לא רואה את הסוף...

chenchi

New member
לא רואה את הסוף...

אז לפני הכל- מזל טוב לנו! אני והבנזוג עברנו לגור יחד אחרי שנתיים יחד ובאותה הזדמנות השתדרגנו לכיון צפון תל אביב, אוהד בטח לא יאמין לי , אבל אנחנו גרים בדירה הכי שקטה ברחוב דיזינגוף, עורפית, גבוהה ועם המון אויר ים ושמיים. ההודעה האחרונה שלי כאן הייתה קריאת חילוץ מהליכלוך שהיה לנו לנקות (ולצערי, למרות 300 ש"ח למנקה, יש עוד מה לנקות) ומאז אנחנו- אורזים, סוחבים, קונים, פורקים ארגזים, מנקים, משמידים ג'וקים ומנהלים שיחות טלפון מייאשות עם המרכזיות של בזק, חברת חשמל ועיריית תל אביב. עבר כבר שבוע וחצי בדירה החדשה ולא רואים את הסוף!!! גם לכם המעברים כל כך קשים או שרק אנחנו מתדיינים שעה וחצי על מיקומו של שולחן המחשב? מתי יגמר המעבר הזה ואני אתחיל להרגיש בבית?... ובהודעה הבאה(כשרק יתקינו לנו אינטרנט כבר!)- על השינוי המנטלי במעבר מדרום תל אביב לצפון.

goldyboy

New member
רק אתם ככה ../images/Emo3.gif

סתם, סתם. גם לנו היה קשה, בעיקר כי זה היה פתאומי (תכננו לעבור רק חצי שנה מאוחר יותר), ולהתחיל למצוא רכב שיעביר את הדברים, ולארגן הכל, ולקנות מקרר, ואני במקביל מחפש עבודה, הכל ביחד יצר תקופה מתישה. אבל זה עבר ואחרי זה התחיל הכיף. ככה זה בהתחלה, אין מה להתבאס מזה. צריך להשתדל לקחת את זה כמה שיותר בקלות וליהנות מזה.

מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo45.gif

למרות כל הבלאגן וכל הפרוצדרות המעצבנות שיש- יש המון פלוסים בלעבור דירה ובגלל זה מקנאת בכם מאוד- מתה לעבור כבר...

למעלה