לא קשור!!!

blinkme

New member
לא קשור!!!

שלום לום לכולם אני יודעת שהעלנו את הנושא הזה כמה פעמים כבר אבל עוד מעט פורים ואני רוצה לדעת למה אתם מתחפשים?!?! (אני לא יודעת למה אני שואלת את זה אבל לא משנה) נ.ב.-עוד שאלה ממתי אתם התחלתם לאהוב את בלינק אני בערך מלפני שנתיים ומשו בערך אני לא בטוחה אבל משו כזה

xero1

New member
להתפחש? אין לי מושג

אבל גם על השאלה שלך לגבי מתי התחלתי להעריץ את בלינק אני לא אענה, אני אגיד לך מתי הפסקתי להעריץ את בלינק. לפני שנתיים משהו.

blinkme

New member
סתם שאלה בשבילxero1

אם אתה הפסקת להעריץ אותם אז מה אתה עושה בפורום מעריציםשל בלינק?????????????.

~BLINK182_gurl~

New member
תיקון טעות

נכון שהפורום נמצא במדור מעריצים...... אבל בבקשה אל תגדירו את הפורום כפורום של מעריצים כי אם יבואו לכאן מעריצים של בלינק המצב יהיה לאאאאא טוב..... זה פורום של אנשים שאוהבים/שומעים בלינק/דברים דומים.... ולא יותר מזה!

xero1

New member
סתם תשובה בשביל מצמצו-אותי

כי אני אוהב את המוזיקה הישנה והאיכותית של בלינק, מתקופת מרד הנעורים שלהם. ואל תגידי לי שאני לא צריך להיות פה כי פה זה רק בשביל מעריצים "חדשים" חדשים של בלינק, כי פה זה באמת, כמו שאמרת, פורום מעריצים של בלינק, ואני, כמו שאמרתי, מעריץ את המוזיקה הישנה שלהם.

xero1

New member
מה מצחיק

זה השם שלה... blink=מצמוץ me=אותי מה, אני לא צודק? :)

BaNaNa AdOoMa

New member
צודק

ביותר....אבל עדיין- זה נשמע מצחיק...

Alinush182*

New member
אני מתחפשת ל......

לא יודעת מה........ אבל חשבתי להתחפשת לילדה קטנה פאנקיסטית יענו לבוש של ילדה קטנה ואני אצבע את השיער ב5 צבעים שונים ואשים את הדברים עם הנעצים ואעשה שני קוקיות וזה יהיה חמוד.....אני מקווה....... בכל מקרה אני אצתלם ואשלח לכם ת´תמונה........

תשובה

אני אוהבת את בלינק מאז שנולדתי טום הוא בן דוד שלי ויש לי את החתימות של כל הלהקה ואני הולכת לכול הופעה שלהם בחינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|

~BLINK182_gurl~

New member
שניה רק להבין

אז את בת 9??? כי עד כמה שאני יודעת הלהקה הוקמה לפני 9 שנים...

blinkme

New member
אז מה את עושה בארץ...

אז מה את עושה בארץ שהם בחו"ל אם תום היה בן דוד/ה שלי אז הייתי כבר עוברת לגור שם ואני הייתי משתגעת דרך אגב אם הוא בן דוד שלך ספרי לנו כמה דברים עליו? אנחנו לא "בני דודים" ונראה לי שאנחנו יודעים הרבה יותר ממך ביי ביי blinkme

xero1

New member
נו באמת

טראוויס היה אצלי בראש השנה כשהייתי בן 5. ולפני שנתיים, בליל הסדר, הקראתי את הקושיות עם מארק על-פי המנגינה של כל הדברים הקטנים.

~BLINK182_gurl~

New member
טום היה איתי בגן....

אחחחח אני זוכרתאת התקופה שהיינו משחקים יחד בברביות...

למעלה