לא קרבי

rpober

New member
לא קרבי

שלום לכולם; ראשית, אני מלש"ב ש(כנראה)פורש מהעתודה האקדמית. יש לי פרופיל 97, קב"א גבוהה (מדי?) מספיק לקצונה, לא יודע בדיוק כמה. לא התמיינתי לשום מסלול אחר בצבא. ועכשיו לנושא - אני לא מעוניין בשירות קרבי. אני יודע שאני יכול לנסות להמציא אישורים, לזייף כאבי גב, רשרוש בלב, לבקש להיות פאוור ריינג'ר ולצאת על 21 נפשי וכל השטויות האלה - אבל אני לא רוצה לשקר. לכן אני פונה אל מי שיודע - אילו דרכים כשרות קיימות כדי לקבל תפקיד עורפי (עדיף גם קל"ב) ו/או עם יציאות נוחות, כך שניתן יהיה לנהל גם חיים במקביל? באם אין כשרות, מה האפשרויות? הערה - אין לי בעיה עקרונית עם שירות פיסי, למרות שגם על זה לא הייתי קופץ, רק לא לחימה משיקולים אידאולוגיים (בין השאר). תודה מראש.

B i g B

New member
דרכים כשרות?

יש רק דרך כשרה אחת: להתמיין לתפקיד עורפי. עצה שלי: אל תמציא שום כאבי גב ושטויות, או שתתמיין או שתלך לקרבי.

Zull666

New member
מה הכוונה

תפקיד עורפי? ואיך מגיעים למיונים של זה?

B i g B

New member
תפקיד עורפי = כל תפקיד שהוא לא קרבי

למעט תומכ"ל שזה לא קרבי ולא עורפי :). מודיעין לדוגמא זה עורפי.

rpober

New member
עכשיו?

שחכתי להזכיר שסיימתי כבר י"ב. ומבחינת תעודת הבגרות והפסיכו' אני רחוק מלהיות ממוצע, זה משנה משהו? אז... לאן בדיוק להתמיין עכשיו?

rpober

New member
בעיה

אני ממש לא רוצה לחכות עוד יותר עם הגיוס, ואני מניח שמיונים יקחו פרק זמן לא מבוטל. לא בא לי להתגייס בגיל 19 וחצי... =\ נגיד ואני אבקש הקדמת גיוס, יאשרו לי ואני הולך לכלל צהלי. מה טווח התפקידים שיכולים לשבץ אותי (בהתחשב בנתוני)?

B i g B

New member
כל תפקיד קרבי

שלא דורש מיון. פרופיל קרבי - תפקיד קרבי.

מזה הסיפורים האלו

עומדת להתפנותמשרת רמטכ"ל תגיד לאמא שלך שתדבר עם אמיר פרץ ואז בטח תהיה רמטכ"ל

למעלה