לא רוצה אותו

may m1

New member
לא רוצה אותו

התגרשתי לפני כ-8 חודשים מהמון סיבות, הגרושין התנהלו יפה, חתמנו על הסכם גרושין ונשארנו חברים, הוא היה מאד פגוע בהתחלה אבל לאט התרגל למצב החדש עכשיו הוא בקשר טוב עם הילדים וגם איתי, הוא כל הזמן רומז לי שהיה רוצה לחזור, שעכשיו הוא אוהב אותי יותר מקודם, שעברתי שינויים שמוצאים חן בעיניו ושהוא מאד רוצה לחזור הביתה. לפני כחודש עברתי תאונת עבודה ואני בבית תקופה ראשונה מרותקת למיטה ובהמשך מסתובבת אבל לא יכולה לעשות כל דבר, פה הוא ניצל את ההזדמנות כדי לחדור שוב לחיי, הגיע יום יום לעזור, התחיל לדבר על חזרה, לחזור לחיות יחד, אפילו ניצל את מצבי הרגיש והצליח לשכנע אותי לקיים איתו יחסי מין. אני אשמה, הייתי זקוקה קצת לתשומת לב במצב הרגיש שנמצאת בו, עכשיו כמעט שבוע הוא גר ממש בבית, לא ישנים באותה מיטה, אך הילדים התחילו להתבלבל ולהבין שאולי אבא חוזר הביתה ואני לא רוצה, ובאשמתי גם הילדים שלי התאכזבו וגם הוא היה לי פשוט נוח שהוא נמצא, מה אני עושה עכשיו?

s h o o s h a

New member
ראשית - תפסיקי להאשים את עצמך

ישנם מצבים שבהם דברים מתרחשים מעצמם, הם פשוט קורים ולנו אין ממש שליטה עליהם, אלא רק בדיעבד. לענינך, את לא רוצה את גרושך בחייך, כל שאת צריכה הוא להיות נחרצת ולומר זאת בפה מלא ובאופן אשר לא ישתמע לשתי פנים. שיארוז את מטלטליו ויעזוב את הבית, ויפה שעה אחת קודם. לענין הילדים-תצטרכי להסביר להם בשפה שהם מבינים (מאחר ואינני יודעת את גילם) את אשר אירע ולעשות כמיטב יכולתך שהמצב לא יישנה. ולבסוף, ואולי בעצם זה הדבר הראשון שעליך לעשות-לעשות חשבון נפש בינך לבין עצמך האם באמת אינך רוצה את Xך שוב בחייך או אולי יש שביב של רצון ואת רק מדחיקה אותו מסיבות כאלו ואחרות. עד אשר לא תדעי בעצמך מה את רוצה לא תוכלי להמשיך לנהל את חייך ולשלוט בהם ותמיד יהיה מישהו שיהיה מעורב בהם ותרגישי שמנהלים אותם עבורך. בכל אופן, הלקאה עצמית לא תעזור כאן. הדבר היחיד שכן יכול לסייע לך הוא מחשבה מעמיקה וניתוח קר של הדברים. מאחלת לך רפואה שלמה ובהצלחה

domdom1

New member
shoosha

טעות עשית כבר,הוא חזר הביתה זה מה שהוא רצה וקיבל .מה לעשות? 1 חשבון נפש (להגיע לאחלתה כן או לא ) 2 אם כן!מהר לעשות את השינוי ביגלל הילדים כידי לא לבלבל אותם 3 אם לא !שיעזוב את הבית מיידי כידי לא לתת ציפיות לילדים שאבא חזר 4 רק בריאות דום

צרכים נפשיים מול אלו הגישמיים

במצבך ההבחנה שבין הצרכים הללו, נפשיים מול הגישמיים, צריכה להיעשות ועוד איך, היחלצותו של האקס לעזרה הגישמית, ואפילו הייתי אומר תענוגות המין הן גישמיות, אין בהן כדי להשפיע על הצרכים הנפשיים שלך, את זועקת למרחבי מחייה משלך בכל הקשור לנפש ושיניח לך לחיות, אך מאפשרת את העזרה הגישמית. אם תמציאי, ולו דבר פעוט אחד, בעולמינו עשיה ללא תמורה, תרשמי בספרי הפילוסופיה לצידם של סוקרטס ואפלטון, ביקשת עזרה גישמית, שילמת משהו מן הנפש שלך. ולעיניין הילדים- ההתחככות של אבא ואימא יכולה לחזק את האגו שלהם, במיוחד כשהם צעירים ואינם כה עצמאי מחשבה, אין בזה שום פסול שהוא מסתובב שם ומושיט יד גשמית לאימא המרגישה חסרת אונים. אך אם לא תעשי הבחנה בין שני סוגי הצרכים הללו, תאבדי את בעצמך את מה שאת מבקשת לנפשך. ובקיצור- עלייך לייחל ככל שרק תוכלי כי בכל מה שקשור לחומר, יהא האקס שלך בסביבתך וסביבת ילדיך ככל שרק יוכל הוא ותוכלי את לסבול את נוכחותו, וכמובן שזה יהיה ברוח של הבנה ונכונות. אך בכל מה שקשור לנפש עליך להיות החלטית, ולערוך הבחנות חדות ושאינן משתמעות כ-כפל לשון. הפני את "המחיר" לאותה עזרה גשמית, לאפיקים אחרים במיוחד לעניין "טובת הילדים" אשר אבא על ידם בכל עת. כל אשר נעשה לך על ידי האקס נעשה בהסכמתך, זו הגלויה כמו זו הסמויה, זו המודעת כמו זו הבלתי מודעת, שהרי העדר רצון מובהק היה מביא להתנהגות מובהקת. ודי לחכימא ברימזא. שתהיה לנו שבת נעימה

seeyou

New member
משדרת מסרים הפוכים!

והצליח לשכנע אותי לקיים איתו יחסי מין? ניצל את מצבי הרגיש ? כמעט שבוע הוא גר ממש בבית תחליטי מה טוב לך ולחתוך.... לא טובת הילדים לא טובת הבעל את רוצה רק מה שטוב לך אם את שלמה עם זה יש רק דרך אחד-שיחה "מסכמת" עם הבעל לשעבר והפסקת הקשרים הטובים שהובילו למצב הנוכחי

may m1

New member
כולכם צודקים ../images/Emo7.gif

כרגע אין לי כוחות ואנרגיות כדי לסיים את הסיפור הזה, אמתין שהסיוט ייגמר ואז אחזיר את כולם למצב הקודם. תודה לכם

למעלה