לא קשור אבל קליפ מדהים קליפ ממש יפה שמצאתי באימיול , צריך לחכות שהמספרים בתחתית המסך יגיעו ל-0
G gokussj2 New member 15/2/05 #1 לא קשור אבל קליפ מדהים קליפ ממש יפה שמצאתי באימיול , צריך לחכות שהמספרים בתחתית המסך יגיעו ל-0
M Mor L New member 16/2/05 #3 היי זה בכלל אתר להורדות. ומשום מה קפץ לי לינק לאתר בתורכית או משהו כזה.....
G gokussj2 New member 16/2/05 #4 אולי קודם יש מסך שצריך ללחוץ בטבלה על המילה free ואחרי זה בדף הבא צריך לחכות שהמספרים יגיעו ל-0 ואז יופיע לינק ליד מילה אדומה שזה שם הקובץ
אולי קודם יש מסך שצריך ללחוץ בטבלה על המילה free ואחרי זה בדף הבא צריך לחכות שהמספרים יגיעו ל-0 ואז יופיע לינק ליד מילה אדומה שזה שם הקובץ
M Mor L New member 17/2/05 #6 אין לי מוגש איך זה קרה אבל הצלחתי.... (רק חבל שאפשר הורדה אחת מכל מחשב כי הוא מזהה את האיי פי...) הקליפ באמת נחמד והאנימציה מדהימה. לקח חודשים לעשות את זה במקרה הטוב...
אין לי מוגש איך זה קרה אבל הצלחתי.... (רק חבל שאפשר הורדה אחת מכל מחשב כי הוא מזהה את האיי פי...) הקליפ באמת נחמד והאנימציה מדהימה. לקח חודשים לעשות את זה במקרה הטוב...