לא קשור לפורום

sad girl1

New member
בקשה תעזרו לי..

אז ככה..רק לפני תקופה של שבוע בערך הגעתי למסקנה והפסקתי להכחיש שיש לי הפרעת אכילה. למרות שבד"כ הפרעות אכילה הן אנורקסיה ,בולומיה וכו' אני לא נחשבת כאחד מאילו. אני לא מרעיבה את עצמי או מקיאה,אבל אני אוכלת לא מסודר וירדתי 5 קילו בתקופה של כ4 חודשים ועכשיו אני שוקלת 52 קילו ל-1.65 . גם מבחינה נפשית , החשיבה שלי אינה נורמלית ,ותואם למי שסובל מהפרעת אכילה.אני בטוחה שאני שמנה ,שונאת את הגוף שלי וזה מה שמעסיק אותי רוב היום.אני גם סובלת מדיכאון מטורף ורוב הזמן מחשבותיי סובבות סביב אוכל. המחזור שלי מאחר כבר ב4 חודשים. לפני חודש התגייסתי לצה"ל , ולכן אני לא יכולה לפנות לרופא או משו על דעת עצמי. במהלך הטירונות אותה סיימתי לא ממזמן,ביקשתי לערוך לי בדיקות דם ובה בדקו לי את בלוטת התריס וחשש גם להפרעת אכילה. בנוסף,הביאו לי הפנייה לדיאטנית. השאלה שלי,היא מה עוד אוכל לעשות כדי לצאת מזה? אני לא יודעת מה לעשות .. אני מאוד מבולבלת . מוזר לי. אני אשמח אם משו יוכל לייעץ לי,אני ממש אודה לו. תודה ויום טוב!

אסתר171

New member
רעיון לבילוי ביום הבחירות לזוג צעיר???

עד שיש לנו יום חופש משותף, מחפשים רעיונות מה/איפה לבלות את היום הזה??? רעיונות בבקשה?

usagichan

New member
הפרעת אכילה

לומר לך שאת רזה זה ברור תעמדי ליד המראה לפחות פעם ביום ערומה ותנסי לאהוב את מה שאת רואה וכל יום תגדילי את זמן ההסתכלות בסוף זה יעבוד

1951etti

New member
יריד בכניסה לקיבוץ כפר עזה בצפון הנגב.

בימי שבת בחודש פברואר מתקיים יריד ענק בכניסה לקיבוץ כפר עזה. ביריד מוצעים למכירה אוכל, תכשיטים, עציצים ועוד..... בנוסף פעילות לילדים, הכנת בעלי חיים מחרוזים. הייתי שם בשבת שעברה והיה נחמד. כדאי לבקר.

Omeround3

New member
חזק!!!!

חזרתי מקאטרו עכשיו. יש מבצע..מביאים גינס ישן ומקבלים 100 שקל הנחה על הגינס החדש. זה אדיר!! עכשיו חזרתי הביתה לקחת גינסים ישנים... מקבלים גם גינסים שהם לא של קאסטרו!!

wuwa

New member
help

שלום , לכל הקוראים, אני מחפשת מבחנים של אוניברסיטת תל אביב, במקצוע פיזיקה 2 (חשמל ומגנטיות). מבחנים של מרצה ד"ר אלי כהן. תודה מראש .

מגדיר צמחים

אני מעונין ליקנות מגדיר צמחים אכותי האם מישהוא יכול להמליץ לי? (ארץ ישראלי)

סיגל156

New member
משפחתון בהוד השרון

מחפשת נואשות משפחתון באיזור פארק ארבע עונות וסביבתו לספטמבר,לא מכירה הורים בסביבה אז אין לי ממי לקבל חוות דעת ,אשמח לקבל המלצות הצ'וקי יהייה בן 9 חודשים

ביי4

New member
צריכה עזרא דחופה בנושא אתונה...תודה

שלום לכולם! אני ובן זוגי,זוג סטודנטים נוסעים לאתונה ל3 לילות בתחילת מרץ. אנו עומדים לרכוש חבילה הכוללת טיסה ושלושה לילות במלוןCANDIA הכוללת ארוחות בוקר. הייתי רוצה לדעת כמה כסף אנחנו צריכים לטיולים,ביזבוזים,אוכל....לזוג ל3 לילות.... אנחנו מעוניינים לראות את המקומות ההיסטוריים באתונה...מוזאונים ואתרי החובה התיירותיים.בנוסף לבקר בטברנה מקומית,אולי בר או מועדון לילה,לנסוע לאי קרוב...כמו פיראוס או משהו כזה...לאכול בחוץ...פעם במסעדה לרוב אולי יותר זול...בקיצור לחוות את אתונה ותרבותה. אשמח אם תעזרו לי בהכוונה לגבי סכום הכסף לזוג לאותה תקופה. נ.ב. האם מישהו כיר את מלון קנדיה ויש מה לומר עליו??? תודה רבה!!!

דנ יאל1

New member
אם יש לכם לב תקראו!!!!

