לא רוצָה*

Marceline

New member
לא הבנתי

מה הבעיה בסקס משוגע וטהור?

כאילו, נראה לי שזה בסדר פשוט לראות שיש כימיה מינית בין אנשים לפני שנכנסים לבדס"מ.
גם בסקס "רגיל" עדיין כדאי בו להיות מכבד, קשוב, וסבלני, ותלוי בבנאדם ובסיטואציה - חייתי ומשחרר, או עדין ואיטי.

איך שאני מבינה אותה?
בוא נעשה סקס פרוע = בוא נתחיל בלראות שיש בכלל כימיה טובה ברמה האינטימית-מינית ששווה להשקיע עכשיו זמן ואנרגיות כדי לפתח אותה, ולא עכשיו סצנה, או מתיחת גבולות וכו'...

פשוט מאוד - סקס בלי חוקים, אבל עדיין קשוב ומספק, (כאילו, כזה שהייתם עושים אם לא הייתם מכירים בדסמ
), יכול לתת לך אחלה נקודת מוצא.

ומה אני אגיד לכם? אצלי בחורים היו נופלים על דברים שנראו לי מאוד בנאליים - אסרטיביות, יכולת לנשק (לא כאילו, באמת, זה היה רע
), יכולת להחזיק זיקפה... (זה אגב, הכל בחורים שונים, אבל יש לי פשוט חרא של מזל מסתבר)

אז כן, הגישה של "תקשיב, לא יודעת אם בא לי להיכנס לשיחה הזו. בוא נראה שיש כימיה בינינו כבני אדם - בין השאר גם כזו מינית, ואז אם יש וזה עובד, נתקדם משם"

ובבדסמ יש ארגז כלים שלם (ונהדר) שאפשר להשתמש בו, אבל וואלה? הבחורה רוצה לבדוק את הסחורה קודם לפני שהיא אומרת "קניתי" וממלאת וחותמת על טפסים

(אגב, אני לא בטוחה שזה מה שהיא התכוונה, וגם לא בטוחה שאני מזדהה
, אבל ככה לפחות אני מבינה אותה)

A לוןA

New member
אין שום בעיה

כל אחד ומה שבא לו
אבל שתי נקודות (אחת שלי ואחת שלה)
הראשונה- בחורה שבאה אלי ואומרת לי "בוא נעשה קודם סקס ונילי נהדר ואז נלך לבדסמ" לא תעבור. אני לא מחפש סקס ונילי ואני צריך שתהיה איתי מישהי שהבדסמ הוא צורך עמוק בשבילה, כמו בשבילי. מי שרוצה בדסמ כתבלין, פילפול, "בנוסף" וכל היתר- פשוט לא מתאימה לי
השניה- הכוונה שלה היתה שמרוב שהבדסמ נהיה (אצל חלק) משהו נורא ממושטר, שמרוב חשש לפגוע מבררים כל פרט וכל תג עד רמת האבסורד- ה"קח אותי ותסשן לי ת'צורה כבר" איבד מכוחו.

למעלה