לא קשור (שוב)

bubolls

New member
לא קשור (שוב)

נכון שזה ילדותי וזה לא קשור אבל פורים מגיע וזה מסקרן אותי לדעת למי אתם מתחפסים? אני לג´יי מג´יי ובוב מכים שנית ועוד סרטים!

OPERATiON_iVY

New member
אני מתחפש למארק מבלינק!!! הוא כזה..

כוסון... אני רק רוצה פעם אחת להרגיש כמוהו... רק פעם אחת... אבל בעצם אי אפשר לקרוא לזה תחפושת כי כל הקטע כאן שאני לא אלבש כלום... אבל עדיין יהיה נחמד לדעתי... אתם חושבים שאני מקורי?????

on drugs orange

New member
אין לי תחפושת../images/Emo7.gif זקוק לעזרה../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

אם יש לכם רעיונות מקוריים - אקבל אותם בסופר שמחה :)

qustorm

New member
יש לי תחפושת בשבילך

תתחפש לאסלה!!! (זה מגניב לאללה...)

xero1

New member
אני את שלי כבר עשיתי

היה לי שיער ארוך עד לכתפיים, לא אסוף ומפוזר כזה כמו איזה מטאליסט, אבל בגלל שאני פאנקיסט מגניב הורדתי קצת מאחורה ומקדיה, סידרתי, צבעתי לשחור (כן כן, כל השחורים צובעים לבלונד, ואני מבלונד לשחור, הכי מקורי) ושמתי כזאת קשת לשיער כמו י´ודניק כוסון) טוב, אני חייב להודות, לא אלה הסיבות שהסתפרתי, סתם היו לי כסכסים (אני יודע שלא ככה כותבים, בטוח יש פה טעות, פשוט אף פעם לא יצא לי לכתוב את המילה הזאת) ודרך אגב, הודעה מרן (המנהל, לא אני): "שלום אחים ואחיות שלי, אני מחובר לאינטרנט, לא כותב כמעט הודעות, בנתיים רק שומר על הסדר מכל מיני הודעות מעצבנות כאלה של ילדים מעצבנים ובקרוב אני אשנה את הסקר, אולי גם איזה שוס קטן אנ´אביא לפה. אבל בנתיים יש את המעריצים האמיתיים של בלינק שדואגים לחדשות על הלהקה. אז זה טוב. לכל אלה שלא מעריצים את בלינק, אבל בכל זאת כותבים פה, ברוכים הבאים, שיהיה בסבבה אני אומר" ניראה לי שהוא מחובר עכשיו, מי שרוצה לשלוח לו הודעות לתפוז-מסרים מוזמן ברצון. "אתה החוליה החלשה - שלום"

~BLINK182_gurl~

New member
"חבר של רן"

תשאל את רן אם הוא קיבל את המסר שלי בתפוז... אם לא אני ישלח שוב כי אני לא בטוחה שזה שלח....

~BLINK182_gurl~

New member
דבר ראשון

אנחנו לא מתחפסים אנחנו מתחפשים... ו.... טוב הייתי אמורה להתחפש לג´נין האחות של בלינק.... עם שלושה ילדים מהשכבה שלי.... אבל הם לא מתחפשים בסוף לבלינק ולבד זה יראה נדוש.... אז אני מתכננת לצבוע תשיער לכחול זועק.... חולצה גזורה.... מכנסיים מציפי.... הרבה שחור בפרצוף..... לא תחפושת ממש אבל סבבה..... תכתבו למה אתם מתחפשים................... ויום נעים לכולכם.......... sHiRa

dana 182

New member
אני מתחפשת לג´נין ,מאנמה!

ואני שמחה לבשר לכולם שיש לי את הנתונים הגופניים הדרושים!

~BLINK182_gurl~

New member
וואלה?

עכשיו אני מאושרת! עכשיו אני יוכל לישון בשקט! פשוט עשית לי את היום!

dana 182

New member
במובנים מסוימים-כן.../images/Emo13.gif

אני גם בלונדינית.... שירה מאמי-תרגעי!

~BLINK182_gurl~

New member
מאמי?

מה אני נראית לך? חברה שלך? שפכה שלך??? יש לי קשר אליך??? לא! אז אם מישהי פה צכה להרגיע זאת את לא אני.... אני רגועה עד עמקי נישמתי טנק יו!

dude ass

New member
ואללה?!!

דנה האם את באמת דומה לג´נין?(לא שאני חושב שלא)אם כן תשלחי לי תמונה שלך כדי שנראה בסדר, אגב לי אומרים שאני דומה לטום......

Sham 69

New member
היייייייייייייי

שאלה טובה! אני מתחפש לסקינהד מסוכן! אני מגלח את הראש ואת הזין, לוקח חולצה לבנה וכותב עליה FUCK POLICE FUCK ALL THE SHIT FUCK MOTHER AND FATHER FUCK FUCKING SCHOOL ANARCKY KKK 88 182, יוצא לרחובות ועושה זין לכולם !!!! FUCK ALL OF YOU MODERFUCKER SHIT PIECE OF FUCK ואז כשהמשטרה תבוא אני אוריד את המכנסיים ואת התחתונים ואראה להם את הבולבול והביצים המגולחות שלי!! OI OI OI OI HEIL 88 SKINHEADS מה אתם אומרים על התחפושת שלי????????

realtec8

New member
משהו לא בסדר איתך

כאן זה ישראל ואני מציין את זה כי אולי אתה לא מבין אבל SKINHEADS זה ארגון אנטישמי נאצי כוס אימו שרובו נמצא באלמבמה , ארה"ב, כך שכדאי שתבהיר את עמדתך למעודון המעריצים הזה אישית אין לי בעיה עם זה שתגלח את הביצים ותראה את התחת לחצי עולם אבל עד לסקינהד מבין אני רחמן בתגובה כי אתה אוהד בלינק .....אני מקווה.

realtec8

New member
התחפושת היא

אני מתחפש למארק כי חברשים שלי אומרים שאני דומה לו וגם מתנהג כמוהו וחברים שלי מתחפשים לתום ןטרביס וביחד אנו בלינק182

למעלה