חשוב מאוד! להעביר הלאה, לא למחוק!!! חבר'ה, היום אני פונה אליכם עם משהו מאוד אישי, גיא חבר - בחור מקסים, שקט, ואינטליגנטי, שבמהלך השרות הצבאי שלו נעלם באזור רמת הגולן ללא כל סיבה. גיא הוא קרוב משפחה שלי (בן אחי) הוא נעדר מתאריך 17/8/1997 ! המשפחה והצבא חיפשו אחריו , תאמינו לי לא היה מקום בארץ שלא בדקנו. לפני זמן לא רב, התקבל מידע חדש ( ולצערי הרב המקור המידע הוא אמין ) המצביע על כך שגיא נחטף לסוריה ושהוא עדין בחיים !! מוחזק בשבי במקום מסתור. בימים אלה ( כאשר ארה"ב לוחצת על סוריה ) הדבר האחרון שהסורים רוצים שהנושא של גיא יעלה למודעות הציבורית . רובכם מכירים אותי לא מהיום ואתם יודעים שאני לא מת על מכתבי שרשרת, אבל הפעם זה שונה אנא הפיצו הלאה את המסר בכל רשימות התפוצה שלכם !! אסור לשכוח את גיא, בעזרתכם נוכל לצור מודעות ולחץ על סוריה וזה ייתן לנו סיכוי גבוה להחזיר אותו הביתה. רועי ויזל-אבירם

Aberforth

New member
תתקשר לשומר מסך.

אני בטוח שזה יעלה לסדר היום הציבורי.

n3082143

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

ISKABELKA

New member
בקשה נואשת לעזרה

שלום לכם , אני פונה אליכם בבקשת עזרה . לפני כשנה וחצי אימי חלתה בסרטן ,היא עברה 3 ניתוחים , 7 אשפוזים ,כימותרפיה .ולעשות את הסיפור שלי קצר , נכון לעכשיו אני קונה לאימי המון תרופות שהם מחוץ לסל הבריאות , הסכומים של תרופות פשוט מטורפים - לחודש מגיעים לכמה אלפי שקלים . נכון להיום – אימי לוקחת 43 כדורים ליום + זריקות פעמיים בשבוע כדי להמשיך לחיות ,כדי להמשיך להחזיק מעמד . אני בת יחידה , אבא שלי נפטר לפני 14 שנה. בגלל ההוצאות הגדולות על תרופות של אימי, הגענו למצב מאוד קשה , שאפילו אין לנו אוכל בבית . כל האחריות על אימי נופלת אלי. אני נואשת ומבקשת מכם עזרה . אני פתחתי לאימי קרן לתרומות בארגון "חברים לרפואה" בבני ברק. הנה קישור לקרן של אימי ב"חברים לרפואה" : http://www.haverim.org.il/funds/one_fund/52.htm אני צריכה להחזיק את אימי בחיים , כמה שניתן ולהילחם עד הסוף . כל שקל ייתן לאימי עוד שעה ועוד יום של חיים . המצב מאוד קשה,ואני נלחמת כל יום מחדש . גם אם יש אפשרות להפיץ את הקישור בין החברים , אולי ללימודים , לעבודה ? מספיק שיתנו שקל אחד כל אחד , זה ייתן לאימי עוד יום של חיים , והם יעשו מצווה גדולה . איך אני אומרת , אני צריכה לעמוד ליד הקבר שלה , שהיא תדע שאני עשיתי את כל 100 אחוז שיכולתי בשבילה . הפחד הכי גדול שלי , שאימי תמות רק בגלל שלא היה לי כסף לקנות לאימי תרופות שהיא צריכה . בבקשה , אל תתנו לאימי למות . אם יש צורך , אני אשלח לכם מסמכים רפואיים של אימי , לפי בקשתכם . את תרומתכם ניתן להעביר ל קרן מיוחדת שהוקמה לצורך כך בארגון "חברים" ע"ש "חברים" עבור קורוצקין רימה . בבנק לאומי סניף 856 ח-ן 30241/57 ניתן גם לתרום בכרטיס אשראי בטלפון: 03-5792220 ( עבור קרן של קורוצ'קין רימה ) . או לשלוח ש'ק למוטב בלבד לפקודת קרן ע"ש קורוצקין רימה. לת.ד. 6782 רמת-גן 52167. אם זה ייתן לאימי עוד יום של חיים , אז התברכנו ... תודה רבה לכם , מכל הלב . בשמי ובשם אימי

erz67

New member
עזרה להפרעת אכילה

|קודם כל , כל הכבוד על הפתיחות והמודעות. להערכתי מי שיעזור לך בסופו של עניין זו את, אבל יש כאלה שיכולים לעזור לך לעזור לעצמך, כלומר תסמכי רק על עצמך אבל קבלי עזרה. בצבא הדברים מאוד מסודרים את צריכה לפנות או לקב"ן או לרופא שיפנה אותך, להציג את הבעיה ולתבוע עזרה. בהצלחה , בני לך חיים טובים ושלמים

למעלה