לא קל להיות שמן

רונה44

New member
לא קל להיות שמן

אז ככה: אני שמנה מגעילה ופרה,ושתדעו לכם לכם שזה לא קל לקום כל יום בבוקר ולראות ולהרגיש את השומן הזה בתוכי. שילך ממני למה דוקא הוא נשיאר כל כך הרבה זמן אצלי אני לא רוצה אותו אצלי הוא מציק לי מפריע לי וממרר לי את החיים. אתם יודעים בגלל השומן הזה לא התחתנתי כן תשמעו החברשלי עזבאותי בגלל היותי שמנה ואתם יודעים מה הוא צודק כי שמן/נה זה חרה לא מקובל מגעי ואיחסה הלוואי שאני אמות כבר יהיהלי פחות כאב בלב ובנשמה פחות עצבות פחות אוכל מסריח

עופרי-

New member
היי רונה...

תפסיקי... זה מעציב אותי :-( אני גם שונאת את עצמי ואיך שאני נראית. לא בא לי למות אבל אני שונאת את עצמי. את הפרצוף המפגר שיש לי. את הגוף שלי. הכל. אבל רונה, דווקא בקטע של החבר, אני חושבת שאין לך מה להסכים איתו שהוא עזב אותך!! הוא הדפוק, לא את. באמת. צריך להכיר בן-אדם גם ובעיקר מבפנים. מבחוץ זה אנשים שרואים אותך ברחוב, עוברת לשניה. אבל למי איכפת מהם?

הי רונה

אני אמנם פחות שנים ממך שמנה (אני משערת), אבל מאז שאני זוכרת את עצמי אני כזאת. למצב שאני בו היום בחיים לא הייתי.. אני גם נפגעתי וסבלתי מזה שאני שמנה. אבל בניגוד אליך אני מנסה לזכור שחוץ מזה אני אדם, אני לא רק יצור שמן אלא אדם עם רגשות, מחשבות, רצונות. את צריכה להזכיר לעצמך לפעמים את הדברים היפים והטובים הקיימים בך ואת צריכה קודם כל לאהוב את עצמך, כי אחרת, שום דיאטה בעולם לא תעזור. אני יודעת שזה לא פשוט, לקח לי שנים רבות מאד להבין מה אני שווה, אבל, צריך שזה יישב לך בראש. בי, תחזיקי מעמד.. ותזכרי שאת מיוחדת.

למעלה