לא ראיתי אתמול...
קראתי שטום ואדל היו

alonaski

New member
לא ראיתי אתמול...
קראתי שטום ואדל היו

מועמדים להדחה כי הגיעו אחרונים - מה בדיוק היה מהלך ההפקה שהשאיר אותם? הגיעו איתם להסכם פשרה שישארו עוד פרק אחד ואחריו יעופו?

ny22

New member
מנהל
יש לגים שבהם לא מדיחים את מי שהגיע אחרון...

וזה מה שהיה. הם הגיעו אחרונים אבל בכל אופן נשארו, כי בלג הזה מי שהגיע אחרון לא הודח...

Volldemort

New member
זה מעצבן שחושבים שההפקה מתערבת

זה כבר הפך למנהג, בכל תוכנית ריאליטי ישר מאשימים את ההפקה ברמאות אם מישהו פייבוריט ניצל במקרה...קטעי מירוץ בלי הדחה זה לא המצאה ישראלית, זאת המצאה אמריקאית.

בהישרדות זה ברור שהיתה התערבות של ההפקה

ובתוכניות עם האסמסים הרמאות יכולה להגיע מאנשים שמשתמשים בתוכנה

תלוי

בעונה 2 של הישרדות לא הייתה התערבות... היו כמה טוויסטים דפוקים (פיצול השבט בפיינל 8... למרות שאפילו זה לא חדש, זה נוסה פעם אחת באמריקה ונפסל מיד, בגלל תוצאות איומות). אבל אף התערבות, אמיתית או לא, לא עזרה לאריק. אם כבר, אז הוא נלחם כנגד כל הטוויסטים וניצח אותם.

ההפקה התערבה בעונה הראשונה ובעונה הרביעית

נועם טור ודן מנו הגיעו לגמר בזכות ההפקה על חשבון משתתפים אחרים שהיו יכולים לזכות במקום נעמה רוב המושבעים הצביעו לנעמה אך ורק בגלל שנועם טור ודן מנו הגיעו בזכות ההפקה ובעונה הרביעית ההפקה החליטה שבגלגל ההצלה יחזרו 2 משתתפים ולא רק אחד אחרי שהיו רק 4 מודחים לדעתי חילופי השבטים דווקא עזרו לאריק, כי במקום שיודחו בני הברית שלו מי שהודחו היו דיווה, מיכל ומירית אם לא היו חילופי שבטים אז דיווה, מיכל ומירית היו משתייכים לשבט המנצח ובני הברית של אריק היו מודחים

ויש לי חשד לגבי האסמסים בעונה השלישית ובעונה

החמישית אני לא יודע אם ההפקה רימתה באסמסים אבל זה ידוע שיש אנשים שמשתמשים בתוכנות שמרמות באסמסים ובתוכנות שמרמות בהצבעות מאתר האינטרנט

השורד

New member
האסמסים זה שיא הבזיון

אין טעם אפילו לדון בזה. כל העניין עקום. אין לך מה לחשוד, אירית רחמים בעצמה אמרה שהיא הושיבה תלמידות תיכון אחרי בי"ס כדי שיסמסו לה תמורת כסף - וגם בגמר עצמו אמרה שהיא מקווה שהאסמסים שקנתה יספיקו. לטענתה אין בכך פסול, אף אחד לא אמר שאסור (וככה גם ההפקה הישראלית מתנהלת).

השורד

New member
בעונה הרביעית ידעו שמנו יפסיד לאיתי בדו קרב

לכן החזירו שניים. אגב - בעונה 4 האיומה בשבקין החליף את נעמה
בתור מי שניצח מההפקר: בעונה הראשונה קפון אירגן את הצבעת המחאה לנעמה כדי שמנו יפסיד. בעונה 4 מנו נקם בו באותה אופן - ומי שנהנה היה בשבקלולס
. לגבי אריק אני כבר לא כל כך זוכר, אבל האמת איפשהוא באמצע. בכל מקרה אי אפשר לטעון שאריק לא שיחק משחק חכם ומוצלח.

כן, לזה התכוונתי (לגבי הסיבה שהחזירו שניים)

אני לא טוען שאריק לא שיחק חכם אבל היה לו מזל ולא רק בעניין הזה. דרך אגב, אנשים יותר חכמים מאיתי אפרתי וגיא גאור לא היו מסכימים לזה שלאריק יהיו 2 בריתות (גם איתם וגם עם נטע לי, אנסטסיה ואפרת.

גם נעמה הגיעה לגמר בזכות ההפקה

[משימת הריקודים והכח הכפול בתחילת האיחוד הצילו את נעמה מהדחה בטוחה] ואני לא חושבת שהחליטו שבעונה הרביעית יחזירו שניים כי ידעו שמנו יפסיד לאיתי - יכלו פשוט לעשות משימה ש'תפורה' על מנו... הם רצו להחזיר שניים כי א. איתי נחשב חתיך והם חשבו שהוא עשוי למשוך רייטינג ו ב. כדי להחזיר את מנו למשחק עם בן ברית נוסף. זה שחילופי השבטים עזרו לאריק זה נכון אבל זה משהו שאנחנו יודעים רק בדיעבד - אי אפשר היה לדעת את זה קודם (לא איזה שבט ינצח ולא שאפרת ונטעלי יריבו) והמהלך הזה לא נעשה כדי לעזור לו.

השורד

New member
נו, וגם באמריקאית זו דרך להתערב

ולהציל פייבוריטים של ההפקה. נראה לך לדוגמא שאם הבלונדיניות היו מגיעות אחרונות, היו מצילים אותן? ברור שלא. כנראה שנכון לצילומי התכנית, ההפקה חשבו שתום ואדל יהיו אחד הזוגות הפופולריים ולכן הצילו אותם.

למעלה