למצוא פתרונות יצירתיים שיתאימו.

nonana

New member
מה לגבי סינרים?

ישנם כאילו שלא מפריעים כלל. (אלו מולבשים מהידיים, או אלו שמולבשים מהראש ללא שרוכים?

רק החלפת חיתול ? התפשטות ?

סליחה על הפרנויה, אבל כדאי אולי לברר למה היא לא רוצה להוריד את החיתול. הערה לחנה - אני מקווה שליזי הוא לא שמה האמיתי מטעמי סוביודיצה....

למעלה