לא קשור להנקה

לא קשור להנקה

רציתי לשאול שאלה שלא קשורה להנקה. האם מותר להשתמש בהליכון? ביתי בת שמונה חודשים ורציתי לדעת האם מומלץ להשתמש בהליכון, כי שמעתי שלא כדאי ובכלל לא מומלץ להשתמש במכשיר.

לגבי הליכונים ...

אף עם לא הוספתי קישור לשרשור זה ניסיון ראשון אז אני מקווה אני אצליח להפנות אותך נכון מבחינה טכנית... אני רוצה להראות לך שאלה בדיוק במתעניינת בו, שנשאלה פה לא מזמן אם את לא מצליחה לפתוח את הקישור תפתחי את דף מס' 6 בדפים הפעילים בתחתית העמוד. תראי שם שאלה ותשובות לגבי הליוכנים לתינוקות. מקווה שזה ייתן לך את האינפורמציה שאת מחפשת
חג שמח !

אהא... ../images/Emo3.gif

מעבר לזה שההודעה לא ממש כתובה בעברית ("בדיוק במתעניינת בו" ?! )
כמובן שגם ההפניה לא הצליחה. (האקרית אני כבר לא אהיה) בכל מקרה דף מספר 6 יעניין אותך. לילה טוב ...

1אורניתה

New member
הליכון זה מסוכן

והקשישות שביניינו יזכרו בילדותנו זה היה פריט מאוד פופולארי עד שהיתה עליו כתבה בכלבוטק (שהיה אז בערוץ 1) ומאז אף אחד כמעט לא משתמש בו מטעמי בטיחות,היו עם הדבר הזה כ"כ הרבה תאונות מחרידות,מה עוד שזה לא מקנה לתינוק הרגלי הליכה נכונים,לפני יומיים במוצאי החג הראשון היתה על זה בדיוק כתבה בחדשות של ערוץ 10 שזה נפסל לייצור ושיווק בקנדה ,בגלל ריבוי תאונות כתוצאה מההליכון ומקרי פציעה קשים!!! אצלנו מאז אותו כלבוטק לדעתי לא הרבה משתמשים. אבל לתשומת ליבך

למעלה