לא רואים ממטר

amitk80

New member
אחלה יוזמה לעיורים

אהלן, אחלה של תוכנית לעיורים מדי יום ראשון. אני במקרה סטודנט שנה שניה בחוג לסטטיסטיקה ומערכות מידע באוניברסיטת חיפה ואני נושא תעודת עיוור. הייתי מאד שמח אם פרויקט דומה לעיוורים יקבל ביטוי גם מאוניברסיטאות אחרות בארץ שגם בהם יש עיוורים. יש אפשרות להקים גם תחנת רדיו שתשדר בקמפוס בחיפה? מי בעצם אחראי על כל הנושא הזה?

roi251

New member
לא רואים ממטר

שלום רב מה שלומכם ? אני בעל לקות ראייה אשמח אם תוכלו לדבר בתוכנית על כבדי ראיה ועיוורים שלומדים אומניות לחימה נושא מעניין אותי הוא מתכנתים כבדי ראייה ועיוורים וכמה יש בארץ ואיזה תפקדים הם עושים אני לומד הנדסאי תוכנה על חוסר העזרה שכבדי ראייה ועיוורים אמורים לקבל מביטוח לאומי ולא מקבלים תודה להתראות

תודה על הברכות

אני אעביר להם את הבקשות. לגבי תחנות וקמפוסים אחרים בארץ, זה משתנה ממקום למקום. אם מדובר בקמפוס חיפה, צריך לבדוק אם יש להם תחנת שידור או אולי חוג לתקשורת שמתעסק בנושא. הרעיון הוא שתדרי 106fm בכל אזור מוקצים לתחנות חינוכיות, ועליהם יכולים לשדר אוניברסיטאות, מכללות, מתנ"סים וכד'. סביר להניח שיש תדר כזה גם בחיפה. אם קמפוס חיפה לא משתתף בו כדאי לברר מי כן, ולפנות אליהם. כמובן שאפשר ליזום תכנית כזאת בעצמכם. בד"כ התחנות האלו פתוחות יותר לרעיונות, בעיקר אם אתם סטודנטים. תודה!.

למעלה