לא קשור כל כך ... עיצה...

לא קשור כל כך ... עיצה...

קצת על עצמי, בת 30+ מעולם לא הייתי ניידת, מנסה להתחיל את החיים בגיל מאוחר. בגלל מאורעות חיי בחרתי להתרחק/ולהמנע מחברה שאני מאוד זקוקה לה ונשארתי לבד, תקופה ארוכה מידיי לסבול את הלבד הזה וחשוב לי למען הנשמה שלי לשבור את הבדידות הזאת שנכפתה עליי ועל הדרך כפיתי אותה על עצמי. אולי אני משלה את עצמי שאני חושבת שכשבעיית ההתניידות תסתדר יהיה לי קל יותר. גם בגלל שלא אהיה תלויה יותר בתחבורה ציבורית שלא קיימת בשבתות שממיתות לי את הנשמה, וגם באמצע שבוע לנסוע בתוך העיר גם אם זה אוטובוס מרגיש לי אחרי שנים סיוט. כשאני באוטובוס אני תמיד חושבת באיזו קלות ומהירות יכולתי להגיע למקום חפצי.
יש בפני הרבה אופציות לבחון, גם שם תהיה לי בעיה לבחור, האפשרויות הכספיות גם הן מגבילות כך שאצטרך להיות יצירתית ולבחור לי את הבחירה הכי טובה עבורי בשביל קודם כל להמצא בחברת אנשים ולהכיר כאלה חדשים. מפחיד :)


תקועה עם בחירה יותר מידיי זמן, קשה לי לבחור, מהחשש לעשות את הבחירה הלא נכונה, במקרה שלי ובמקרה הזה בפרט כל בחירה תקדם אותי.
חסר לי ידע בנושא. והנושא הוא מה כדאי לבחור אופנים חשמליות או אופנוע.
באופנים חשמליות תהיה לי אפשרות לרכוש מנוע וכו' מהאינטרנט ולסדר לי אופנים שוות במיוחד עם מהירות ששווה לזו של קטנוע 50 סמק וכך אוכל לחסוך את הביטוח. ההתניידות שלי בעיקר בתוך העיר וגם זה ממש מעט כי אני שונאת לנסוע באוטובוסים, אני מאמינה שאם אתחיל להתנייד זה יפתח בפניי את הרצון לצאת אפילו מחוץ לתחום העיר שלי שיתכן ויהיה אפשרי גם עם האופנים החשמליות... משני דברים אני חוששת:
1. העיקרי שתוקע בבחירה הזאת :שהן ימשכו גנבים ואני ממש אתבאס אחרי ההשקעה שלי
2. שלא אוכל באמת לנסוע הלוך ושוב לערים סמוכות . קצת מדאיג אותי.
יתרון רציני לפי מה שהבנתי שיש בו כמעט 0 תקלות. ועם אופנים אפשר להיות פחות על הכביש המסוכן, אנערף.

אופנוע, משהו אמר לי שאני לא יכולה לקנות אופנוע 50 סמק, מפחיד אותי מידיי לנסוע באופנוע מהיר יותר, מאמינה שאם אתרגל לא תהיה בעיה להגדיל מהירות אני מעט לא סומכת על עצמי שאשמור על עצמי מספיק עם אופנוע בעל מהירות גבוהה יותר, אם אני מבינה נכון פגיעה קטנה יותר תהיה במהירות נמוכה יותר לא?
היתרונות, אופנועים פחות גונבים, לא אחשוש גם עם 50 סמק לנסוע לערים סמוכות. אפשר למצא דרכים לא מהירות להגיע לערים סמוכות...
חסרון עיקרי : ביטוח
... אופנוע מאיפה מתחילים, למה יש ככ הרבה חברות? איזו חברה טובה? ביטוחים: שמעתי שהיו הוזלות בתקופה האחרונה איך זה הולך? כמה משלמים על 50 סמק וכמה על 125סמק?
מאיפה מתחילים, איפה אפשר לקרא מידע בנושא אופנועים בשביל לדעת מה באמת כדאי לקנות, אני אוהבת לעשות שיעורי בית לפני, ולא לצאת לקנות משהו שאני לא מבינה בו, יש סוג אופנוע ''פשוש'' MIO נראה לי אופנוע נשי :) בקיצור, לא מוצאת ידיים ורגלים, זקוקה לעיצות טובות וחכמות. הלכתי לאיבוד ואין את מי לשאול.

אחרי חודשים, סוף סוף הוצאתי את הכל :) תודה למי ש''הקשיב'' עד כאן.
 

IliAsh

New member
עם כל הכבוד, לא קשור בכלל!

בטוחה שיש פורומים יותר מתאימים שישמחו לתת לך תשובות מקצועיות!

בהצלחה!
 

polegra

New member
היא מפיצה בכל פורום אפשרי..פשוט תתעלמי

לדעתי קידום ולא יותר מזה....
 

נירהמ1

New member
קראתי עד הסוף ואני מבינה את מצוקתך

אבל לא מבינה באופנועים, ואפילו לא באופניים. עליתי על אופניים עם שני גלגלית כשהייתי ילדה, נפלתי ונפצעתי ומאז לא עליתי על אופניים דו-גלגליים.

אם אעלה שוב על אופניים (וזה לא בטוח משום שכבר עברתי את גיל ה-60) זה יהיה על אופני מבוגרים עם שלושה גלגלים (אלה עם הסל הגדול מאחורה).


מקווה שלמישהו אחר בפורום תהיה תשובה חכמה וטובה יותר בשבילך.


בינתיים, ברוכה הבאה לפורום, קחי כורסה נוחה, תציצי בפורום - יש כאן עוגות מעולות, תבשילים ומאפים חלביים צמחוניים, סלטים ועוד, ותיהני.
 
למעלה