לא קשור לחורף .

cookliz

New member
לא קשור לחורף .

שלום לכן בנות . נכנסת מדי פעם לפורום הנהדר הזה בכדי לקחת טיפים ולילמוד מכם ויש לי עוד הרבה לילמוד. לא מקטרת ברוך ה .בנתיים משמחת את ילדי דימונה במה שאני כן יודעת.ומנסה להישתפר ולהיתמקצע בתחום .וגם הקמתי לי עסקון קטן שמכיל דברים מטריפים.אז כמה עוגות מבן אלה שהכנתי

cookliz

New member
ועכשו מתכון כדאי לאמץ

עוגת אגוזים ושוקולד - חומרים יבשים - אחד ורבע כוס קמח אחד אבקת אפייה אחד אבקת וניל כוס סוכר רבע כוס קורנפלור חצי כוס אגוזים טחונים חצי כוס שוקלוד מגורד ( מומלץ ורד הגליל 60%) חצי כוס קוקוס ( לפי הטעם ) אני מוסיפה לשיפור הטעם חצי כוס אבקת נוגט . לערבב . 7 חלבונים + חצי כוס סוכר - להקציף 7 חלמונים + חצי כוס סוכר + חצי כוס שמן - להקציף להוסיף תמצית וניל . לערבב את כל החלבונים והחלמונים יחד בלי לשבור את הקצף . ולהוסיף בהדרגה את החומרים היבשים בלי לשבור את הקצף . רצוי להרטיב את העוגה . מתאים לתבנית 26 . אני אופה ברינג 26 גובה 10 ס"מ מסה וחצי . בתאבון !!!!

BillB

New member
נראה אחלה!

בדיוק חיפשתי משהו עם אזוגים לנסות, באת בזמן
.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

העוגות שלך יפות מאוד, אבל חבל שהצילומים לא כלכך מוצלחים... בשתי התמונות שהעלית העוגות מטושטשות ודוקא הרקע בפוקוס. באיזו מצלמה את מצלמת את העוגות? האם את יודעת להפעיל אותה כהלכה? חשוב מאוד למקם את הפוקוס על האובייקט החשוב בתמונה (במקרה זה - העוגה
) כדי שהוא ייצא חד וברור. אם תרצי עזרה בנושא - בשמחה!

cookliz

New member
אודליה תודה אני גרועה מאוד בכול הקשור למחשב

לצילום וכדומה אני מנסה לעלות עוד תמונות נכון שהאיכות גרועה והמצלמה לא משהוא .מה לעשות שעסק הבצק סוכר פשט לי את הרגל ולא נותר לי כסף להשקיע על התכני אים אני קונה מערוכים ב400 שח בלי להניד עפעפ תביני .ודרך אגב אני מיתנדבת לעוגה לילדי שדרות רק תסבירו איך ומתיי ואים יש איסוף?תודה בכול אופן ושוב מברכת אותכן על הפורום הניפלא .

נטעים

New member
יופי של עוגה גם הפרחים

אישית לא אוהבת את הדמויות מפלסטיק

cookliz

New member
תודה על הפירגון.גם אני לא אוהבת

דמויות מפלסטיק אך הזוג בחר והם הקובעים

cookliz

New member
תודה לך נטע יש לי עוד עוגות שמצולמות באותה

המצלמה .מאוד חשובה לי דעתכם לכן אבחר את התמונות הטובות ואנסה לישלוח על מנת לקבל הארות והערות .למרות כול עוגה שאני שולחת לגן או בהס מקבלת עוד הזמנות ומכינה מאהבה ומשקיעה גם בטעם וגם לא תאמינו חוצה את העוגה לשניים לפעמים גם לשלוש כי אצלנו לא מותרים על הקצפת והרטיבות. במשך היום אני אשלח לכן מתכון מוצלח מאוד והעוגה יוצאת גבוהה מאודדדדדדד לפחות אני אתרום את חלקי כאן בקטנה כי אין עלכן יום טוב לכולן .

אהבתי את סגנון ההטבעות על העוגות

נותן להן מראה קלאסי ומעודן. עוד טיפה לעדן את הגימורים וזה יהיה מושלם. הפרחים יצאו מאוד יפים - חבל שלא בפוקוס. שיהיה לך בהצלחה וברוכה הבאה!

BillB

New member
העבודה שלך מאוד יפה!

אחרי שאמרת שאת גם ממלאה את העוגות, אני מעריכה את הציפוי החלק אפילו יותר! זה כל כך לא טריוויאלי...מצטרפת לנטעים בעניין הדמויות מפלסטיק, בעייני זה גורע מהיופי של העוגה.

sari172

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|רציתי לדבר לשיבחה של COOKLIZ

אני עובדת אצלה בחנות והיא עושה דברים יצירתיים ומדהימים. שרי

למעלה